Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (21)!
Raspunsuri - Pagina 7
krelia spune:
da fetitza, am inceput de ieri...cu colegii de serviciu...cat din ei or zice da...nush...deja am auzit bateri in retrageri (pe care ii cred, ca au copii mici, ca tre sa-si faca casa abia luata......in fine..eu sper totusi sa poata veni...tinand cont ca sunt tineri, ca nu va fi o nunta gomoasa si cu fite, din care sa vreau sa scot superi bani...eu o vad ca pe o petrecere...si nu ca pe o afacere...
(poate ne vezi, doamne fereste peste vreo luna intrand in fibrialtii ca nu avem confirmari....eu, inca sunt calma...)
quote:
Originally posted by addinel
kreliutz, incepusi sa imparti invitatiile? eu ma isterizez ac trebuie sa incep sa merg din casa in casa...
pupici pe botici
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
impreuna spune:
addinel inseamna ca tipele care te sfatuiesc asta traiesc izolate, nu vine nimeni la ele, nici ele nu merg in vizita sa nu cumva sa le dezbine cineva familia. Io in locul tau le ziceam sa se faca pustnice
Gluma-i gluma, da eu niciodata nu mi-am pus asa problema, poate is mai inconstienta sau am prea mare incredere in sotz, ca toata ziua vin prietene in vizita si invers (si prieteni:) dar nici nu ne-a trecut prin cap ca n-ar fi ok:)
Chiar aseara era la mine o prietena cu pitica, sotul ei a mai ramas la firma si a dus-o al meu acasa, sa nu mai cheme taxi. Ar fi trebuit sa ma dau de ceasul mortii?
Flavia (sotie si mamica fericita)
plici plici spune:
Brave stiu eu un magazin....e de la ASE mai sus spre dorobanti pe aceeasi parte, are un nume ciudat (turcesc cred)> Sincer n-am intrat, dar mi-a plaut mereu ce am vazut din masina in vitrina. Daca ai drum baga nasu acolo si vezi
Diadaniela esti tare, am ras cand am citit postu tau. Eu nu stau cu ei pt ca apartamentu se contruieste de la zero, stau cu chirie, dar ma dcu zilnic in pauzele de la munci ...dar nu prea ma baga lumea in seama pe acolo ca sunt o mana de om...in fine, i-am invatat si acu cand imi vad masina se ascund toti :) dar ies lucrurile asa cum vreau eu pana la urma, doar ca dureaza al naibii de mult.
si asa ca fapt divers, dupa ce m-am chinuit o saptaman sa aleg 3 culori pt pereti, azi cand le-am vazut cum arata de fapt pe perete...
si iar am plecat cu paletarul in geanta
va pupicii pe toate
georgi75 spune:
Nu mai stiu care ce a scris ca am fost afara si m-au zapacit caldura si fi-mea.Am ajuns acasa si mere scandal ca ea nu intra in casa ca a intrat cainele vecinei in casa si ea sa se duca dupa el
Dupa tura de urlatoare i-am pus supozitor, a facut kk(ca nu-si mai revine odata ), a facut kk, am mancat, am pus-o la nani.
Mai trage o tura de kk.Spal-o schimb-o bag-o la nani.I s-a pus pata sa-i dau pantaloni lungi pe ea si una peste alta...si o bluza de trening groasa.... cand in casa e cald.........
Astept sa adoarma sa -io dau jos si azi pitesc hainele groase
Addinelu faci cum te indeamna inima.Daca e sa te insele pupicu, o face oricum.Da io cred ca va iubiti prea mult sa-ti faca una ca alta.Tu stii mai bine.
Nici io nu-mi fac pb de-astea gen drobul de sare.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
addinel spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Addinelu faci cum te indeamna inima.Daca e sa te insele pupicu, o face oricum.Da io cred ca va iubiti prea mult sa-ti faca una ca alta.Tu stii mai bine.
Nici io nu-mi fac pb de-astea gen drobul de sare.
[/purple]
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate[/font=Comic Sans MS]
Avem si POZE
pai nici eu nu-mi fac griji... in fond lucreaza zilnic cu ceva femei in birou, tot zilnic iese din casa, cam o data pe luna se intalneste cu baietii si ies in oras, etc. daca vrea sa ma insele are sa o faca oricum!!! eu stiu ca vreau sa ajut fata. m-a impresionat tare tare cu atat mai mult cu cat daca nu eram eu sau frate-miu si bulinutza mea era in aceeasi situatie. si zau ca mi-ar fi placut sa-i dea cineva o sansa.
femei nebune la mine-n firma!
pupici pe botici
georgi75 spune:
Ai dreptate Addinelul.Faptul ca esti empatic te face sa fii mai bun.Din pacate nu toata lumea poate sau vrea sa fie empatic.In ziua de azi toti se bucura sa te vada amarat, sa ceri mila lor.Ajut-o cum si cat poti si daca ar fi ceva esti fata isteata si te prinzi.
Ce sa mai zic io, ca al meu pleaca dimineata si ne vedem seara si bantuie pe o raza de 200 km in jurul orasului.Ar putea sa aiba cate una in fiecare oras pe unde are lucrari...Dar daca as sta sa ma gandesc la asta si l-as gelozi, ar insemna sa stea langa mine, si ce am rezolva?
Asta e omul in ziua de azi.Daca ele au specimene d'astea la usa casei...or vorbi din experienta femeile.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by addinel
bravule, in cazul asta du-te la picasso si nu mai sta pe ganduri: intr-adevar, la 2-3 m nu platesti exagerat de mult in plus. calitatea materialelor e incontestabila. sa ne arati poze cu rochitza cand o sa fie gata.
bai, m-am ofticat. sarira niste tzatze de la serviciu sa-mi dea ele sfaturi de viata. sa va povestesc. de curand aveam nevoie de un ajutor la serviciu. au venit cateva fete la interviu si am ales. tipa- frumusica foc, inteligenta, cu mult bun simt. intrand cu ea in vorba am aflat ca a avut si are o viata foarte zbuciumata si chinuita (crescuta de o bunica pana la 16 ani, de la 16 la 23 de un unchi; unchiul a murit si verii ei au dat-o afara din casa si au vandut, nu vor sa mai auda de ea; de un an traieste cu chirie la o baba; financiar o ajuta unul-altul, adica o ruda foarte indepartata si o prietena plus ce joburi a mai prins ea). m-a impresionat tare mult si cum sta pe langa mine am mai chemat-o pe la mine in week-end si uneori seara (de vreo 4-5 ori in total), mi-e mila de ea, sta cu baba aia si nu are mai pe nimeni. acum imi sarira astea in cap ca eu imi aduc ispita in casa si ca nu fac bine si ca sa ma mai gandesc. ca cica o sa se dea tipa la pupicu! ca prea sunt eu naiva si sufletista si ca o sa sufar din cauza asta.
le-am pus la punct rapid, dar tot am ramas cu nervii. ce tembele!!!
gata, mi-am spus off-ul, acum ma apuc de lucru.
pupici pe botici
Addinel,eu iti spun o intamplare. Am o prietena ( acum e mai mult cunostinta) ,sa-i spunem X . Ea la randul ei avea o prietena buna care era casatorita. Tinea prietena asta la X ca la ochii din cap,da' lui x putin ia pasat. S-a incurcat cu barbatul prietenei si si-au facut de cap in casa femeii,in timp ce ea dormea ,vreo 3 ani.Ba chiar a incercat sa-l faca sa divorteze ,dar el a fost prea las pt treaba asta. II era bine cu amandoua.Imi povestea chestiile astea si eu o ascultam interzisa. II spuneam ca nu e ok ce face ,iar ea spunea ca stie ,dar ca il iubeste.Nu va mai spun ca parintiiei au murit la o saptamana unul dupa altul si prietena ei a fost cu trup si suflet langa ea,ca nici asta nu a contat.
Eu nu zic ca ti se poate intamla si tie ,doar ti-am povestit ca sa vezi cat de javre pot fi unele " prietene".
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
addinel spune:
diadaniela, eu vreau sa ii dau o sansa tipei. daca ea imi va demonstra ca nu o merita- asta este, eu am incercat! daca pupicu ii cade in plasa, iarasi ghinion! inseamna ca nu ma merita.
pupici pe botici
diadaniela spune:
Addinel ,nu e obligatoriu sa se intample ceva rau . Doamne fereste!
oricum tipa de care iti spuneam ,X, acum e tot cu un tip insurat. Ea zice ca e divortat si ca mai sta cu nevasta doar pt copil. Eu nu cred asta.Mi se pare prea gogonata ,mai ales ca stiu ce-i poate pielea.Din cauza asta acum nu mai e prietena mea si a ramas doar o cunostinta. N-am chef ca asemenea specimene sa intre in casa mea.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Gata smotrul...mancarica e pe foc...bebelina doarme...ce sa mai, sunt o gospodina desavarsita!
Ar trebui sa mai invat si io putin da...nu am chef .Urasc materia asta
Cam liniste pe-aci.
Dana acu tu te fatai de colo colo..Ce culoare te-ai vopsit?Nu ne-arati fato si noua poze?
Si tu Addinelule mi-ai promis...
Avem si POZE