Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Super poze...mi-ati facut pofta de iarba verde...

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

www.dropshots.com/hornoiuc" target="_blank">bonus... primele doua

si cum vad ca v-a placut filmul cu baia, sa incerc sa si raspund...

cami, filmul e facut de paste... cred ca avea 5 luni.

ilenutza, io o tineam in apa... si chiar nu prea e nimic de vazut... cand si ma-sa o arata ca sirena, o sa apara in poze

pico am o gramada de filmulete, puse pe cd-uri... sa vada si ei cand vor fi mari ce nazbatii faceau... bine, io tot"dream on" la o camera video, da' cine stie, poate mi-o aduce TOAMNA, s-o am la ziua fetei.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

mandy dar de ce nu iau bbul ptr o ora-2 daca tot vor sa-l vada? Sau sa iasa la plimbare cu el, cat mai faci ceva prin casa? Ca sa impaci si capra si varza.

Misto intalnire a fost, mi-au placut pozele+filmele. Astept sa mi se explice cine care e ca nu am recunoscut pe toata lumea.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Intrebare: ii dati pe bbei cu crema de protectie solara? Intentionati sa o faceti?
Ilinca deja e roza pe glezne, mi-e frica sa nu se arda, ca are pielea finutza si pigmentul prost - mostenire de la parinti. Si biata de ea nici nu poate sa spuna daca o ustura.
Pischi ce frumos, mai, primul "mama"! Nu-mi dau seama cum te simti, dar cred ca e minunat. Abia astept!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Bai,cristinik,da'ce de bebelaci erau-acum mi-am dat seama,cand i-ati adunat pe toti pe patura...am zis eu ca ma intorc,dar...deh,am tras si eu o dushka de somn dupa o noapte cu somn=0,impushcat si barat!
Lavi,eu nu stiu cand ai plecat...de ce-ai plecat si nu ne-am zis"pa"?
Da'vb cu sotu,ca tineretului nu e asha departe de noi,si poa'poa'...
Ce de bebelaci avem,ingerasii lu'mama...
acu'sa v-o deconspir pe Pisi,mamicile care n-o stiu:este o super mamik,cuminte si blanda!voi o sa ziceti:lasa-ma,breh,pisi a noastra?
da,mey,pisi a noastra!
asha ca pisi pe mine m-ai cashtigat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mandy, normal nici mie nu mi-ar place sa fie pe capul meu. Bine ai facut ca i-ai spus ca nu trebuie sa vina zilnic.
Asa sunt unuii oameni, mai ales femeile care n-au copii, nu pricep, domle' cum sta treaba.
Uite mama mea, e tare dificila. Nu sta cu noi, sta la 80 km distanta, dar cand vine...pai de ce nu-i dau ceai, pai de ce nu-i dau gris cu lapte....pai de ce nu-i pun 2 caciuli dupa baie....de ce nu dormim separat, eu cu sotul, ca el sa fie odihnit la servici...si tot asa.. Cica vrea sa ma ajute, dar numai asta nu face. Ma bazaie numai cu tot felul de chestii. Si eu ma enervez. N-am nevoie de asa ajutor.
Bine, la tine e alta problema,cu sora ta....
Eu in locul tau i-as spune inca o data, sa se supere, n-are decat.

Felicia, am luat crema Nivea pentru copii fp 30. Este spray.
Poti s-o dai sigur la soare. E necesar si obligatoriu. Altfel...cine stie ce se poate intampla. Doamne fereste de arsuri la varsta asta!

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

da'parc-am vazut-o si pe gandacel????
gandacule,de ce n-ai venit mai devremeeeeeeeeeeeeee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Suuuper pozele de la intalnire!!! Si filmuletele!

Feli, aici e recomandata crema pentru protectie solara la bebeii peste 6 luni. Mie mi-a zis pediatra sa nu-i dau Riannei sub 6 luni ca inca are pielea sensibila, dar s-o feresc cat pot de soare, s-o tin acoperita, cu palarioara in cap, etc. Dupa 6 luni e safe, deci Ilinca n-ar trebui sa mai aiba probleme, ai putea s-o dai cu crema.

Mandy
, imi pare rau ca te-ai certat cu sora-ta, dar ai perfecta dreptate! Nici eu n-as fi suportat sa fie cineva la mine tot timpul, si-asa te frustreaza faptul ca tre' sa fi mereu dupa programul bebeilor, apai sa mai stai si dupa programul altcuiva, fie ea si sora ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Asta e pt intilneala voastra,din cauza de ciuda.Ca io m-am plimbat azi singura cuca,cu puiul dormitind in carut.
Noki si cine mai intereseaza,calculul inaltimii bb-ilor -oameni mari- l-am gasit undeva pe DC.Suna cam asa : pt fetite : inaltimea mamei + inaltimea tatalui minus 13 impartit la 2
pt baieti : inaltimea mamei + inaltimea tatalui plus 13 impartit la 2.

Apropo de diversificare mie imi ies peri albi pina o vrea Tudor sa manince cu lingurita.In rest dainuie problema cu constipatia.Face la 4-5 zile cite o scirmoaja ca de oaie,tare si aproape neagra.

Iar pischi trebuie ca esti fericita ca gogoasa ta a zis ma-ma.Al meu a tras acu vreo luna ta-ta si era si ta-su de fata.El s-a cocotat pe al 9-lea nor,iar pe mine ma busea plinsul.
Ca sa vezi,io i-s si mama si tata si el il proslaveste pe ta-su.(involuntar desigur)

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Hehe, inscrieti-o si pe Rianna in clubul celor care imping tastatura cu piciorul In schimb, cand tastez nici nu misca, e-asa de uimita!!

Pischi, super! Eu cred c-o sa fac pe mine cand oi auzi-o pe-a mea.

Mergi la inceput