Eu am inselat!
Raspunsuri - Pagina 8

giulia71 spune:
quote:
Originally posted by lenaquote:
Originally posted by giulia71
Moaaaamaaaa ce-ati "omorat-o" pe biata medi!!!
Stau si ma gandesc ce dezamagire totala era pe DC daca isi dadea nick-ul vechi de pe forum!
Cine-o fi, da' avut curaju' asta sa-si spuna povestea!
Oricum eu o felicit, e jos palaria!
Yo am felicitat-o pentru faptul ca si-a spus povestea pe forum, pentru ceea ce a facut imi rezerv parerea!
Nu pot judeca pe nimeni, cine sunt yo ca sa judec?
Ce drept am eu sa ridic piatra asupra unui seaman de-al meu?
Cam asa zic yo ca trebuiesc vazute lucrurile.Parerea mea!
serios, ia priveste din alt unghi...daca sotul tau te-ar fi inselat timp de 6 ani, tot asa priveai povestea, ba iti scoteai si palaria in fatza lui...mira-m-as
Lena si t-rex Freya

lena spune:
quote:
Originally posted by medi
Purtarea mea putea rani intr-adevar, dar m-a ranit numai pe mine. Nu vreau sa fac pe victima si nici sa ma laud cu ce am facut.
Poate intelegeti de aici ca orice fapta rea facuta se intoarce asupra ta inzecit, si orice lucru bun aduce dupa sine multumire si liniste.
"Oamenii se impart in doua: unii care cauta si nu gasesc, altii care gasesc si nu-s multumiti."M.Eminescu
ok medi acum am inteles

numai bine,
Lena si t-rex Freya

KUKI spune:
quote:
Originally posted by AB
Iulia si daca a simtit.. si daca a tacut ca sa nu fie dat lao parte...? Daca s-a multumit cu planul doi in speranta ca planul unu va disparea. Doar el o stie...
Brr.. io am zis... ok ai o casnicie pe duca, dar sunt si barbati liberi, nu? In fine... douacupluri prietene e mai discret...
Nu mi se pare ok.
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
Nu cred ca a stiut si a tacut. Cred mai degraba ca nu a simtit. Pentru ca nu a vrut sa simta.
Mie mi se pare un aspect interesant, poate ne lamureste Medi. Nu a dat nici un semn ca ar banui, ca ar simti ceva in astia 6 ani ?
De ce insist pe aspectul asta? Pentru ca eu am patit asta. Si am simtit inca de la inceput. Si am simtit pentru ca am vrut sa simt, pentru ca ma interesa omul de langa mine.
Eu am simtit, am aflat adevarul si am tacut o perioada, sperand ca "asa sunt barbatii, e o aventura si va trece".
Cand am simtit ca nu trece, am deschis discutia...n-are rost sa intru in amanunte, dupa cum unii dintre voi stiu, la mine nu s-a terminat cu happy end.

lena spune:
quote:
Originally posted by giulia71quote:
Originally posted by lenaquote:
Moaaaamaaaa ce-ati "omorat-o" pe biata medi!!!
Stau si ma gandesc ce dezamagire totala era pe DC daca isi dadea nick-ul vechi de pe forum!
Yo am felicitat-o pentru faptul ca si-a spus povestea pe forum, pentru ceea ce a facut imi rezerv parerea!
Nu pot judeca pe nimeni, cine sunt yo ca sa judec?
Ce drept am eu sa ridic piatra asupra unui seaman de-al meu?
Cam asa zic yo ca trebuiesc vazute lucrurile.Parerea mea!
serios, ia priveste din alt unghi...daca sotul tau te-ar fi inselat timp de 6 ani, tot asa priveai povestea, ba iti scoteai si palaria in fatza lui...mira-m-as
Lena si t-rex Freya
moamaaaaa dar ce eu am judecat-o, eu mi-am dat cu parerea, ce eu o cunosc personal?? incercati sa invatati ca pe forum lucrurile astea nu se iau personal, ca nu e forum privat, e public...si unde vezi piatra din mana mea

Lena si t-rex Freya

ruxij spune:
quote:
N-am inteles, pentru ce o feliciti? Pentru relatia extraconjugala sau pentru ca si-a facut un nick nou ca sa povesteasca?

michelle7 spune:
quote:
Originally posted by medi
Purtarea mea putea rani intr-adevar, dar m-a ranit numai pe mine. Nu vreau sa fac pe victima si nici sa ma laud cu ce am facut.
Poate intelegeti de aici ca orice fapta rea facuta se intoarce asupra ta inzecit, si orice lucru bun aduce dupa sine multumire si liniste.
"Oamenii se impart in doua: unii care cauta si nu gasesc, altii care gasesc si nu-s multumiti."M.Eminescu
Nu gandi asa Medi o fapta rea poatea sa fie o " binecuvantare deghizata" .Faptul ca tu ai avut relatia aia ti-a dat puterea sa fii in continuare atenta cu cei din jur nu? Ce sa se intoarca impotriva ta inzecit? Eventual grija pe care ai avut-o pt familie. Se spune ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce . Uneori viata ne intinde o mana de ajutor , nu e nimic rau in asta. Nu uita ca toate regulile societatii au fost impuse de oameni pt control -doua rele nu sunt niciodata la fel. Parerea mea e ca in cazul de cazul de fatza nu ai gresit cu nimic, ca amantul a fost terapia, sansa ta sa nu-ti iei lumea in cap sau sa incepi sa-ti urasti sotul si sa-i faci viata un calvar. A fost pastila ta de fericire, normalitate la care TOTI avem dreptul.
Michelle

Alyssa spune:
Helooooo! si nevasta lui?... si sotul ei?...
Imi scapa mie ceva din povestea asta de nu vad chestia chiar atit de roz?... poate ma uit din prisma unei neveste inselate timp de zece ani, din prisma femeii care nu intelege cu ce a putut sa greseasca, ce a avut ea lipsa, de ce nu a fost femeie indeajuns...
Asa, iti dadea dragoste cu pipeta... ei la naiba?! Va intilneati citeva ore pe saptamina si faceati siecz pe ascuns iar in vizitele de familie ca erati si prieteni de familie... mincati mici ca si cum nimic nu s-a intimplat... ce naiba, nici usturoi nu ati mincat, nici gura nu va pute!... Si tembela aia de nevasta iti dadea retete de prajituri noi si te mai si intreba de ceva sfaturi daca se certa cu el?... Si copiii?... Bleah!...
Mie imi vine sa vomit!

Alyssa spune:
La rindul meu acum am nevoie si eu de cineva care sa ma consoleze, care sa ma ajute cu fetele, care sa imi dea siecz si mie ca deh, sint femeie... Sint singura de foarte mult timp.
Ma tot contacteaza fosta iubire din liceu. El este casatorit de 16 ani, au o fetita de 15 ani. Imi scrie poezii si e-mailuiri cu juraminti de dragoste, ca tot pe mine ma iubeste, ca nevasta lui este a naibii, ca ai mei copii au nevoie de un tata, ca vrea sa fie cu mine. Ar trebui sa ii sar fericita in brate? Nu! Este insurat cu alta, pentru mine este ca si mort.
I-am spus sa nu mai ma contacteze, ca o sun pe nevasta-sa si ii spun ce ii poate mintea.
Pai femeia aia ii spala chilotii, ii face de mincare si ii da dragostea ei, fac amor noaptea si dupa aia ea doarme linistita in bratele lui gindindu-se fericita cit de norocoasa este sa aiba un barbat asa bun... si domnul sotz isi face planuri pe ascuns sa o paraseasca!... creaturi nenorocite care nu merita intelegere deloc!

lorelei_19 spune:
viatza din pacate nu-i doar alba sau neagra, cum mai spunea cineva pe aici. e de foarte multe ori gri. v-ati gandit poate ca a ales varianta asta doar de dragul copiilor, ca sa nu creasca fara tata? stiu, multe dintre noi nu-si pot imagina una ca asta, dar mie mi s-a parut solutia rezonabila in cazul ei. doar ca e cea mai dureroasa, ca dupa cum spune ea a suferit, si n-ar mai face-o o data: a ramas cu sotzul ei pe care-l iubeste intr-un anume fel, copiii sunt fericiti si cresc intr-o familie cu ambii parinti, celalalt are si el familia si copiii lui si nimeni nu sufera. doar ea, biata medi. pentru tot zbuciumul tau sufletesc, pentru toata lupta dintre dorinta de fericire si remuscari, primeste din partea mea nu o , ci un bratz intreg
si incearca sa te ierti, in definitiv se intampla atat de des, doar ca nu oricine are curajul sa se puna la zid ca tine.
chiar, ce-ar fi putut sa faca, daca s-a indragostit de altcineva? sa destrame familia celuilalt si pe-a ei? sa plece si sa incerce sa-si refaca viatza? cu 2 copii, nu e tocmai ushor. si apoi sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea altora, iarasi nu e bine. a ales o varianta care-a facut-o pentru scurt timp fericita, dar pe termen lung ii otraveste sufletul. Medi, iti doresc numai bine si pace si liniste sufleteasca.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

artar spune:
Dom'le, am zis ca ma retrag de pe forum dupa ce am patit dar nu ma pot abtine..chiar nu pot..Alyssa, nota 10 cu felicitari, exact la fel gindesc si eu...
Libertatea fiecaruia dintre noi se opreste in momentul in care atinge libertatea altui individ...Prin libertate inteleg si capacitatea cumulata cu posibilitatea de a fi fericit...In momentul in care prin actiunea si dorinta ta de a fi fericiricit ai dus la nefericirea altei persoane i-ai incalcat acesteia un drept...Mi se pare grotesc modul asta de abordare al problemei poate pt ca eu am patit-o de la prietena mea cea mai buna care mi-a suflat sotul..ok..dar macar barbata-meu s-a dus naibii si gata..nu m-a luat prin invaluire si sa ma minta mai mult decit era cazul...s-a hotarit repede si gata...Mi-a redat si mie dreptul de a cauta si gasi fericirea in alta parte si isi traieste si el fericirea in alta parte si mai ales i-a dat copiluli sansa de a nu trai intr-un camin in care parintii nu se mai iubesc, tradeaza, traiesc o minciuna in fiecare zi...Pentru ca lectia pe care o dai tu copiilor tai este ca ceea ce traiti voi este NORMALUL si vor proceda si ei la fel la rindul lor...Cam asta-i situatia!