Judetul BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 13
raresionut spune:
Mihaela Amalia, nu crezi ca ar trebui sa faci prezenta, cam multe fete au luat vacanta?!
Cand pleci la mare?
bits spune:
hey am vazut pozele din excursie Raresionut!super!mi-a trecut dorul de casa cand am vazut Ceahlaul!si mey aveti un baietel frumos foc,sa va traiasca
octy13,KENZO(1nov 2004) si bebitzu
raresionut spune:
Ma bucur ca ti-am putut smulge un zambet creat de nostalgia peisajelor natale....iar despre Rares multumim pentru complimente, Bits.
Va pupam.
fannna2003 spune:
ma bucur sa va gasesc vesele si pline de optimism...eu am revenit numai ptr ziua de azi la job...m-au chen=mat ca era nevoie sa fac ceva...oricum mai am o saptamana de concediu si revin
pana acum am facut treaba acasa,plaja,baie,soare,padure si vizite scurte dar f placute.
la mare nu am fost ca am de lucru inca la casa...si acum am mai avut si probleme cu masina...ce ma enerveaza cheltuielile astea neprevazute...imi reorienteaza banii si iar ma da peste cap...
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
mihaela amalia spune:
Chiar asa...heiiii cele care nu prea ati mai dat pe aici, unde sunteti????? Mai hai la o barfa ceva!!!
Eu am fost ieri prin Bacau la directia muncii si mi-am platit biletul si am luat si bilete la tren...plecarea e duminica cealalta adica pe 23
-ici...mai revin
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
geba2001 spune:
Salutare, fetelor!!!
Va invit la o cafeluta si apoi plec la treaba ca pt mine si azi e zi lucratoare...
V-am mai citit postarile, dar numai in fuga, ca nu prea mai am acces la internet in ultima vreme...
Mihaela, drum bun si vreme buna la mare
Plecam si noi in jur de 15 august, ca pe 28 cununam in Constanta si tb sa mai organizam una alta, sa ne facem bronzul de nasi samd.
O zi buna va urez si va mai scriu, cand mai apuc!
Pupici,
Geta
mihaela amalia spune:
Heiii fetele, pe unde umblati???M-ati lasat singura
Haide-ti la o , la un ceai verde...
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."