Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
tania-z spune:
am uitat ceva important: Silviutzo cum mai esti? A dormit azi Stefanelul?
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
Bubamara spune:
Lordra, ref. echo sold: noi am avut trimitere la G. Alexandrescu, a costat 160.000 lei.
Intru mai incolo, ca am trebi. pup
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
Bubamara spune:
Scuze, lordra, aia fuse radiografie ce-am facut noi. Pretul ptr. echo nu-l stiu.
Tot noi
lavi02 spune:
Eu am fost la intalnire de la 11 fara 10 la 13.10. Intr-adevar era placut sub castani. N-am luat aparat foto ca sa nu-l urc-cobor la metrou.
Stiti ce face porcusorul atomic de la mine din brate? Am tastatura pe un suport glisant. Eu il trag in fata sa scriu, Porcusorul mi-l impinge inapoi cu piciorusul... si tot asa!
Ar trebui sa fie cuminte sa se simta cu musca pe caciula. Ca mi-a varsat smantana.
Bubamara te-ai intors deja?
Alinus pai nush ce nu-i clar. Ce faci tu pe abur e piure de legume. Eu daca n-am masinarie de-aia le fierb in apa putina. Supa o fac in 700 ml apa, am povestit noi n retete in capitolele trecute.
Tania
. Iti scriu mail.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
ela27oana spune:
NEGARACRISTINA-asta-i marea nenorocire a sistemuli romanesc in invatamant.Tu vrei sa te duci inainte de 2 ani la scoala?????Si eu tot prof sunt dar nu vreau sa ma intorc timp de 2 ani,tare m-as fii bucurat sa fie 3 ani sa pot sa imi cresc comoara
Ela si Oana-Daria
Bubamara spune:
Da, Lavi, am ajuns mai repede ca mi s-a facut o oferta imposibil de refuzat, de catre Catutza
. M-a carat cu masina pana acasa. Oricum a fost infernal de cald, desi la umbra era ok. Mi-ar fi placut sa mai fi stat, dar ma gandeam numai la drumul de intoarcere acasa.
Oricum, o sa ne schimbam programul de iesit afara, ca nu se mai poate.
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
crissy77 spune:
BB_Alinus, a mea inca nu mananca supica, deci nu-ti zic din propria experienta, dar parca eu asa am retinut din discutiile de pe forum: in prima zi 30 ml supa (zeama), a doua zi 60 ml,... apoi adaugi si legumele pasate.
Ela, sub nicio forma nu vreau sa ma intorc la scoala. Dar eu imi puneam pb. ca, daca ma intorc (peste 2 ani) ma mai primesc? Si aflu ca nu-s obligati, eu fiind suplinitor si nu titular. Asa ca, burta pe carte. Tu ce predai? Esti titulara?
Ela, uitam...
noi iti facem galerie in continuare
. La cat mai multe kile alungate!!!!!
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
cristinamh spune:
am venit si eu acasa, am avut oferta de la
sa ne duca cu
... cum andrei era daramat, si mai am si programare la dentist... am venit.
poze pun acum... http://photos.yahoo.com/hornoiuc e un album care se cheama 2006-05-23... am pus toata gramada... n-amapucat sa analizez nimic.
sper sa va placa...
ps. mai sunt jumate de incarcat!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
mandyksch spune:
Salutare. De cateva zile am intrat rarut din cauza de lene...
Suntem bine, nu mai luam medicamente, mai tusim un pic dar situatia e sub control. Pofta de mancare mai lasa de dorit mai ales la pireul de la ora 10-11, ca nu mai stiu ce sa ii dau, parca nu ii place nimic. La masa de la 14 nu avem probleme. Se vede ca e barbat , carne si legume sa fie ca rade tot.![]()
Ce frumos, iar ati pus de intalneala. Asteptam poze. Mai, ce cald e pe la Bucuresti, aici nu e asa de cald, zilele trecute a fost chiar innorat, insa e mult mai placut asa decat cu canicula.
Fetelor eu sunt cu nervii la pamant. De cateva zile s-au pus astia sa schimbe conductele de gaz in cartie si pickamerul lucreaza de dimineata de la 8 pana pe la 7-8 seara. E ingrozitor, fac doar pauza de masa.
Nu ii mai suport. Imi vine sa ma duc sa le dau in cap. Inca nu au ajuns in fata blocului nostru dar cred ca atunci cand o vor face ne vom muta de acasa.
Si sa trec la urmatoarea mea probleme, ca vad ca toate se tin scai de mine.
M-am certat ingrozitor cu sora-mea. Rau de tot. Va povesteam eu cu ceva vreme in urma ca de cand s-a nascut bb nu mai am pic de intimitate acasa, caci zilnic vin de mai multe ori sa il vada, ba sora-mea, ba mama, ba tata. Gara de Nord e zero. Eu ii inteleg ca bb li drag si nu pot fara el, si le sunt recunoscatoare ca ma ajuta, dar avem si noi viata noastra. In fine, vizitele s-au mai rarit, dar sora-mea vine cel putin din doua in doua zile, cand vine de la lucru tusti la noi, toata ziua cu piticu in brate, cand doarme de ce doarme, cand maraie de ce maraie...cand vreau si eu sa ma intind un pic pana cand doarme si piticu' ea vine si "sta pana ce se trezeste bb". M-am cam saturat, o inteleg are 39 de ani, nu e maritata, nu are copii, il iubeste pe Kriszti, dar spuneti si voi e normal sa vina atat de des? I-am spus frumos ca nu e neaparat nevoie sa vina zilnic si s-a suparat de si-a luat lucrurile si mi-a spus ca nu mai calca la noi. Na, frumos, nu mai stiu ce sa fac, dar parca simt si eu nevoia de intimitate.![]()
Mandy si Krisztián (23.10.2005)