All about Constanta (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Vic, noi nu am avut "pile", ne-am facut singuri dosarul. Ideea este ca mai intai trebuie sa alergi pe la dealerii auto, acum, la inceput, cand inca au stoc si sa iti alegi masina. In iunie-iulie deja stocul este epuizat si nu prea mai ai ce alege...Abia dupa ce ai ales masina iti faci dosarul, trebuie sa mergi pe undeva pe strada Interioara, unde se dau masinile vechi la casat, si acolo completezi tot felul de hartii, iti preiau masina veche si apoi cu hartiile respective mergi la Agentia Fiscala de care apartii, la Politie, sa ti-o radieze, inapoi la dealer sa demonstrezi casarea si apoi astepti noua masina. Succes. daca mai ai nelamuriri, intreaba-ma!
Tania, imi plac desenele Andutei. Ai dat-o la cerc de pictura?

In week-end sper sa prind si eu o ora macar de plaja...poate nu ploua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa si Cornelia, va astept!!!! Punem si de un gratar (ca ne-am achizitionat unul pt cazuri de uragan - e distractiv aici la uragan, nu munceste nimeni, toti stau la lumina lumanarii si fac gratare)

Tania, felicitari pt picturi...sunt tare dragute!!!

Mav, pai relaxeaza-te...mergi la plaja cu Seb...ca pana la urma familia e cea mai importanta si nu munca...

Jo, pai cine sa iti decimeze castravetii?? Nu ii tii in curte?

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Mav, fa o pauza! Ai nevoie de putina liniste, undeva doar cu ai tai!

Crig, vrem si noi la plaja! Cred Ca fii-mea nu are rabdare sa nu intre in apa, mai bine mai asteptam! PAna atunci ne bronzam ca tractoristii!

Fiquelle, cum decurge operatiunea apartamentul!

VA pupik pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Sanzi, gata, m-am tinut de promisiune, am pus poze! http://community.webshots.com/photo/550739449/2305106660088100014KoQiLZ cool faza cu uraganul..sa tot vina, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, multam mult!!! hihi...
Ce mare s-a facut Pat...mereu ma minunez!!! Hihihi..ca frumos a fost de cand l-am vazut prima data!!!! Ii place la nisip nu???

Hihihi...singurul lucru care nu imi place la uragane sunt traznetele...ca io ma curentez si daca ma apropii de o priza...asa ca ma astept sa ma trazneasca vre-una!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Patrick este lesinat dupa nisip. prima data cand l-am dus anul sta pe plaja s-a intins pe nisip si dadea din maini fericit....zici ca e in elementul lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
Crix, cred ca in 2 saptamani ne mutam....sa iasa hartiile...abia astept! Ce mai face Alexia? Ce mai spune ea?
Aoleo, Sanzi, uragane? unde te-ai dus tuuu, fetita mamiiiii.... Ce ti-a trebuit tie uraganeeee??? glumesc, evident..Lasa ca trec pe langa casa voastra!
In seara asta Sofi a vrut sa deschida usa de la baie singura, i-a alunecat mana pe clanta si a cazut pe spate. S-a lovit la cap. Sunt putin ingrijorata, sper sa nu fie nimic rau...Doamne-ajuta!
Roxa, mie imi place poza asta: http://community.webshots.com/photo/550739449/2004475360088100014QKvntS#...are Patrick o gurita, sa i-o mananci, nu alta!
O seara placuta (sau noapte de fapt!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Eu... deja pe baricade!
Azi e innorat.... probabil ca va ploua. Am fost cu Sebi pe plaja aseara si i-a placut tare mult. Cand am ajuns acasa, aveam nisip si in cap, si in chiloti.

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Mav, pai relaxeaza-te...mergi la plaja cu Seb...ca pana la urma familia e cea mai importanta si nu munca...

E usor de spus "relaxeaza-te"..., insa cand sunt presata de termenele contractelor... pe care le incheie sefa, nu eu....
Pt mine, FAMILIA a fost si este mereu pe primul loc!!!! In fiecare zi imi fac timp pt ai mei. Uite, acum realizez ca sotul meu ma sustine foarte mult! Nu stiu ce m-as face fara el!
hihihi.... sunt o nerecunoscatoare....
...sigur oboseala e de vina....

Mada, merci pt info! Am demarat operatiunea!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

neatza!
Mada cred ca nu are probleme Sofi, nu? mai iau ei busituri....dar nu e bai. pupici! si multumim de vizionari
hm, vine ploaia azi? sper sa nu ne strice planurile de plaja in week end!
va dorim o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza!
se pare ca azi este intr-adevar o zi superba de Primavara !
Imi place vremea asta ..dar nu in week-end , doar de luni pana vineri !
Mada ,sper ca e ok bubulina ta cea mica !
Sinzi,hihihihi ....te ocoleste uraganul ,ai sa vezi!
Fii "barbata" Sinzi
Rox imi place mama ,iti revii !!! Asa des DA ......stii tu la ce ma refer !

Pupici si spor la treaba!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput