All about Constanta (75)
Raspunsuri - Pagina 5
crig72 spune:
ana eu de loc sunt din vs dar iubesc tm si bv pentru ca acolo am rudele cele mai dragi mie.Mama e din bv dar tata a vrajit-o bine de tot ..In ct am venit din Pitesti.Asa ca, asa cum ai spus si tu oriunde e dat sa ajungem trebuie sa ne adaptam din mers.
Crixia apa e rece nu e de facut baie. Mariuca tot a intrat asa un pic cu picioarele sa-si ia apa in galetusa.
Mada postarea lui clauf a fost stearsa.era vb de un ham ham..
bye pe maine!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
roxanaz spune:
neatza!
Cristinel ati fost la plaja ieri? ce cald a fost....si frumos.
Jone daca dovleceii sunt prea desi trebuie rariti. lasa-i sa ajunga cam la inaltimea de 10cm si dupa aceea ii scoti cu grija pe cei care sunt prea apropiati si ii rasadesti in locurile mai libere. nu e greu....trebuie doar putina grija. porumb de floricele? rodeste direct in punga?
Sanzi summer school? misto. plaja.....ce frumos. poate ajungem si noi in week end.
va pupam pe toate si pe toti! sa aveti o zi frumoasa.
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Roxana, te pricepi si la dovlecei??? Eu m-am inscris de mult in fan club-ul tau . Da-mi si mie un beep cand pleci la Sanzi, poate ajungem si noi .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
dadi_t spune:
Salutici la duduci!
La multi ani Alexandra(Mygirl)!
La multi ani Marius(Gen)!
Oana,Gen sa va traiasca copii mari, sanatosi si destepti! sa fiti bucuroase de fiecare clipa traita alaturi de puii vostrii!
Fetelor ce zile super....parca tot mi-e teama ca vine iar frigul
Suntem azi singurele, ca tati este plecat la un examen in Bucuresti..
Voiam sa va anunt cu mandrie ca am ajuns la performanta de a conduce zilnic masina (la serviciu)fara sa-mi mai fie teama( capatata de la accident).
Jone-miam-miam...pastreaza cativa dovlecei si pt. noi...tare ne plac...sub orice forma..
Mav, pupici lui Sebi-istetelul...Tu cum te mai simti???
Roxa, nu ne mai spui nica de Duracell? A inceput sa vorbeasca?
Cristina ce bine de voi ca ati inceput deja plaja..sper sa ajungem si noi macar in we! poate ne intalnim la bere pe plaja...vorbim...
Caty, ce faceti?
Mada, era vorba de un concurs cu cateii si chiar nu inteleg de ce nu avem voie sa votam... eu sunt destul de veche pe forum si cand fetele ne-au cerut ajutorul la diverse concursuri s-a putut
Ana, salut...mi se parea mie ca ne cunostem...dupa nick...pai am postat o perioada la copii de 1996...deci avemm si aici subiecte comune...Tb neaparat sa vb. despre scoala....
fetelor am pus ultimile picturi ale Andutei...va invit sa le vedeti!
http://community.webshots.com/photo/550083576/2056300200086046451XHaIuz
http://community.webshots.com/photo/550083576/2109520570086046451giHidH#
O zi minunata!
Pozee Mai !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
jone spune:
buna dimineata
roxa - sarumana. porumb am pus mai mult ca sa numai vada vecinii din stanga ce se petrece in curte.
o mana criminala mi-a decimat castravetii.a mai scapat cateva fire.
alexandra e oficial fetita mare.a facut aseara dush.am bagat-o la dush incaltata cu papuci si am pus-o sa stea pe un scaunel mic de plastic.apoi a iesit in halat si cu prosopul pe cap.bineinteles ca pe drum am luat-o in brate ca ii atarnau manecile de la halat.si ii cadea prosopul.
va pupik.
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
Ana68 spune:
'Neata ,
La noi azi e racoare,placut,fata de ieri cand am ajuns ca o placinta acasa,fleasca de transpiratie si fara chef de nimic.Bine ca n-a trebuit sa fac mancare ...ca zau imi dadeam demisia din functia de mama si nevasta...
Crig,pai tu esti multinationala:tata vasluian,mama brasoveanca,tu din pitesti....iuuuuuu....acum in Constanta....maine in toata tara!Hehehehe....glumesc!Important e sa fiti sanatosi!
No,pai sa aveti o zi minunata si sa auzim de bine!
Clauf a postat ca sa ne roage sa votam un catel,un boxer,Boxi12 cred ca se numeste...la un concurs de catei...
Dady,saluti!Vorbim,sigur ca vorbim despre scoala...Carei baiu'?
Jone,spor la gradinarit.Si mie imi place gradinaritul,mai ales cand incep sa culeg ce plantez....Cu castravetii...si acum daca mai plantezi niste rasaduri o sa ai pana catre toamna....castraveti...
Inca o data sa aveti o zi buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
roxanaz spune:
Cornelia....am invata gradinarit de la ai mei care-s agronomi...si am bagat la cap fara sa vreau. na, acu ce sa fac.....da te primesc la mine! cand vreti voi.
Tania ce frumoase picturile Andutei! chiar are mana buna! p toate trei fetele!
Jo da ce vecini ai maica????? is tampiti sau ce?
Ana o zi frumoasa si voua! si mai racoroasa. cica oricum vine putin ploaia.
mav spune:
Neatza!
De vreo 2-3 saptamani nu pot sa ma loghez... si nu prea pricep de ce. Pot sa postez, insa nefiind logata, nu am acces la PM.
Tania, merci de intrebare, esti draguta, dar nu stiu la ce te referi... Cum ma simt in general sau cu pb mea cu hemoroizii sau in urma tratamentului la Alina la salon?
In general, sunt cam deprimata. Banuiesc ca-i de vina stresul de la munca (muuuulta munca), oboseala, lipsa somnului.... Probabil ca ar trebui sa vorbesc cu sefa, ca volumul de munca s-a triplat, dar salariul nu.... si nu-i in regula asa... In ultima vreme fac tot felul de gafe... Imi vine sa nu mai ies din casa, sa nu fac vreo prostie in public...
Cu H nu pot zice ca s-a rezolvat (dupa tratamentul la Proctoline, de peste 18 mil lei), dar sunt mult mai bine acum!
In privinta tratamentului de remoledelare, colacelul meu s-a subtiat vizibil, insa tot mai e de lucru si eu stau asa rau cu timpul....
Alina, cand ne-am cunoscut erai foarte prietenoasa si deschisa.
De cateva zile, esti distanta. M-am gandit ca poate fi de vina sesiunea, moartea bunicii? Te-am suparat eu cu ceva?!
Daca e asa (as vrea sa-mi spui direct!), iti cer mii de scuze!
Cristina, si Sebi ne zice intr-una "vau a paja!!! vau a paja!!!!". hihi... si nu i-a amintit nimeni ca de-acum a venit vara si putem sa mergem la plaja! Unde mergeti voi este curat nisipul?
Mada, ieri s-a anuntat ca s-a dat iar drumul la programul pt innoirea parcului auto. Vrem sa ne schimbam si noi masina, dar n-am pregatit inca dosarul (tot din lipsa de timp...).
Voi aveti vreo "cunostinta" in acest sens? Puteti sa ne ajutati cu ceva, vreun sfat? Cu cine sa vorbim, ca sa mearga treaba repede si sigur? Te rog!!!!!!!!!!
Vic & Sebi (04.02.2004)
crig72 spune:
ati spus ceva de ploaie?Sa vina dar mai spre seara
Da Roxana ieri am fost la plaja si Mariuca a inceput sa prinda culoare.
Ana pot continua..soacra munteanca,socru dobrogean ..maine imi doresc in alta tara
Tania ce flori frumoase iti deseneaza Anduta!!Mariuca stie si ea sa faca un soare si pentru ca e si ea mare iubitoare de plante aseara m-a certat in stilul ei drag cand a vazut in sosul de la chiftele niste foi de dafin..hihi.
mav m-ai intrebat daca plaja e curata ...te referi la scoici?
Tania ar merge si-o bere rece..hihi
va pup si sper sa nu ploua ca azi iar vrem sa ne mai facem un pic de masaj la talpi si sa servesc din bunatatzurile facute de mariuca pe plaja.ieri mi-a dat sa "mananc"paste cu zahar si ketchap..hihi ce combinatie!!!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
lulu77 spune:
Buna dimineata !
Desi a trecut de mult ora diminetii , pentru mine abia incepe ..m-am trezit la 6.30 inca nu reusesc sa ma trezesc ..si am la activ doua cafele mari ..
Mav, e ok ,nu sunt suparata pe tine ..nu am motive !
Dar sunt intr-o perioada cu foarte mult stress si treaba ( la birou ,la salon ,sesiune ,acasa!),alergatura si sincer .....gandurile mele o iau razna ,la probleme care le am de rezolvat . Sunt zilnic in "foc continuu de la 6.30 la 21.00 ,nu mai pun la socoteala "focul" de dupa 21.00 cand ajung acasa!
Ma bucur ca esti multumita!
Va pup si va doresc din suflet o zi buna si cu racoare ( ca avem nevoie !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"