Mamici de iulie-august 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

motzata:nu gasesc acum prospectul de nospa..dar este singurul indicat in sarcina pt.contractii..eu iau de la 5 luni jumatate, cate 2/zi.E o.k.nu te stresa.Daca-l gasesti ia fara probleme ..eu asa zic...daca celelalte fete zic altceva....La noi in Romanica asta se de la greu.
Lasa ca la anul mergem si noi la mare cu boracii nostri, nu-i asa?!trece repede timpul..Te pupam sa ai somnic dulce..Cum e vremea acolo?!

crissa71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Motzata, m-am uitat acum si no-spa contine clorhidrat de drotaverina (habar n-am ce-o fi asta). Eu stiu ca poti face si injectiile no-spa, sunt chiar mai eficiente. Cred ca si Tylenolul e bun, am mai auzit la fetele din SUA ca iau asa ceva.

Cristina, 34+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am reusit si eu sa termin de citit. Tare harnicutze mai sunteti.
Azi Flo a stat acasa ca a avut liber si am profitat sa iesim sa ne mai plimbam am fost pe la niste agentii imobiliare si fara sa vrem am descoperit o zona care pare f faina cel putin casele din poze erau super si destul de ieftine si e si in afara londrei dar f aproape. Si acuma abia astept sa mergem samb sa vizitam sa vedem cum e pe acolo.
Muuh draga mea dar arati super bine nu esti grasa deloc, ma refer maini picioare numai ca ai burtica. Eu deja am un pic de gusa si am niste bolfitze de zici cas baby. Nu mai vb de picioare si fund si celulita habar nu am de unde atata de multa. Si mai rau pe coapse eu am vergeturi. In rest sunt ok dar coapsele arata groaznic. Si mie imi plac desenele si lui Flo f mult si stiu la ce te referi. Iar cutzachele tau e absolut superb. Si stiu la ce te referi cu pufaitul si Gipsy a mea face la fel, a mea e corcitura de cocker cu schnautzer.
Pumpkin super pozele de la mare!
Larisa bine ai venit printre noi! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si mancacios!
Merg sa mai citesc din urma si mai revin ca vroiam sa zic mai multe dar ati scris atata si am uitat! Ce memorie buna am, nu?

------------------------
28+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa, am revenit. Legat de haine eu am o percehe de blugi de gravida care sunt super comozi si numai pe aia ii port cand ies din casa ca altceva nu imi mai vine. Iar tricou am unul singur care e mai elastic si incape pe burtica ca restul stau deasupra zici ca sunt din alea cu buricul gol, la spate vin bine in fatza nu. Si un sg hanorac se mai incheie peste burtica.
Aici sunt haine faine de gravide dar eu fac ca si Cinta , cand merg sa probez si vad cat sunt de grasa si celulita si toate alea ma ia o boceala si nimic nu imi place cum sta pe mine. Pe altele stau bine parca, pe mine ca pe gard.

Ok cam atata pe azi ca e tarziu si tre sa merg la nani, mai intru maine si mai scriu ce imi mai aduc aminte. va pup pe toate si aveti grija de voi si bebeii!

------------------------
28+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

crissa_71 multam fain stiam ca este permis in sarcina,dar aici nu gasesc.La noi vremea este excelenta sapt trecuta aproape ca a atins 40 de grade dar acum sa mai racorit un pic si ce bine mai este.Aici nu avem AC dar abia astept sa ma mut ca sa-mi pun acolo...
Crissa deabia astept anul urmator sa vin in tara sa ma duk la mare poate facem o gasca si mergem mai multe mamici ca na trebuie sa va cunosc si eu nu?...........

Cristina_ana esti o draguta ca de obicei si tare saritoare stiu ca Tylenol se da in sarcina aici dar astia fac medicamentele asa de slabe.....trebuie sa iei ceva sa-si faca efctul...

motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna burticutze!
Nu mai pot,sunt racita cobza,azinoapte nu am putut dormi din cauza nasului infundat si a durerii de gat!
E a 5-a oara sarcina asta cand racesc,de fiecare data au fost virusi luati de la spital sau alti copii!
Colac peste pupaza ieri David a facut febra 39,3 si nu vroia decat sa stea pe mine,pe burtica mai exact
Of ce m-am saturat,abia astept sa scap.
Azi la 2 avem programare la eco,abia astept sa o vad pe bebelina,poate daca are timp doctorul vorbim despre legarea trompelor,pana la urma cred ca asta e metoda de contraceptie pe care o vom alege.
a.cicel daca te rog frumos completezi la nume si Naomi? Multumesc frumos
Kehleyr imi pare rau de ce am citit,o sa vezi ca pana la urma totul va fi bine,incearca de nu te strezei prea mult(de parca e posibil),noi suntem alaturi de tine
Map cum mai esti cu pulsul?
Cornelia si eu am picioarele umflate in fiecare seara,din fericire la mine insa cedeaza cu masaj efectuat de sot,insa parca pe zi ce trece imi este tot mai greu sa merg si dureril;e de spate sunt tot mai mari
Crissa71 iti spun si eu cu intarziere bine ai venit printre noi,sedere placuta,sarcina usoara in continuare,nastere usoara si un bb sanatos si mancacios
Motzata scuze ca iti raspund asa tarziu la intrebarea despre monitor .Nu trebuie sa stai langa bb sa il pazesti,normal. Monitorul de care vorbesc eu, AngelCare pe langa faptul ca e ca monitor adica de ex. daca bb e in camera lui si tu esti in alta camera in cazul in care bb plange ii auzi plansetul prin monitor,ei AngelCare inafara de faptul ca e monitor mai are si senzori de miscare care in cazul in care bb nu mai misca 20 sau 30 de secunde(nu mai tin minte exact) incepe si suna alarma.Are 2 unitati,unitatea care se pune in camera lui bb,si unitatea parintilor care este mobila,o poti lua cu tine orinde mergi prin casa si chiar in jurul casei,nu mai stiu exact cat era raza de acoperire.Sper ca m-am facut inteleasa
Pika si tie iti cer scuze ca iti raspund asa tarziu Pe amazon se plateste cu card,nu la livrare.
Cristina-Ioana tu cum mai esti?Ai pacalit contractiile?
Cristina-Ana parca si tu erai pedepsita in pat,burtica ta ce mai zice? Sunteti bine?
Iar am scris un mesaj cat o zi lunga de post!
si mai vb dupa ce ma intorc de la eco!

EDIT: Azi schimbam prefixul,am intrat in saptamana 30

Stefania 30 fix cu Patricia
David (24 dec 2004)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Neata burtici!
M-am obisnuit sa ma trezesc dimineata cu sotul, bem cafeaua impreuna,el pleaca la lucru si eu raman sa ma gandesc ce mai fac eu astazi!?
Asta se-ntampla invariabil,de 2 sapt.de cand am ramas acasa.Daca nu v-as avea pe voi burticilor cred ca as innebuni!!!!Mai gatesc, mai aranjez cate ceva,poate ajung pana in centru,(destul de rar!) si uite-asa mai trece o zi...Cam greu, dar imi imaginam ca o sa treaca si mai greu, eu fiind o tipa activa!La servici nici nu ma mai gandesc(!!), parca n-as fi fost niciodata...Greu de crezut acum 2 sapt.
Asa ca am destul timp sa stau cu voi....
Va pupacesc si va doresc o zi buna, buna...
A avut timp cineva sa gaseasca ceva legat de ereditate si de gene?!
Pupici pe burtici.

crissa71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

feteloooor ce ne facem cu caldurile astea?
eu deja nu pot sa mai respir
si mi-e rau de cal
ce ne facem in luna a 9-a????
cred ca o sa stam cu inghetata la gat si aerul conditionat in cap
31 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

nu am apucat sa citesc tot ce ati mai scris insa postez mesajul si merg sa recuperez
vreau sa va aduc aminte ca intre 31 mai si 04 iunie este targul kidex la romexpo si sa va intreb daca mergeti sa va luati cele necesare pentru bebici.
eu am scos lista de pe prima pagina si vreau sa cumpar cam tot ce imi trebuie pentru bubulina mica
am vazut la fetele care deja au nascut ca nu au mai avut timp nici sa doarma, dar sa mai mearga si la cumpoaraturi in prima faza. iar daca ne trimitem barbatii cine stie cu ce vin acasa
mie mi-e frica de al meu ca vrea d'alea de la zara etc si ne rupe bugetul. asa ca prefer sa iau din fiecare inainte ca sa fim pregatiti, mai ales ca bebe creste foarte repede si nu apuca sa poarte mult timp un lucru
inca nu stiu cum trebuie sa fie toate...gen masuri , materiale, etc dar tot trebuie sa ne pregatim.
si bagajul de spital trebuie sa incepem sa il facem , nu?
eu nu cred ca e devreme si nici ca fortam destinul - ci pur si simplu suntem realiste si trebuie sa fim pregatite
va pup si astept mesajele voastre
31 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor, am aparut si eu dar ceva mai intoarsa decat ieri. Nu am prea dormit din cauza unei dureri cat de cap cat se poate de aiurea. In cele dinurma am luat un paracetamol, beeb incepuse dansul iar nu puteam dormi. Dupa ceva timp, destul de lung si-a facut paracetamolul efectul cred si mi-a trecut. Acum ma incerca iar durerea dar ceva mai putinel.

crissa71 eu ma vaiet de frig nu de cald. De fapt aici a fost moleseala tare luni, 30 de grade ceea ce ptr mine este mult, si azi is maxim 13 grade. Azi nopate au fost 9. Mie imi pun capac fluctuatiile acestea de temperatura.

motzata pai tensiune asa mare nu prea am. Odata am avut 144 cu 98 dar de atunci s-a indreptat. Medicul luni a spus ca oricum asa buna acel 144 cu 98 nu era. La mine acum numai pulsul era care-s din ce in ce mai convinsa ca cel mai mult creste din motiv de sters, munca Nu munca in sine ci atmosfera de la munca.

Stefania Cand stau acasa este totul mult mai bine. Dar am iar palpitatii, acum este pulsul pe la 118 si stau pe scaun dar m-am gandit aiurea si m-am enervat sper sa se linisteasca cand sursele de stres nu vor mai exista. Dupa un telefon primit ieri de la o colega imi este tot mai clara sursa de stres, refuz sa mai merg la acea munca si basta.

Monica si 27+

Mergi la inceput