Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (21)!
Raspunsuri - Pagina 6
diadaniela spune:
Pliciule ,eu am avut casa santier cand eram gravida. Moama, ce fericire pe capul meu. Aveam niste muncitori care ma stresau rau si barbata-miu ii lasa in pace asa ca atunci cand el a plecat o tura in Franta eu i-am concediat si am angajat altii care m-au multumit( bey nu va ganditi la prostii ,ca eram femeie gravida cu cerclaj)
Chestia e ca ne-am apucat de casa in august si am terminat cu 3 zile inainte sa nasc .adica la sfarsitul lui noiembrie.imi venea sa turbez.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
addinel spune:
salutare la zabauce!
eu tot bolnavioara, dar totusi un pic mai bine. macar pot respira cat de cat. aseara am beneficiat de un super masaj- mai mai ca m-as da mai des bolnava daca as sti ca am masaj de 1 ora. sper pana maine sa fiu complet refacuta.
intre timp muncesc si iar muncesc.
pupici pe botici
BraveGirl spune:
Ce cautati pepagina 2?
Si nu-mi raspunde si mie nimeni la intrebare?
==========
Corina
Albumul meu
addinel spune:
bravule, iarta-ne si tu...
mai, eu sunt in cautare de materiale pentru rochia de mireasa. fusei, evident, si la picasso. dar sunt tare scumpe toate materialele si in mare parte poti gasi aceeasi marfa la preturi mult mai mici in alte locuri. eu am ajuns la o situatie de compromis: materialul mi-l cumpar din alta parte (aceeasi calitate, pret la jumatate), iar de la picasso voi lua numai dantela pe care nu am mai vazut-o in alta parte (si care chiar merita 7.000.000 metrul, e absolut superba!).
pupici pe botici
krelia spune:
Corina, Io nush ce sa-ti raspund..ca la capitolul materiale..nu prea ma pricep...insa..poate nu strica o vizita pana acolo......
In rest..munca..si vin uite asa ... peste mine..lasa asta..apuca-te de ailalta......vreau concediuuuu...vreo 50 de ani..asa...cu plata...evident ...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
addinel spune:
kreliutz, incepusi sa imparti invitatiile? eu ma isterizez ac trebuie sa incep sa merg din casa in casa...
pupici pe botici
BraveGirl spune:
Addinel-faza e ca eu sunt in criza de timp...si nu pot sa ma duc sa colind orasul.Azi ma duc la proba la rochia de nasa si atelierul e aproape de Picasso...si ma gandeam sa impusc 2 iepuri...Ma gandesc ca nu poate sa fie ff scump metrul de matase, iar mie imi trebuie doar vreo 2-3 metri.
==========
Corina
Albumul meu
daniela_daneza spune:
Am intrat scurt sa vad daca sunteti prezente ...sunt multumita...oarecum..
Celor cu santier le doresc succes si daca nu te asculta Pliciule pune bata pe ei.
Celor care isi fac roschite , spor la gasit material .
Fug ca am multa treaba si nush de care sa ma apuc mai intai...
Pupici la zabauci!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
malla spune:
Iar am ramas de caruta, vorba Flaviei
Mami, noi suntem bine, la Andrei ii ies dintii, mai multi deodata...
Mergem in parc, ne plimbam, dormim, papam, facem de toate numai pe aici nu prea dam... Mai rarut, ca-i mai dragut!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
addinel spune:
bravule, in cazul asta du-te la picasso si nu mai sta pe ganduri: intr-adevar, la 2-3 m nu platesti exagerat de mult in plus. calitatea materialelor e incontestabila. sa ne arati poze cu rochitza cand o sa fie gata.
bai, m-am ofticat. sarira niste tzatze de la serviciu sa-mi dea ele sfaturi de viata. sa va povestesc. de curand aveam nevoie de un ajutor la serviciu. au venit cateva fete la interviu si am ales. tipa- frumusica foc, inteligenta, cu mult bun simt. intrand cu ea in vorba am aflat ca a avut si are o viata foarte zbuciumata si chinuita (crescuta de o bunica pana la 16 ani, de la 16 la 23 de un unchi; unchiul a murit si verii ei au dat-o afara din casa si au vandut, nu vor sa mai auda de ea; de un an traieste cu chirie la o baba; financiar o ajuta unul-altul, adica o ruda foarte indepartata si o prietena plus ce joburi a mai prins ea). m-a impresionat tare mult si cum sta pe langa mine am mai chemat-o pe la mine in week-end si uneori seara (de vreo 4-5 ori in total), mi-e mila de ea, sta cu baba aia si nu are mai pe nimeni. acum imi sarira astea in cap ca eu imi aduc ispita in casa si ca nu fac bine si ca sa ma mai gandesc. ca cica o sa se dea tipa la pupicu! ca prea sunt eu naiva si sufletista si ca o sa sufar din cauza asta.
le-am pus la punct rapid, dar tot am ramas cu nervii. ce tembele!!!
gata, mi-am spus off-ul, acum ma apuc de lucru.
pupici pe botici