Racusori, la apel! (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

HRISTOS S-A INALTAT!!
LA MULTI ANI !!!! pentru copilasii mari si mici si pentru gravidutele noastre!!!!

Astazi imi merge tare prost netul!!!
Geo pe mai departe sarcina usoara!!!
Boneca spor la treburi si de ce esti dezamagita de tine??Mie mi se pare ca esti o persoana foarte draguta!!!
Cookie spor la invatat si te asteptam cu carnetul!!
July nu, aia nu sunt eu , desi as fi vrut!!!!.Vroiam sa va arat doar rochita
Mirela serviciu usor!!! Mereu lucrezi!@!!!!Te admir pentru vointa ta!
Pupici la toate fetele si la cele pe care le-am uitat!!
Mena am incercat ieri sa votez catelu' si nu a mers

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=51ecre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Hello!
Am citit tot, dar sunt lenesa la scris, cum ma stiti.
Geo analizele mele sunt ok. Am fost si la control ginecologic si totul e bine.
Mirela ma simt mai bine, mai am din cand in cand greturi, destul de rar, dar sunt pregatita pentru ele cu vitamina C. Cu somnolenta, si aia a mai trecut sunt un pic mai vioaie si incep sa ma misc mai bine prin casa. Oricum ma simt destul de obosita si sunt mai lenesa. As sta acasa sa dorm cat mai mult (s-a dovedit ca nu e o idee asa de buna), sa nu fac nimic. Nu e felul meu de a fi si ma cam deranjeaza, dar spersa revin la normal.
Cookie bafta la examen. Eu am carnet de 12 ani si am condus vreo 3-4, iar ultimii 2 i-am somat. De condus nu am uitat, dar cu parcarile cred ca ma balbai si eu. Dar fii linistita vei reusi.
Cristina superba rochita.
Va doresc o zi superba!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Cristina, am vazut rochita ! E superba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

cu intarziere la apel pe racusoare.
LA MULTI ANI! si copilasilor nostri.
Azi dim. am fost la dr., in 10 zile am rezultatele, si pot vorbi cu dr. cand ma operez, in vara sau in toamna. Prefer in toamna, ca in iulie e nunta, cum mai plec eu in luna de miere?
July, Georox, luna asta fac... 39 de ani.
July, eu am stat 13 ani maritata cu un alcoolic... si cred ca sunt o luptatoare daca am iesit intreaga la cap din toata povestea! Asa imi spune si viitorul sot, ca sunt o luptatoare.Prietenii stiu de ce!
Cristina, m-ai dat pe spate, super rochita! Sa o porti iubita si sa fiti fericiti!
Boneca, azi a fost mare sarbatoare, dar eu cred ca te iarta DD, pt. ca ai ajutat o vecina care o sa aduca pe lume un bb. Frumos gestul tau.
Cookie, si bafta la examen!
Menna, am aflat unde sta noua stapana a catelusei mele. In Nufarul. Nu stiu pe unde vine asta. Daca cunosti vre-un caniche pitic maro, poate le faci cunostiinta, ca e timpul ca mandruta patrupeda sa fie mamica... si tie si zi unde-l mai votam pe PO.
la toate racusoarele.

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello, hello! Vreau sa urez si eu copilasilor vostri LA MULTI ANI!
Iarasi fu lunga ziua, cu multa munca si balamuc la greu!
Viki, casa de piatra si beton armat! Banuiam eu ca esti o femeie putrnica! Si la multi ani, abia acum incepe viata! Vorba uneia dintre finele mele! Pana la 30 de ani suntem boraci, de la 30 incolo suntem copii!
Menna, mai baga link-ul cu Po ca nu-s in stare sa caut sa-l votez!
Cookie, tinem pumnii cu vesti bune la examen!
Mire, statuia ta tre sa fie ridicata deja!
Geo, vrem poze!
Cristina, mea culpa! M-am uitat dupa aceea pe album si am vazut ca esti bruneta! Da nu-i nimic, rochia e superba si pe tine sunt convinsa ca va sta la fel!
Ramona, da-ne vesti despre tine!
Mona, te dau disparuta !
Bone, harnicuta ai mai fost!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

hehe ...imi place figurina asta
Na ,ca am inceput altfel decat in datile trecut
...si acum!
Bine v-am regasit frumoasele mele
La multi ani picilor !
La multi ani copiilor din noi !
La multi ani ! (na,hop si eu cu o zi intarziere)
Sii ... HRISTOS S-A INALTAT LA CER !
Incep ...
Bone scumpo ,uite multi,dar muuuulti de la mine pt tine si nu mai fi supa', caci si eu spre rusinea mea am aflat abia acum seara ca e sarbatoare ...
Deseara inalta o rugaciune Sus si Domnul te va ierta! Fii sigura
Asa siii... sanatate la vecinuta si bebeu, dar te rog ai grija tu si de tine si de puiutza ta la voi dinnou.
Geo mamicoooooo abia astept sa-ti vad burtica
Ps: Merci de mail-uri
la
Ramona uite un si de la mine si muuuuulta sanatate si putere sa duci sarcina cu bine si sa te bucuri de cei dragi
Vickyscumpa mea dupa ce am citit cele scrise de tine nu pot decat sa am si o mai mare admiratie fata de tine si sa stii ca eu cunosc ce inseamna sa ai o parte din viata stricata alaturi de cine nu trebuie, caci mama mea a trecut prin viata asemeni tie ,dar nu s-a lasat si a tras in continuare , ca o racoaica puternica ce e ...si suntem ,de fapt cu toate!!! nu-i asa?!
Multa sanatate, multa bucurie si implinire ,dar nu in ultimul rand multa liniste sufleteasca sa-ti aduca noua viata pe care o vei reincepe cu noua ta familie
A si stiam ca mai e inca ceva Nufarul e la iesirea din oras psre Baile Felix ,iar eu stau taman in centrul orasului ..deci slabe sanse sa ajung la plimbare p'acolo cu Po, dar daca imi dai un nr de tel, poate o sun pe stapana si ne vedem la mijlocul drumului ...sa-i spui numai ca eu sunt ceva cunostinta de'a ta, k sa nu se sperie biata
Cristina e superba rochia! Sa o porti cu sanatate!
July la tine de simpaticuta ce esti
Si eu vreau poze cu casa ta
Cookie tinem pumnii .Hai ca o sa fie bine, o sa vezi!
Nu examenul e greu, ci perioada de dupa, caci abia atunci vei realiza ca nu mai e nimeni sa apese pe frana in locul tau sau sa tina de volan.
Nu e greu si stiu ca vei reusii,caci tu te vei concentra la maxim si in momentul in care te vei urca in masina o vei face gandindu-te ca noi stam aici cu inima la gura asteptandu-te sa sarbatorim impreuna reusita.
Sunt sigura ca orice vei face, n-ai sa ne dezamagesti!
Mona sa stii ca acu si eu deja te dau disparuta
Sorooooooooooo M si eu vreau statuie! Da nu d'aia de sare,caci vin toti patrupezii si fac pish pe ea si se topeste
Si inca ceva, tu unde te-ai decis sa o amplasezi ...eu ma gandeam undeva in centrul orasului , asa ca sa fie mai la vedere...poate s-o mai simtii careva sa arunce cu vreo buruiana pe langa ea

Asa ...acu treaba cu Ponny al meu mance'l mama
Pe Po' l-am inscris dinnou in concurs ,acum e la pg 14 ,insa nu am voie sa va trec link-ul care ducea direct la el( ma bat moderatorii!!). Va zic numai atat intrati pe pedigree.ro si dati click unde scrie "cainele tau vedeta lunii" (sau ceva de genu) si cautati pagina la care se afla el. Poza e schimbata, dar numele -logic- e acelasi
Va asteptam cu voturi! ...desii stiu ca e manareala pe site, caci e unul care de dimineata de cand l-am inscris eu pe al meu, eram la egalitate de voturi si dintr-o data observ ca la fiecare minut se adauga vot la fiecare poza a cainelui (are 3!!!) si la toate in mod egal... deci , nu e corect!

Ok, va pe toate de si va urez ca de obicei , somnic usor

Merg ca a inceput Oprah

Ciao

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Buna iubitelor!haideti trezirea!
Menna faza cu mai multe poze la 4pezi,m-am gandit sa-ti sugerez sa pui si tu mai multe poze ,cum altii joaca murdar si noi putem!fff frumoasa poza cu negruta si ce mandra statea!stii ce e revoltator ,sa votezi ptr animal ok sunt total de acord,dar sa votezi ptr un sac de pedigrii e chiar ridicol ,intelegi ce vreau sa spun !nu e cazul tau !mai pune si tu mai multe poze cu negruta !Era imposibil sa nu fiu suparat pe mine,deoarece ,eu nu sunt fff bisericoasa,dar simt lipsa fff mult de biserica ,macar s-o vad ,si eu nici nu am habar ca a fost inaltarea,ca amsi am avut asa o mare placere,ca am terminat in cateva ore eu si prietena mea care o ajutam pe graviduta!,si dupaia am ajuns aca si a iarsi am zis sa dau drumu la radio sa ascult si eu o stire ceva ,si mi-a cazut fata cand spune ca e 1 iunie si inaltarea,am simtit ca inebunesc,m-am simtit vinovata fata de scumpetea mea ca ,nici macar o ciocolata nu i-am luat,dar m-a salvat tasu ca a venit acasa cu multe dulciuri si normal ca si ptr mine si mai spre noapte asa am avut parte desi a fost ff frumos!acum m-a trecut supararea dar nu de tot! la tine si la negruta!
VIKI eu nu mai am cuvinte,esti de admirat ,dar nici nu ma mira rabdarea ta ,si in viata noi racoaicele stim sa rabdam,pana la ultima picatura, stii ce zice mama dupa 30 de ani incepe adevarata viata si acum ca ai mai multa experienta,ati doresc multa fericire si armonie in casnicie si casa de piatra si tot ce-ti doresti tu alaturi ce copilasi (frumosi foc,m-au inebunit)si de viitorul sot !
CRISTINICA tu stii ca am o slabiciune ptr tine si cred ca stiu de ce,poate ati aduci aminte,mersic mult si tu esti o draguta!acum ai aflat si motivul de ce am fost suparata!si ai grija de tine !
Cookie tinem pumnii!!!! .Hai ca o sa fie bine!bafta!!!!!!
Julyasa e ,eu sunt harnica cand nu trebuie! si astept poze cu casa!
MIRE ptr categoria clasa muncitoare eu ati daruiesc o statuie si o pui unde vrei tu in sufletelul tau minunat ,ma da un timp si respira si tu ca meriti ,dar ce zic eu ca vine el concediu! si ai mare grija de tine!
Ramona lenea e specific gravidutelor,asa ca o sa treaca ,mai bine lenevesti acum ,ca dupa ce vine bebe ,ai sa duci dorul de lene,asa ca pune mana si dormi mult acum face bine la bebe!! pe burtik si tie normal!
Geo hai astept si eu poze cu burtika dansatoare ! pe burtik si la tine
MONA ma ingrijorezi ! sper ca esti bine ,sa dai si tu un semn de viata!
RAINBOW UNDE ESTI ?ESTI BINE?NU TI-A PALCUT LA NOI ?NOI TE ASTEPTAM CU VESTI
acum va tuk dulcik pe toate !si dak am uitat pe cineva nu e cu intentie !

roxy si viki

http://community.webshots.com/user/viki200406

Mergi la inceput

Ion vazand ca Maria nu-i mai raspunde la avansuri isi propune intr-o zi sa rezolve problema. Se duce Ion la Maria si ii zice:
- Fa, Marie ... cand ai sa ma vezi fugind prin curte cu 2 caldari de apa in mana d-apoi sa stii ca mie mi-i a f*** si sa te gasesc in pat, auzi?!
La care Maria este de acord.
Prima zi ... Ion fugind prin curte cu doua caldari de apa in mana... Maria fuge in pat si il asteapta ... Ion vine ... si rezolva problema ... a doua zi la fel ... a treia zi la fel ...
Dupa cateva zile insa, pe la miezul noptii, se scoala Maria din pat si-l vede pe Ion fugind prin curte cu doua galeti de apa in mana ... Fata cuminte ce este, se duce repede in pat si il asteapta ... Dupa vreo jumatate de ora ... apare si Ion transpirat tot si-i spune Mariei:
- Faaa! noua ne-a luat foc grajdu si tie ti-arde de f**** ?!

Ion si Maria vin seara de la cosit. Si cum mergeau ei pe marginea drumului, numai ce trece pe langa ei un motociclist. Maria priveste dupa el peste umar si urla:
- Ioaneeee !
- No, tu, fa, de ce tipi?
- Mi-e frica, Ioane! Tu ai vazut motociclistul ce-a trecut pe langa noi?
- D-apai, l-am vazut.
- Ma, Ioane, ma, n-avea cap!
- Tulai, doar n-oi fi nebuna! Cum sa n-aiba cap?
Mai merg ei ce mai merg, si iar trece pe langa ei un motociclist. Maria se-ntoarce dupa el si urla:
- Ioaneeee! Nici asta n-are cap!
- Tulai, fa, n-oi fi nebuna, cum sa n-aiba cap?
Iar mai merg un pic si iar trece pe langa ei un motociclist. Maria urla iar:
- Ioaneee! Ma, mi-e frica, ma! Nici asta n-are cap!
Ion statu putin, se gandi ce se gandi si zise:
- Fa, Marie, ia muta tu coasa pe umarul celalalt!

tot ion cu maria!!

Ion si Maria, pensionari, stau pe banca in fata casei si admira apusul soarelui. Atinsa de romantismul momentului, Maria zice:
-Ioane, mai tii minte cum ne plimbam cand eram tineri si ma tineai de mana?
Ion, receptiv, o prinde cu blandete de mana.
-Da' mai stii, Ioane, cum ma sarutai pe obraz cand eram mai tineri?
Ion ii aplica docil un toc pe obraz.
Maria prinde curaj:
-...si ma si muscai nitel de ureche...
La care Ion se ridica si pleaca.
-Unde mergi? intreaba Maria.
-Sa-mi iau proteza...

sper sa va palca!
roxy si viki

Mergi la inceput

BULA

La ora de psihologie profesorul prezinta elevilor cele trei stari ale psihicului uman: starea de calm, de iritare si de enervare.
Scoate un celular, formeaza un numar de telefon si spune:
- Alo, buna seara, as dori cu Gica, spuse profesorul!
- Gica nu locuieste aici! spune persoana! (cu calm)
- Aceasta a fost starea de calm, spuse profesorul. Formeaza acelasi numar de telefon si spune:
- Alo, buna seara, Gica este acasa?
- Domnule v-am mai spus, Gica nu locuieste aica, spuse aceeasi persoana (cu iritare).
Profesorul spune:
- Aceasta a fost starea de iritare. Formeaza pentru a treia oara acelasi numar de telefon si spuse:
- Alo, buna seara, Gica este acasa ?
Persoana, de-a dreptul enervata ii spune:
- Domnule, fir-ai tu sa fii... nu este nici un Gica aici ! ! !
Acestea au fost cele trei stari.
Bula, un elev inteligent vine din spate si szice:
- Mai exista o stare in psihicul uman, o stare de disperare. Ia telefonul, formeaza acslasi numar si spune:
- Alo, sunt Gica, m-a cautat cineva?...

Intr-o zi Bula mergea cu masina si de odata controlul de rutina al politiei. Politaiul cand ii vade zambeste si ii spune :
-Ati castigat premiul cel mare sunteti primul sofer care are pusa centura de siguranta. Baietii de la ProTV pe faza il intreaba pe Bula ce are de gand sa faca cu banii.
-Cred ca o sa-mi iau carnetul de sofer.
Politaiul mirat:
-Nu aveti permis ?
Nevasta lui Bula sare si spune :
-Nu-l luati in serios, asa face tot timpul cand e beat.
Politaiul din ce in ce mai mirat:
-Mergem la post.
Tatal lui Bula sare si el:
-Bai boule, ti-am spus de atatea ori sa nu mai iesi cu masini furate la drum.
Politaiul socat cheama ajutoare.
Din portbagaj iese fratele lui Bula si intreaba speriat:
-Am trecut granita ca este al dracu de cald in spate?!

bolnde!
O blonda se hotaraste sa se cuminteasca, asa ca se cupleaza cu un baiat cuminte. Cand, in sfarsit, ajung in pat, tipul ii zice blondei:
- Pot sa-ti zic Ghiocel?
- Da, dar de ce?
- Pai esti prima...
- Aha, da' eu pot sa-ti zic Boeing?
- Da, dar de ce?
- Pai esti al 747-lea...

Doua blonde maritate au iesit in oras sa se distreze.Ceva mai tarziu, putin cam pilite, se hotarasc sa se urce in masina si sa plece spre casa. Pe drum le-a venit la amandoua sa-si faca nevoile mari. Au tras pe dreapta si au constatat ca sunt in fata unui cimitir. Neavand incotro se duc acolo. Cand trebuiau sa se stearga, prima si-a folosit chilotii ca oricum erau purtati, dar a doua avea bikini de firma si nu s-a indurat, asa ca a folosit o panglica de la o jerba. A doua zi unul din soti il suna pe celalat si-i spune:
- Auzi, stii ce, ar trebui sa avem mai multa grija cu nevestele noastre. Aseara nevasta-mea a venit cam pilita si fara chiloti.
La care celalat ii raspunde:
- La mine e si mai grav, dupa ce ca a venit pilita avea si o panglica in fund pe care scria... "Nu te vom uita niciodata", fratii Carbonnini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Eu cu cafeaua si tigara! Si ma pregatesc de munca!
Bone, inca mai chicotesc de nebuna, singura in fata comp-ului!
Menna, pup la tine ca si tu esti simpatica foc! Se pare ca numai noi doua avem potaite! Eu pe Rita mea nu o inscriu in concurs ca acu e d-ra de tara!
Hai va pup si sa aveti o zi usoara!

Mergi la inceput