Eu am inselat!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

ruxij, imi place citatul. Pune punctul pe i.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Hai ca m-ai facut sa rad. Chiar crezi ca are vreo legatura cu cei 7 ani de acasa? Si atunci ce se intampla cu copiii care cresc in familii instarite, familii cu un statut in societate, dar care la varsta adolescentei simt nevoia sa braveze si vor ceva nou si atunci se apuca de droguri, condus masini fara permis, sex pe apucate?

off topic. de obicei astia de care vorbesti nu au cei 7 ani de-acasa. parintii sunt ocupati cu afacerile , le dau bani cu galeata si nu-i invata respectul pt munca , bani sau cei din jur ( nu toti dar multi fac asa mai ales new money - vezi tinerii din romania care provin din familii nou imbogatite ). si cand intra intr-un rahat sterge tata urmele cu teancul de dolarei asa ca juniorul o ia de la zero ca n-a invatat nimic din prostia lui.

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76629

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

N-am avut timp sa scriu, asa ca o fac acum si aici (nu la ZZ).

Eu cred ca Medi a dus o viata grea, poate prea grea pentru cit poate un om sa duca. Atunci si-a gasit un echilibru in afara.
Daca ar fi cineva sa se inflame, acela ar fi numai sotul ei si nici macar !

Acu' scriu pentru toata lumea : nu pricep dom'le ca atunci cind e vorba de inselat unu-altu se considera ca e cel mai mare pacat crestinesc de pe lume si vine lumea si-ti da cu pacatul de curvie-precurvie peste cap.
Mai sunt, dragelor, si alte pacate precum lacomia si vanitatea si pe astea pe tolereaza toata lumea ! (vezi pe topice : ce frumoasa sunt, ce multe zestre mi-a dat mama/tata s.a.m.d..).

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by Mik

N-am avut timp sa scriu, asa ca o fac acum si aici (nu la ZZ).

Eu cred ca Medi a dus o viata grea, poate prea grea pentru cit poate un om sa duca. Atunci si-a gasit un echilibru in afara.
Daca ar fi cineva sa se inflame, acela ar fi numai sotul ei si nici macar !

Acu' scriu pentru toata lumea : nu pricep dom'le ca atunci cind e vorba de inselat unu-altu se considera ca e cel mai mare pacat crestinesc de pe lume si vine lumea si-ti da cu pacatul de curvie-precurvie peste cap.
Mai sunt, dragelor, si alte pacate precum lacomia si vanitatea si pe astea pe tolereaza toata lumea ! (vezi pe topice : ce frumoasa sunt, ce multe zestre mi-a dat mama/tata s.a.m.d..).

Mik.

Acuma nu sint eu ala care sa arate ceva obvious (oricum discutia ma depaseste) dar daca in cazul unor ''pacate'' gen vanitate, lacomie singura persoana atinsa e cea care ''pacatuieste'', in cazul acesta de multe ori persoane complet nevinovate isi vad viata tranformata intr-un zbucium continuu si, crede-ma pe cuvint, nu vrei sa fii in pielea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMarisa spune:

She!Nu e postul meu, dar iti voi raspunde in cateva cuvinte... Iti multumesc, acum sa stii ca suntem bine si incercarea asta, paradoxal, ne-a apropiat mai mult. Oricum, povestea e veche, fata noastra are acum 7 ani si totul s-a intamplat cam pe cand am nascut....
Karina!Nu, am lasat deoparte demonii, m-am batut cu ei si i-am invins, gelozia nu ma conduce ea pe mine, o manipulez eu pe ea... Sotul meu si cu mine avem oricum vieti separate, ne intalnim rar in cursul saptamanii, dar vorbim des si iubim amandoi o fetita superba care ii seamana uimitor, chiar si la naravuri. Dupa atatia ani nu am nici un motiv sa banuiesc ceva si stii cum e cu cel de-al 6-lea simt!
Medi!Poate ca asa a fost destinul tau, sa traiesti o mare dragoste secreta si interzisa. Ma gandesc insa ca poate ai avut si putin noroc: ai fi putut sa treci prin viata asta fara sa o intalnesti deloc... Ar fi fost cu mult mai trist... Timpul eu un mare vrajitor, el face ce e de facut si desface ce e de desfacut. Nu te judeca prea aspru.
Sa fiti iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

persoane complet nevinovate isi vad viata tranformata intr-un zbucium continuu

in cazul sotului lui Medi nu e vorba de o persoana complet nevinovata...

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ba sotul ei nu e vinovat pentru ce a facut Medi. Ea e singura responsabila, nu discut ca ce facut e bun sau rau, dar sotul nu e vinovat pentru relatia ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Iap!Total nevionovat!!!!Daca n-a observat ce-i face jumatatea-n 6 ani de zile,tre' sa fi fost foarte atent la nevoile ei si absolut deloc indifrent si-absent!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cine zice ca sotul nu stia? Poate n-a reactionat.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput