Racusori, la apel! (16)
Raspunsuri - Pagina 11
M&M spune:
Nu mai e nimeni pe aici??
Mirela multumesc pt urari!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=51ecre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
M&M spune:
fetelor am pus un link cu rochita mea pt cununia civila!!Sper sa mearga caci sunt un anti-talent cu computerele!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=51ecre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
july_g spune:
Hello, hello fetele! Am draci asa ca va rog din start sa-mi iertati eventualele greseli! A fost o zi cumplit de lunga, cu enorm de multa treaba.
Mire, statuia o am deja, in miniatura! Da sa vezi ce ma asteapta vineri, ca doar e ultima zi de lucru, nu?
Menna, e scump foc Po al tau!
Cristina, nu am apucat sa ma uit pe rochie, da o fac cum termin de scris!
Geo, ma bucur ca totul e bine! Si asteptam poze !
Vicki, ce frumos ai spus! Ca viata e scurta si merita traita! Iti doresc din tot sufletul sa fii fericita, indiferent ce varsta ai! Am o prietena pe care eu una, o admir enorm de mult! A trecut printr-o casnicie ratata de 6 luni, cu un alcoolic cand era f. tanara. S-a recasatorit la 27 de ani si a descoperit ca nu poate avea copii. A infiat o minune de baietel. A durat a doua casnicie pana la 38-39 de ani. Atunci am aflat si noi cu cine era ea maritata! Da nu vreau sa comentez! Poate doar nu s-au inteles! La 38 de ani a divortat, si-a luat copilul si a plecat in State sa ia viata de la capat! S-a reintalnit cu prima ei iubire din liceu si acum un an s-au casatorit. El are si el un baietel si culmea coincidentei, pe amandoi copiii ii cheama la fel! E extraordinar de fericita!La 41 de ani e o femeie implinita cu 2 copii, un sot care o iubeste cu adevarat! Eu o admir enorm de mult! La fel ca si pe tine! Nu iti cunosc povestea, dar sigur esti o femeie puternica!
Mona, tu pe unde umbli? Iti simt lipsa, iubita!
Cookie, cand ai examenul?
Bone, azi mi se pare mie sau ai fost mai tacuta? Si zau ca nu-s misterioasa! Nu credeam ca va intereseaza sa vedeti poze cu casa mea, dar o sa o rog pe MIRE sa ataseze la albumul racusoarelor si poze cu casa!
Rainbow? Ai venit si ai plecat? Nu ti-a placut la noi?
Lucia_B,Ramona
Am uitat pe cineva? Daca da, stiti povestea! neuronul, batu-l-ar vina!
july_g spune:
Aoleuuuuuuuuuuuuuu, Cristina, mama ce sexi e rochia! Aia esti tu?????????????????/// Ca mi-au iesit ochii din cap ca la melci! Rupi gura targului, draga mea! Pup!La toate!
MirelaV spune:
nu ma dati disparuta. acum 10 min am ajuns acasa de la...birou
si nu...n-am statuie. ma duc sa fac baie si sa dorm...
nite nite all..
MirelaV
pupicei pe burticei
boneca30 spune:
´NEATA!!!!fetele azi nu am timp nici sa respir ,tre sa ma duc sa ma apuc de pregatiri ptr graviduta mea ca nu a pregatit nik ,nici curat,nici hainutele la bebe nu le-a pregatit asa ca azi am smotru de facut!
Eu va astept la cafea si ce mai vreti voi va fac cu mare placere ,e o caldura la mine ca as dormi non-stop!si nu am chef de nik! va tuk pe toate si cum am sa ajung acasa imi intru in normal!!!!!
roxy si viki!
[blue]CRISTINICA e beton rochia ,s-o porti cu placere si sa-ti aduka noroc ,si multi bani la nunta si multa iubire!!!!!
July nu sunt tacuta ,doar ca din cand in cand mai am si eu goluri de inspiratie atat,si cand sunt agitata si cu o groaza de lucruri pe cap ,imi pierd inspiratia!
Menna [/blue]incerc sa votez pe negruta ta acum!
MIRE muncesti cam mult,dar si cand vine concediul ............... cand mai ai timp de palavre cu mine mai vb despre acel subect
boneca30 spune:
Menna ,ia pune tu manuta si inscrie iar negruta, ca ,concursul de luna mai s-a terminat si a inceput luna iunie ,hai ca am si eu de votat ce inseamna asta tre sa luptam pana iese nr 1 sa avem cu ce ne mandrii!
intru mai tarziu ca tre sa scriu la o graviduta !!!!!!acu nu mai am timp!pupici pe toate si iertate lipsa timp!!!!!
roxy si viki!
cookie spune:
Buna dimineata!
Dragelor, please, please , nu ma dati disparuta, ca am multe pe cap, of, of!
July, saptamana viitoare am examen si deja ma simt ...mi-e o frica de mor! Mai, si nu-mi ies parcarile de nici o culoare, imi vine sa ma-mpusc!
Cristina, rochita e bes-ti-a-la! O sa fii tare frumusica!
Georox, pai chiar asa, nu ne pui o poza cu burtica dansatoare?
Va pe toate si sa aveti o zi minunata!
PS Habauca mai sunt! La multi ani! copilasilor din dotare(care aveti, care nu...puneti mana la treaba!)
Georox spune:
Neata !
LA MULTI ANI TUTUROR PITICILOR MARI SI MICI ! SA AVETI PARTE DE O ZI EXCELENTA CHIAR DACA AFARA PLOUA ! SI SA NU UITATI SA FITI COPII IN FIECARE ZI !
LUATI EXEMPLUL SOTULUI MEU !SI AL MEU, CA DOAR NU SUNT MAI PREJOS !
Boneca, Cookie cum va sarbatoriti comorile ?
Cristina eu de ce nu pot sa vad rochia ? Vreau si eu sa vad o mireasa beton ! Nu e corect ! Sa iti poarte noroc si sa ai parte de o viata superba alaturi de sotul tau !
Si astept bancuri !
Mirela, la mare am facut cateva poze. Insa trebuie sa vorbesc cu tipa sa imi trimita si mie pozele pe mail sau sa mi le puna pe o discheta, caci altfel nu am cum sa va arat burtica !
Cookie, bafta la examen ! Fara frica, da ? Stii sa conduci perfect ! Autosugestia poate face minuni ! Si pana la urma racii se pot descurca in orice situatie, asa ca trebuie sa iei carnetul !
Vicki LA MULTI ANI BAIETILOR TAI ! Tu nu stii ca toate miresele sunt frumoase ? Indiferent de toate aspectele ? Cat de batrana esti ? Nu vreau sa mai aud ca esti batrana ! Toate suntem tinere indiferent de varsta, da ? Valabil pentu toate racusoarele ! Dar, absolut toate !
Menna votat Po ! La mine a mers ! Si Po e pe prima pagina. Pentru cele care vor sa voteze ! Mai, dar e scump foc, eu de-abia acum l-am vazut mai bine. Ca in pozele de pe DC vedeam doar ceva negru, insa arata foarte bine. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el cat mai mult timp. Si eu vreau sa imi iau un catel, insa dupa ce va mai creste Sofia si cand ne vom stabili si noi undeva.
Ieri am fost la sediu, s-a dat o mica petrecere cu ocazia semnarii a trei contracte si e in curs de derulare un altul. Am bine si am facut o mica claca cu celelalte doua mamici din firma. Una va naste pe 20 septembrie iar cealalta in octombrie. Si toate la Elias, insa numai eu sunt la Tutunaru. Macar nu va fi stresat !
Iar pe 14, iar avem o petrecere, se dau medalii francezilor, ca noi romanii mai la coada, desi nu pot sa stiu ce va fi. Poate atunci se vor face poze si voi putea sa vi le trimit.
Cred ca am intrecut orice pomana tiganeasca si poliloghie, deci tuturor si sa serbati cum se cuvine ziua de azi !
boneca30 spune:
LA MULTI ANI !!!!! la copilasii nostrii!
LA MULTI ANI!!!!!!la copilasiii din noi!
HRISTOS S-A INALTAT
Nu am stiut ca zi e sarbatoare,si am spalat mult ptr graviduta mea si am si smotruit la greu !
Intruu maine la cafea si va povestesc la cafea cum a fost ziua de azi ,eu sunt fff dezamagita de mine!
si va iubesc mult!pe maine!
roxy si viki
http://community.webshots.com/user/viki200406