The best of aug-sept-oct 2004 (116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Timea si Anamari, ma bucur sa mai aud vesti de la voi( de scris oi scrie eu rar, dar am tot urmarit ce s-a scris si stiu ca nu ati scris demult)
V-am vazut printesele( si printul tau Anamari . Niste copii cuperbi!

Aissa, imi pare rau sa aud ca Ale e blonavioara. Tinem pumnii sa se faca bine cat mai repede.

Naty, of.. problema asta o avem si noi de ceva timp. Amelia se tranteste jos( din fund pe spate) si urla. Se enerveaza de la chestii minore asa cum ai spus si tu: ca nu ii place cum sta o papusa, sau ca nu ii intra jucaria unde vrea ea. Plus la asta mai face asa cand vrea ceva. Si ma terorizeaza rau, ca nu vreau sa se obisnuiasca cu asa ceva. Incerc sa o igrnor cand face asa ceva, nu stiu daca o sa mearga.
Pupici si la ceilalti bebici( din burtici sau de pe langa ele ) . Scuze ca nu scriu la fiecare, dar nu reusesc.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANA mie imi place cum povestesti tu despre Stefanel cum vorbeste,,eu abia astept sa vorbeasca si Robert asa,zice si el dar putin,cred eu....am vazut si poze,mare puiul tau,vorba Georgianei,barbat mare are mama

NATY sa sti ca asta e boala generala si Robert e la fel,doar ca el de pamant nu se tranteste dar in schimb bate,mai da da niste palme de ne ingrozim,ce putere are,si daca nu faci ce vrea el da cu palma si tipa...eu il mai trag de urechi cand face asa,nu prea vreau sa dau la fundulet ca oricum nu simte nimic si ma gadesc ca din cauza asta da si el ca vede ca dau eu...off,greu e cu copii astia....uneori si eu il ignor,dar nu prea tine...yrla si mai tare pana nu-l bag in seama....eu mai sper ca vor creste si vor trece de etapele astea

AISSA sanatate puiutei!...si noi suntem cu nasul infundat dar eu stiu de ce...Robert a stat la ocean toata ziua in apa,de era vanat la buzite si nu vroia sa iasa afara...ii place mult apa!!!!

GEO frumosilor tai si multam de aprecieri!

fetelor si o seara placuta!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cris multa sanatate lui Ale!

Raluca asa mi-a facut si Alesio acum vreo luna....crize, nu altceva....dar l-am ignorat total(cu toate ca muream de nervi cand urla), si a incetat!Ignorarea e cea mai buna solutie in astfel de cazuri....cel putin la noi!

Ana ce mare e Stefan!

Alesio e ok, toata ziua vorbeste si el....din ce in ce mai mult si mai bine, acum face niste propozitii lungi de ne socheaza de multe ori....
Si e extrem de dragasots!Toata ziua vine la mine si ma mangaie pe fata si-mi zice: "te obec mami, te obec Iana"....si mai mangaie si burtica si ii zice la bb: "te obec bobo mic"....e tare dulce....!
Eu inca mai am arsuri, dar nu insuportabile cum erau la sarcina cu Alesio, si numai cateodata...in rest tot cu durerea de spate ma chinui...
In week-end am facut dulceata de capsuni....a dat harnicia in mine!

Pupici!

Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am fost la dr, el a zis ca foarte bine am facut ca nu i-am dat antibioticul ca inseamna ca lupta organismul ei. Gatul e mai bine ca vineri, la plamani curat...sa ii curat nasul (cum nene ca nu iese nimik ) si atat. Sa ii mai dau Aerius pana pe la sfarsitul saptamanii...
Va multumesc pentru urarile de sanatate...chiar sunt in dubiu daca e sau nu racita ca in orice caz este...dar cumva ciudat.
Oricum...important e sa se faca bine de tot, sa nu o mai aud sforaind sau tusind.
Pufy miam-miam si la mine mirosea a dulceata ieri, trebuie sa fac si eu curand.
Crismir...ce bine ca ii place apa, sper si eu ca o sa o atraga pe Ale marea, ca eu tare ador apa.

Ati observat da, acum facem capitolele de 20 de pagini!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mama, ce zapacita-s!Tocmai scrisesem o groaza si nu stiu ce-am facut de mi s-a ratacit subiectul.Asa ca sorry de nu raspund la toate inca o data.
Am vazut pozici de copilasi scumpi:papusile Timeei si barbatelul Anei.Sa va bucurati de ei pana la adanci batraneti ca tare dulci mai sunt!
Pufy, sper ca esti OK, ca bebe din burtik nu-ti creeaza prea multe probleme.Pupa-l pe Alesio scump, mancacios smecher de inghetata.Am uitat sa scriu mai sus ca am vazut si pozele voastre.
Aissa, sanatate papusii de Ale!Bine-ai facut ca nu i-ai dat antibiotic!
D-ra mea s-a frantuzit si mai mult, zice "bonjour" si in somn si ratoiului de pe balta, si iepurasului de la o fermulita pt copii din parc, si vecinilor.Mie nu imi mai da "pupitz" (pupici), ea imi da "baisers".Dar nu a uitat romaneste strumfitza (ca de olandeza nu mai zic, asta e limba vorbita in cea mai mare parte).Am intrebat-o azi:" de ce le-ai aruncat pe toate pe jos?" ...la care, ea :"De aia!" (mai avea si o figura triumfala pe deasupra).
Crismir, si noi suntem mari amatoare de apa.Merg cam o data pe sapt cu Alma la piscina, eu singura mai merg o data.Joia trecuta am profitat de prezenta sotului si am mers in formula trio. Alma nu se lasa dusa, mai alesa ca acum inoata singura in bazinul piticilor (sub supravegherea atenta a sotului, of course, care e si el cu ea in bazin si cu fluturasi la brate).Pacat ca nu pot face poze din cauza umiditatii (dar poate tot il pacalesc o data pe sot, desi ma gandesc ca mai bine mi-ar reusi pacaleala daca-l iau pe socru' in locul lui)
Aici aveti pozici din Franta. Mai am si altele din Nl facute, dar imi pica tete-ul pe tastatura, asa ca le pun mai incolo in cursul saptamanii. Pupici la toate,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Frumoase poze DANA... Almei,e tare scumpa si mare...e mai mica cu 2-3 zile ca Robert dar mie m-i se pare mai mare,asa e?....oricum Robert e mai slabut asta sunt sigura,ca abia mananca cate ceva,bea toata ziua suc de ma omoara cand il vad,dar ma rog aici e si tare cald,cred ca asta e unul din motive

fetelor si numai bine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Foarte frumoase pozele din Franta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare fetelor, remember me? Intrai sa va pupacesc in masa si sa va urez sanatate acolo unde e cazul..si sa va spun ca am vazut copilasi superbi (catia m reusit, mai am sa-l vad pe Stefanut si Alma) si...ca sunt alaturi de voi sa depasiti perioadele de nervisori si alintaturi...hihihi
Va pupacesc si... ne-am tuns scurt de tot si..in rest suntem ok as putea zice... am pus poze.... si nu mai pot sta ca se trezeste....papapa! Pupici dulci tuturor!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata,
am vazut si eu pozici cu copilasi frumosi foc si mai ales nazdravani, Stefan e frumos foc, Alma si Gogo care sunt 2 printese
acum am mai deschis cateva paginute, cu poze sa le vad pe toate.

Naty, ce sa zic ca si a nostra ne scoate peri albi, eu o mai ating la fund vad ca si tu, e ceva de groaza numai si numai ce vrea asa trebuie sa faca.
sa nu cumva sa o opresti de la "treaba" ca e jale, de sambata a spart deja 4 farfurii, 2 la noi acasa 2 in vizite,stie ca nu are voie sa umble, dar daca ii vin nervii le smulge pur si simpludin dulap si zap cu ele pe jos si asta mai ales cand ma vede ca ma reped spre ea sa i le iau din mana.
Noi am fost duminica in cismigiu a fost tare frumos, cam aglomerat ce-i drept, s-a sarbatorit 1 iunie.
am stat vreo 4 ore.
va pup ca mi-a inceput programul de lucru.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

hai ca nu pot sa ma stapanesc, trebuie sa va mai zic odata,
vai Danyce ce scumpa e Alma in toate pozele,
si Gogo m-ati terminat cu se roaga si cum pupa ea crucea, cand ati fost in Cismigiu? ca la locul ala de joaca cu nisip? noi mergem cam in fiecare duminica si sambata, poate ne vedem in we urmator.
aissa, pupici lui Ale si sa se faca bine repede.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput