Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
La noi aici la ultimul etaj pe coltul blocului si in soare de dimineata pana seara, ne simtim ca in podul casei! Nu mai putem dormi de o saptamana! Puiul mic e cuminte toata noaptea, chiar daca nu doarme... Dimineata, cand e putin mai racoare (pe la vreo 35 de grade!) doarme si el.

Silvia, eu am ajuns tarziu, in jur de 14:30, cand am terminat alergatura la notar. Am sunat sa vad daca mai e careva si, cum erau inca multe mamici cu bebici, am zis sa dau si eu o fuga, chiar daca scurta. Voiam si eu sa vad cum e la o intalnire de grup. Taaare dragut. Pacat ca in timpul scurt cat am stat eu nu am avut timp sa vorbesc cu toata lumea, asa ca imi cer acum scuze fata de cele cu care abia am schimbat un salut! Cele pe care nu le-am prins, poate vin la urmatoarea intalnire, mai aproape si de mine. S-a propus Gradina Botanica. Asta mi-ar conveni si mie mai mult...

Azi o iau de la capat cu alergatura. Si vad ca e o zi la fel de fierbinte ca si ieri. PC-ul abia de-l mai deschid pentru strictul necesar si gata! Ca face prea multa caldura.

Pupici la toata lumea!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

acu, ca ne mere si noua netu' nu mai scapati de noi....

stau si ma uit la pozele de la intalneala voastra si vorba cristinei nu pot sa nu va invidiez umpic... dar asta e... ne multumim si cu poze.... bravo voua si sa mai repetati faza ca e pacat

vreau sa va spun ca am mai facut o investitie pt bubu .. am cumparat blenderul ala vertical de la altex, de-i face reclama si sunt super incantata de el...le face pe toate spumaaaaaaaa... trebuia a fac ceva ca numa mai descurcam cu hardughia de la robot...

Melkule, eu i-am dat Iuliei iaurt danonino de la 5 luni jumate conform schemei de div date de pediatra si vreau sa-ti spun ca-i si place.. i-am dat si iaurt simplu de la campina amestecat cu fructe...

felicitari pentu piticii vorbareti... acu abia incep sa ne faca capu' calendar scuzati cacofonia dar n-am gasit alta rima..

pe noi ne asteapta zilele astea vacinul de 6 luni si sper sa fie bine. asteptam programarea. fiimea tot nu vrea supa in schimb la fructe nu avem probleme. am incercat sa combin doar cate doua legume si vad ca asa mananca mai bine dar nu mai mult de 100 ml.

fetelee, Iuliei i-au iesit azinoapte pe gatut si pe piept niste bubite mici mici, or fii de la caldura? oare cu ce sa o dau?

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

!
Multumesc tuturor pentru raspunsurile privind crema de protectie solara, cred ca ma opresc la Nivea FP 30-40.
Azi n-o pot scoate pe Ilinca decat diseara dupa 6 ca deja s-a bronzat pe pcioruse, of, of, are pielea extrem de sensibila, ca mami si tati!

Gandacel daca tu esti cea in albastru, sa stii ca esti mai slaba ca mine Iti sta foarte bine asa nu ti-as da mai mult de 25 de ani!
Nasol ca stai la ultimul etaj, eu stau la 1 si am un nuc mai mare ca blocul la geam, dar tot sunt 26 de grade in casa. Totusi in casa ta mai intra si soarele, spre deosebire de apart meu
Eu cred ca ma voi limita doar la un ventilator, nu-mi pun aer conditionat ca la anul sper sa ma mut la 3-4 camere. Plus ca acum nu ma dau banii afara din casa

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna dimineata.
Am vorbit pe YM cu fetele si am promis c-o sa intru sa va scriu .Nu ma indur sa ma imbrac si sa ies la plimbare asa c-o sa va scriu citeva rinduri.
Multumesc fetelor care m-au incurajat si mi-au dat sfaturi cind am avut nevoie.Povestea s-a terminat .Pe 9 Mai am inmormintato pe mama,exact de ziua ei de nastere.Cosmin a trecut cu bine peste problema .Nu stie nimic .Am avut-o pe mama in spital la jumatatea lui Aprilie .Cosmin a vazut ca mama lipseste si m-a intrebat de ea .I-am spus ca-i la spital .Cind am adus-o pe mama acasa pe Cosmin l-am trimis la soacra mea .l-am adus acasa dupa ce s-a terminat totul si de atunci nu a mai intrebat de mama .Crede ca-i la spital ,banuiesc,pentru ca nu mai intreaba de ea.
Am vazut pozele de la intilnire .Regret ca nu am venit si noi . Bebeii sint superbi .Felicitari mamici.Uitindu-ma la poze mi-am dat seama ce pletos am acasa.Cristi este blond ,ondulat si are o claie de par pe care in curind o sa trebuiasca s-o prind in codita .Promit sa-mi fac timp si sa pun poze .
Tot despre Cristi: am difersificat mincarea de la 4 luni.Nu primea deloc biberon iar cu sinul nu se satura ,asa ca a fost singura solutie .Acum maninca legume,carne,brinza ,iaurt,fructe.Am trecut la vaca nebuna inloc de gaina gripata .(cel putin pe moment)Saptamina asta trecem si la peste .Maninca bine ,Doarme bine este sanatos dar nu-i un grasun ,are 7700kg.Pe cit a fost de scurt la nastere(47,7 cm) pe atit e de lung acum .nu merge dea busilea .Cred ca-i boala de familie ,Cosmin a mers in picioare si pe la 1 an si 4 luni a descoperit mersul deabusilea.Cristi e cuminte nu-i vorbaret dar cinta ff mult .Daca-i cint eu sau ii pun muzica ,cinta si el pe limba lui.
Eu sint bine .Am slabir
.Am 50 de kg.Sper sa ma opresc aici .Mamici care nu puteti sa slabiti nu ma injurati ca voi suferiti de kg in plus si eu sufar de kg in minus .Arat "ff bine ",inalta slaba si imbracata in negru (nu am suportat niciodata culoarea neagra)
O sa incerc sa ma reintegrez grupului,e greu ,eu va stiam pe toate ,va treceam pe listuta la inceput.....cit a trecut de atunci ... iar acum gasesc fete noi de care nu stiu nimic .Sint total pe dinafara.

Mirela , Cosmin - 3 ani si 8 luni si Cristian -6 lunisi jumatate
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze Cristian Andrei + poze intilnire burtici

Mergi la inceput

Mirela condoleante!
Miha acum am apucat sa citesc povestea nasterii, f.f.emotionanta! Desi ai avut peripetii, ai trecut si tu cu bine peste el. Sa traiti si sa fiti sanatosi, sa va bucurati de gaza!

Mergi la inceput

Fetele, mi-e dor de-o ploaie, de miros de iarba uda si aer racoros!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata torida!

Mirela- imi pare rau pentru mama ta! Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Feli- vrei bataitza la fundic? Nu mai vorbi de lucruri sfinte!

Fetelor, io disper. Asa cum stiti de la intalneala, am acasa una bucata plodo-viermisor care nu sta locului nici 5 secunde. Problema e ca acuma mooooare de cald si nu mai vrea sa faca nani. Deloc - ziua vorbesc,ca slava Domnului, noaptea a dormit! Asa ca sunt calare pe patutul ei, supraveghind-o...

PS - Ilenutza, cred ca tu ai uitat la intalneala niste jucarii cu forma de fructe, legate pe un inel. Sunt la mine...daca nu esti tu, adevarata proprietara sa se deconspire si vedem cum va ajunge iar la ea!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ma intreba cineva de branzica de vaci cu mar copt: i-a placut lui Saraly, i-am dat in dimineatza asta. A papat muuult mai mult decat de obicei, dar tot putin per total. Insa am facut branzica cu iaurt + 1 pastila de Ca lactic, nu doar cu ca lactic Este mult mai bun si pufos asa.

Am tras toate draperiile din casa si s-a facut umbra. E suuuper! Ce fata desteapta am fost sa-mi aleg draperii inkise la culoare!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor!!!

Eu nu am timp acu dar...o sa pun si eu pozele de la megaintalnire!!!

va pup ca ma duc sa prestez supic!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Felicia, eu sunt cea in albastru... Si nu-mi mai da 25 de ani, ca am si asa destui. Daca ma vedeai in realitate... nu mai ziceai asa! S-o vezi pe Dordia ce tanara arata, nu-i dai mai mult de 20!

Mirela, sper ca esti bine acum, dupa ce ai trecut prin ce e mai greu pe lumea asta, dupa cum simt eu. Nu mi-ai scris sa-mi ceri ajutorul cand a fost inmormantarea, asa ca banuiesc ca v-ati descurcat. Cat despre imbracatul in negru, sa stii ca noi nu am vrut sa tinem doliu, insa ne-am simtit de asa natura incat nu am putut pune pe noi alta culoare... cam vreo 2 luni. Iar acum, daca te-ai uitat la poze, uite, eu eram in albastru ieri, zilele trecute in movuliu, ma imbrac in alb, maro, in ce am! Doliul se poarta in suflet. Daca vei reusi sa imbraci ceva de alta culoare, fa-o fara grija. Gura lumii nu conteaza! Daca insa simti ca nu poti inca, mai imbraca-te in negru. Se gasesc bluzite si fustite usoare, dantelate, care sa te ajute sa suporti caldura mai usor.
Imi pare foarte rau ca ti-ai pierdut mama, insa stiu din experienta proprie ca probabil a fost mai bine asa, decat sa traiasca asa cum a fost in ultimele luni. Pupici.

Bogdan doarme de 2 ore jumate si nu da semne sa se trezeasca. Daca noaptea se intoarce saracu' ca o clatita de pe o parte pe alta de caldura. Oare nu ii face rau caldura? Pe langa faptul ca transpira mult si ca nu va lua in greutate luna asta (sper sa nu scada rau!), ma gandesc sa nu se simta ca mine, moale ca o carpa si cu respiratia greoaie, obosita.

M-am apucat sa intorc casa cu fundul in sus, ca sa ne mutam cartierul general in dormitor, sa putem tine aerul conditionat non-stop in sufragerie, fara sa ne imbolnavim. Asa ca, de bine ce puiul a dormit singur in camera de mic, acum va trebui sa ne suportam unii pe altii cateva luni. Sa speram ca nu se va obisnui asa!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput