The best of aug-sept-oct 2004 (116)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_a/ana_a.jpg)
ana_a spune:
anamaria tinem pumnii sa va luati casa pe care o doriti si sa fie ok cu creditul!!!
timea, ma bucur ca mai dai si tu un semn de viatza, am admirat si eu printesele tale!
ioana, Alesio e mortal cu inghetata!!Si lasa ca sigur se va descurca de minune pana ajungi tu acasa cu fratiorul!!!
Slaba miscare pe aici!Poate la voi este cald si placut si sunteti pe la joaca...aici e tare urat, frig, sufla vantul, ploua...parca am fi in martie nicidecum in iunie...
Lorena io zic ca fiecare pui face cate o mare realizare cu fiecare cuvantel nou, cei drept al meu e mare vorbaretz, recunosc, da e si mai mare ca varsta, sa nu uitam ca are cel putin o luna jumate in fata tuturor
Cele mai frecvente intrebari cu care ne toaca creierii Stefan sunt "ce-i-nuntru?"(cam asa suna de la el din guritza, "ce se aude??" "ce-i acolo??" Cu astea ne toaca toata ziua...
Mai nou...isi doreste fff mult un escavator, i-am spus ca vom cumpara unul de indata ce ia tati salarul, sau mami, care il ia primul, asa ca de o saptamana incoace in fiecare zi ne spune"cumpa catolul" apoi isi aduce aminte "cand ia tati salalul" si azi chiar am ras de el, avem peste drum de noi un chiosc de unde cumparam paine si azi dimineatza in exasperare ma intrebat"Adela are catol??" Adela fiind vanzatoarea de la chiosc de unde el cumpara "bateiii" ca nu merge "masina".
Binenteles ca vom cumpara escavatorul ala care neaparat trebuie sa aiba cupa!!numai sa ne intre o data salariile pe card vreau sa-i cumpar unul ceva mai scump, sa fie mai rezistent pentru ca ma apuca jalea cand se strica vreo masina de proasta calitate pentru ca tare rau ii pare dupa ele....
Va pup si va doresc duminica placuta in continuare!!
am uitat sa va spun ca si ieri si azi mi-a facut super mofturi la mancare...imi venea sa arunc dupa el cu castronul abia astept sa-l duc maine la gradi macar scap de beleaua cu mancarea...
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Buna fetelor!
Lorena da, voi naste prin cezariana ca asa l-am nascut si pe Alesio....
Anamari ma bucur ca mai dai semne de viata!Lia scumpica si cataratoare!Va tinem pumnii sa va ajute Dumnezeu sa va luati casa!
Ana nu stiu cum va fi pentru Alesio sa fie departe de mine o sapt(aprox) dar pentru mine va fi jale ca voi muri de dorul lui!
Pupici!
Ioana(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
![](images/user_woman.png)
CRISMIR spune:
ANAMARIA puiutilor tai scumpi....tinem pumnii pt casa,bafta!
LORENA micutului tau scump!
Fetelor eu am poze noi cu gandacelul meu in link-ul 2,de la intalnirea cu fetele din America,din Florida de pe DC...am facut un "gratarel" super fain sambata.cel putin pt copii a foist nebunie mare...lui Robert i-a placut foarte mult,desii era cel mai mic de acolo
IOANA lasa ca trece repede o saptamana,mai ales ca il vei avea pe celalalt puiut
...
si numai bine!...mai ai arsuri?
si sa aveti o saptamana usoara si frumoasa!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
aissa spune:
OOOOOOOf, am scris o groaza si mi-a sters mesajul Ale (frate ce taste apasa copiii astia???).
Ziceam ca tin pumnii pentru reusita lui Anamari! Veti reusi cu siguranta!
Noi suntem aproape racite...de martea trecuta Ale e infundata mai ales la orizontala dar nasul nu-i curge, nici cu pompa de aspirator nu am scos nimic. Tuseste sec si desi ii dau de vineri sirop expectorant nu se rupe. Dr imi daduse si un antibiotic sa ii dau in caz ca se agraveaza starea dar nu l-am inceput, insa nu stiu ce naiba nici nu-i trece. Deja ma asteptam sa se amelioreze, insa e tot stationar....
Cristina si Ale (30.09.2004)
ana_a spune:
Salut cu buna dimineatza la toata lumea!!!
CRISMIR am sa ma uit indata la pozele voastre sa vedem cum v-ati distrat!Sunt convinsa ca piciului ia placut teribil, al meu mereu e super incantat cand este in preajma altor copilasi mai maricei.
Noi suntem ok, am vrut doar sa va arat cateva poze noi cu Stefan, ieri mi-am adus aminte ca nu l-am mai pozat de muuuult si nu am reusit decat 3 poze sa facem ca sa descarcat aparatul....
Aveti un link aici
pentru cine are timp si chef sa ne mai vada
In fiecare dimineatza inainte sa mergem la cresa Stefan isi aranjeaza jucariile la locul lor povestind de unul singur "masina amane acasha" "iaia amane acasha" "tatolul amane acasha" si asa le ia pe majoritatea la rand, de regula pe cele care ii sunt cel mai dragi.Azi dimineatza umbla cu "iaia" sub bratz, o gorila neagra si urata tot boscorodind ca "iaia amane acasha" apoi mai ca ar luao cu el la copilasi, era tare nehotarat...de regula are voie cu o jucarie acolo, dar tare ma tem ca nu prea ia placut cand si-a dus-o de vreo 2 ori ca sigur ceilalti copii i-au luat-o si el este cam pampalau din puncutl asta de vedere, nu riposteaza, in fine...pana la urma sa hotarat totusi sa-si ia masina cu care merge de regula in parc, ei...da cum am ajuns in fata cresei sa pus pe plans..."iaiaaaa" "ude-i iaia???" No...nu va spun cat de greu mi-a fost sa-l conving ca "iaia" a ramas acasa sa faca nani...pana am ajuns inauntru si una din educatoare ia adus o alta maimutza dintre jucariile de acolo si sa linistit
Sper sa nu va plictisesc cu povestile mele, sa le gasiti macar putin hazlii, mie tare drag imi este sa povestesc despre "Shan" mai ales ca acum si-a dat drumul rau de tot la guritza si avem dialoguri si intrebari in toata regula....
Eu mai revin pe aici, pana atunci o zi buna tuturor si sa auzim de bine!Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
ana_a spune:
aissa, mai...io nu stiu ce sa mai zic...dar si al meu e mucos rau de tot...cam de 2 saptamani incoace, acu deja se simte mai bine, noi am dres cu eferalgan de 2 ori pe zi plus vitamina C care i-am dat-o doar de 3 zile incoace, si parca de cand ii dau vitamina C este mai bine, mucii sunt tot mai putini si transparenti...
Nu mai spun ca si eu si tati suntem la fel ca Stefan, eu am fost de la inceput, tati abia de vineri...nici nu ma mira la cat este de umeda vremea si de urata...
Sa va faceti bine si sa nu fie nevoie de antibiotic!Eu l-am desfacut pe al meu, cel dat de medic abia dupa ce Stefan mi-a facut febra fff mare, 40,5. Al meu nu tuseste, adica cum sa zic...mai chehaleste el din cand in cand, dar ma gandesc ca e totusi infundat si e normal sa-l deranjeze, de acolo sa vina tusea, prin urmare nu i-am dat nimic de tuse.Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
georgiana.david spune:
Mirela faine pozele voastre!
Ana, ce barbat in toata regula e Stefan,mereu am spus-o !
Sa va spun ce am facut ieri!
Ne-am trezit pe la 9 si ne-am dat seama ca nici eu si nici sotul meu nu avem nimic de facut (in ultima vreme unul din noi era ocupat si duminica) asa ca am trezit-o si pe Ioana care inca lenevea si am plecat la Damian. A fost super, super, super!!! Am vazut si bebelul care a mai crescut si s-a mai ingrasat, am facut si o plimbare faina pe munte pana la cascada Urlatoarea, am facut si un gratarel iar aseara la ora 20 am plecat sper casa.
A fost minunat, Damian este foarte activ, m-am ingrozit cat mananca iar mai nou nu mai vrea sa-i dea cineva ci vrea el sa manance singur. Este asa de haios cum i-a mancarea in mana dupa care o pune in furculita si numa' dupa acea o duce la gurita. Este si foarte bronzat, la maini si pe fata
Am facut si poze dar nu am acum timp sa le descarc, va anunt eu cand le pun in album
ana_a spune:
mai...io cand aud de copii care nu vor numa singuri sa manance ma oftic ca al meu nu face decat sa caste gura mareee si cineva sa-i dea frumos din lingurita...am intrebat la cresa cand il lasa sa manance singurel si mi-au sarit doamnele in cap...lasati-l doamna ca-i micutz bietul de el...mai asteptati, ce va grabiti asa?ca doar are vreme sa manance singur...
geo, super aventura voastra!Si intodeauna iese mai bine cand vine asa spontan cate ceva...asteptam pozele cu nazdravanul de Damian!Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Naty spune:
Neata!
Timea ce frumoasa e Mara si ce dulce Iza!
Fetelor, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Ioana s-a facut groaznic de rasfatata si rea, weekendul asta ne-a terorizat, ne venea sa ne luam lumea in cap. Tipa frate din orice si se da cu fundul de pamant si ne pocneste, ne zgarie, ne musca.
O trimitem la colt, o inchidem in camera ei, ba eu ii mai dau si palme la fund, degeaba, mai rau face.
Si face asa din orice - ca e murdara pe ghete si vrea sa se descalte (afara), ca vrea sa stea in picioare in carut, ca bebe nu sta cum trebuie in carut, ca nu poate sa manance toti biscuitii deodata, etc.
Stiti care e ultima joaca preferata - se urca singura in carut, peste bara din fata, apoi se ridica in picioare si dupa coboara strecurandu-se pe sub bara. Poate s-o tina asa jumate de ora (adica maximum de timp cat poate sa faca o singura activitate). Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
aissa spune:
Ana....manii pe Dumnezeu. Eu as sta si in cap sa imi deschida macar juma de gura, atat macar...
Cat despre muci...nu-i vad nene....nu curge nimic, nu iese nimic, numai se aud si o ineaca pt ca ii curg pe peretele ala...spre plamani. Si de acolo tusea (care suna ca atunci cand te ineci) pt ca ea e cu suzeta in gura, nasul infundat, gura acoperita... Oricum...si ce am reusit sa vad sunt albi, curati...cred ca polipii sunt marea problema.
Cristina si Ale (30.09.2004)