Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
miha2006 spune:
m-am intors si io dup ce am mai citit putin din urma dar n-am apucat sa citesc prea mult ca m-am oprit la pozele de la intalneala...
sunt extraordinare..... nu am cuvinte.... cand i-am vazut pe toti insirati acolo imi venea sa-i mananc
dar nu v-am prea recunoscut pe acolo.....nici nu-i de mirare
si cele de grup sunt tare faine...... ce as fii venit si io cu bubu.....cred c-o sa ma mut in Bucuresti... ce stiti oare sunt locuri libere in BILLA poate imi aproba transferu'

CRISTINANEG, multe pupici pt tine, acu m-am prins si io cum sta treaba
Promit maine sa citesc din urma si sa mai raspund si io ca acu' mi se inchid ochii.
MIHA SI IULIA BUBULINA
ela27oana spune:
NEGARACRISTINA-eu am dat examenl de titularizare in 2002,cand am terminat facultatea,in craiova,nu ma predat acolo pt ca am venit in bucuresti si am gasit post la un liceu particular unde pe langa nota obtinuta la titularizare( 8,24)am mai dat un interviu cu un metodist din minister,si asa am ramas acolo pana in vara fara sa mai dau in vreun an examenul asta tampit de la stat.Fata de stat eram mult mai bine platita si in plus am mai predat si la postliceala de sanitar asa ca am avut si de acolo ore suplimentare,cel mai bine au fost insa meditatiile,pa care le faceam si la scoala,cand aveam 2 ferestre luam elevii de la alte ore,la intelegere cu profesorii si directorul,asa ca nu pierdeam timpul
A ,predau biologia iar la postliceala microbiologie , biofizica si biochimie
pai daca nu te intorci mai devreme de 2 ani in invatamant ce rost are sa te stresezi degeaba sa dai examenul anul asta,ca doar la anul nu ti-l ia in considerare
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:

bravooooooooooooooooooooooooooo super pozele si filmuletele de la intalnire
imi pare rau ca nu am venit si eu ,dar pe urmatoarea nu o mai ratez
sunteti super toate,recunosc ca nu v-am recunoscut pe toate,dar bebelusii sunt adorabili
am zis ca va spun ce a facut dariuta azi dim,de vreo sapt o iau cu mine in pat dupa ce pleaca tati si ea se trez pe la 8.30-9 dar se joaca singura cu picioarele si ma lasa sa mai dorm,azi insa s- atrezit s-a jucat si s-a plictisit asa ca m-a prins de par a inceput sa rada cum face de obicei,si in final suparata a inceput mammmmmmmm mammmmmmmmmmmmm mammmmmmmm si tragea cat putea,am deschis ochii si s inceput sa rada asa satisfacuta ca invinsese
Ela si Oana-Daria
catutza spune:
Buna seara fetelor !
Mi-a parut bine ca azi am reusit sa ne vedem si sa ne cunoastem macar o parte dinrte noi. A fost frumos dar cam obositor pe caldurile astea, fata a fost cam nervoasa si maraita,eu inca nu am reusit sa descarc pozele,dar abia astept.
Cristina H eu maine cam pe la 11-11,30 cel tarziu sunt cu fata in fata blocului tau, daca nu esti i-ti dau un apel ca sa stii ca am ajuns. Am vazut si eu filmuletul cu Irisuca la baita si mi-a placut tare mult de ea, sa o dai la inot ca vad ca-i place mult...cine stie ce mare inotatoare iese!
Raluca ,
tie si Mariei si poate ne plimbam si in parc la voi ca e mai aproape.
Catutza si
Bianca-Maria(2.11.2005)
catutza spune:
Ela felicitari pentru cuvintel! E un sentiment tare frumos sa-ti auzi copilul vorbind si mai ales sa-ti spuna MAMA!
Acum am citit din urma felicitari si tie Leea pentru "Tata" si tie Pischi pentru Mama, de acum avem copii mari si vorbareti, lui fimea nu-i mai tace gurita toata ziua.
Catutza si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Noki_Lara spune:
Fetelor, sunt rupta de oboseala.
M-am chinuit sa pun pozele de la INTALNEALA
Au si explicatii, cele cu bebelacii.
Am citit in urma cam pe diagonala, dar in sumar: felicitari pentru primele cuvinte, fie mama, fie tata...cam cald..cu tastatura, fii-mea o trage spre ea si o rontaie...deh, chestii de-astea, pruncesti!![]()
Pe Sarah nu am dat-o cu crema de soare, nu stiu daca o s-o dau ca nu e in planul de buget amu crema...avem planu' cu sandalutze cu talonete si chilotei care sa ascunda pampersii. ![]()
Gata, fug la nai, ca-mi pica okii de somn...Noapte buna everybody!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
melku spune:
Buna dimineata la toata lumea!
ce calduri...
Lordra, eu i-am facut ecografie de sold Dariutei la Medlife, la dr. Stamate. Am auzit ca ar fi cel mai bun ecografist pediatru. Il gasesti si la Budimex, dar nu stiu in ce fel si cum...ca la policlinica de stat, de...
de aia am preferat la Medlife. am luat nr. de telefon de pe net, ne-am programat la sediul din calea grivitei si ne-a costat 400.000 lei.
O prietena de-a mea a facut tot la Medlife, tot cu Stamate, dar in alt sediu (nu mai stiu de pe ce strada a zis, pe langa Piata Victoriei) si a costat-o 700.000 lei. tot ecografie de sold. nu stiu de ce...
Bravo fetelor pentru INTALNIRE. cred ca v-ati distrat pe cinste.
noi astazi ne ducem la vaccin. vai de steaua noastra! speram sa fie bine.
cele mai avansate cu diversificarea, va ganditi sa dati iaurt bebeilor? de genul cremoso, danone...
cand va ganditi sa bagati gluten in alimentatie ca io zic ca a venit vremea. sau nu?
o sa punem si noi poze proaspete in curand. n-am avut timp pana acum...
pupici
melku & bebe Daria (2.11.2005)
melku spune:
chiar dupa 8 luni?? eu stiu ca dupa 6 luni nu mai exista risc.
am vazut ca cei de la milupa au cereale cu lapte si fructe pt 6 luni care au gluten.
melku & bebe Daria (2.11.2005)
ioana_77 spune:
Bei, ma uit la poze si nu imi vine sa cred ce frumosi sunt toti....
Bravos ca v-ati intalnit!!!!!!!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze