Minunatele Scorpiute (36)
Raspunsuri - Pagina 26
voicu_bebi spune:
neatza la fetele cucuiete..dar ce am mai avansat mama...mi-au luat si cele 2 stelute si am ajuns tot la una...offf....
fetele noi ne-am mutat in casuta...deja aranjataa in afara de sufragerie si balconul unde abia ieri ne apucaram de facut curat...vopseala..lavabila una alta...
mi-a fost asa dor de voi......
Nina...pupici tie si Cristinei....ce sa fac bine in casuta noua...sper sa ajung sa pun pozici....
gaby cred ca e dej ain spania la soare si multa distractie ce o fi pe ea....
haideti ca mai e un pic si plecam si noi la mare nu doar adriana...ce bine de tine te-ai bronzat ? off...vreau si eu la mareeeee....
va pup pe toate scorpiutele...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
nastasie spune:
bebi, asteptam poze.acum daca sunteti mutati faceti incet incet si ce a mai ramas.ce ma bucur ca vii la mare.daca m-am bronzat?m-am ars.acum cateva zile ma vaitam ca sunt alba si deja incep sa ma inegresc.uraaaaa.asta vroiam.dar nu mai eu stiu cum ma ungeam cu iaurt.bine ca nu am facut frisoane.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Saluti fete,
Adriana,pai ce faci?Nu la Cta locuiesti?Sti cum zicem noi tomitanii,nu?!Ai vrut sa iei tot soarele....
Noi am fost la un party,vineri seara.Noi,adica eu cu Luana,asa ca fetele...ca baietii au stat acasa.Marius a avut umarul in pioneze,in sensul ca miercuri nu a mai putut misca bratul drept de durerea din umar....pur si simplu a intzepenit....Asa ca a luat pastile la greu si s-a tot dat cu fel de fel de alifii...La un moment dat am vrut sa il duc la urgenta,asa de rau il durea,mi se parea ca o sa izbucnesca in plans....In fine,acum e mai bine.
La party ne-am simtit excelent:sarbatorita a implinit 4 anisori,a avut 5 invitati baietei si fetite....A fost tare frumos si s-a distrat mandra....de abia am reusit sa plecam pe la 9.30 de la local...A fost si Zana cea Buna invitata...ce vorbesti?!Ce mi-a placut tare mult si am sa tin si eu cont pe viitor de treaba asta:au fost sandwichuri facute numai din miez de paine,cu unt si taiate feliile rotund numai dupa marimea salamului...iar pe feliuta de salam era desenat cu maioneza,mustar sau pateu....ochi,nas si gura...asa haioase erau feliutele alea de tartine...ici-colo facute figuri cu masline si ardei rosu,moace zambind si razand haios la copilasi....Eu as fi halit din tartinele alea...Si in plus niste chiftelute din piept de pui atat de micute,incat exact una incapea perfect in gurite,fara a mai fi nevoie sa muste din ele...Luana s-a indopat cu ele:cate una in manute si una in gurita...Suc si prajituri...nu mai vorbesc...iar muzica la discretie,cantau si topaiau gorobetii...Frumosi mai erau!
Sambata am fost cu mandra in parculet...si am somat prin casa.Cu caldura asta...si sa-mi duc mana la gura mi-e lene.Iar duminica am stat cateva ore bune in Mall....si ne-am racorit,bai frate!Cand am iesit din Mall si ne-a izbit caldura de afara....am ramas instantaneu fara aer...
Cam asa am petrecut noi...Hai ca incerc sa pun poze de la party de piticonti....
Va pup si sa aveti o saptamana minunata!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nastasie spune:
ana, iubita, asa a patit mama cu umarul acum vreo cateva saptamani.a facut 2 sedinte de infiltratii la un doctor bun.si i-a luat durerea cu mana.cica se depune calciu pe oase si din cauza asta.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
voicu_bebi spune:
fetele...eu stau de cand m-a sunat iubi de pe la 12:15 sa ii astept pe astia cu jaluzelele verticale...ca cica l-au sunat pe iubi si vin in 30 min...cred ca la ei 30 minute inseamna 2 ore chiar mai mult....off ce ma enerveaza lumea asta care nu are simtul timpului...
adriana...sper ca ti-au trecut arsurile capatate de pe plaja...
la casa nu prea mai avem mare lucru...doar pe balcon ce e mai nasol...ca trebuie sa continuma de vopsit...si sa facem curat si sa dam cu lavabil ca in rest e totul gata...
va pupa fata
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
Ana68 spune:
Adriana....ma bucur sa citesc ca mamanu' tau si-a revenit cu umarul...si exemple de insanatosire cu infiltratii mai am si din partea soacra-mi si de la tanti a noastra care sta cu mandra...I-am spus si lui Marius de infiltratii...atat mi-a trebuit,ca am luat foc la valiza....ca barbatii astia sunt cam...kkciosi cand e vorba de injectii,mai ales daca sunt multiple de o data...Asa ca a dat cu alifie si pastile,ce sa-i fac?!Culmea e ca vineri seara a iesit din casa la farmaciile din cartier, de durere...si mai ca ar fi fost de acord sa-l duc la urgente...I-a trecut olecuta durerea cu pastile si normal ca nu a mai vrut la spital.Oricum se simte bine,ca am vorbit cu el la telefon mai inainte si zicea ca e ok...Doamne-ajuta sa nu recidiveze prea curand,dar tare mi-e teama ca o sa fie cosmar la iarna...
Tu cum te mai simti?A mai trecut arsura?
Ai grija cu pilotistu'!va pup!
PS.Am pus poze noi cu Luana ,de la primul ei party...
georgi75 spune:
Pupici pe botici de la mine...
Nu mai vorbiti de caldura ca si la mine e teroare...
Ana si pe-al meu l-a pocnit o durere de spate acum vreo 2 saptamani.L-am facut bine cu Indometacin-supozitoare. Sa fi vazut-o pe Stefania cand a vazut ca scot ala din cutie si il dau lui tati...Se tinea dupa el: "Tati caca...tati caca".Ea le stie pe-ale ei cu glicerina.
Io nu am noutati, asa ca...ce sa zic.
Bebi sa stapaniti sanatosi noua casa si sa fiti fericiti in ea.
Abia astept sa spun si io ca tine...ca m-am mutat.
Adriana cu tine nu vorbesc, ca tu esti la mare cand vrea muschiul tau...si noi....Da totusi iti dau un
Va pe toate.Fac mancare acum
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
Anina_n spune:
Am trecut sa va salut si sa va spun ca suntem bine, ne "bucuram" si noi de 29 grade C.
Lori, bine ai revenit acasuca in Japonica !
Revin maine, caci azi am avut o zi nebuna la serviciu.
O zi senina in continuare, va doresc !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
Ana68 spune:
Saliu fete,
Georgi,vad ca pe Marius nu-l mai doare asa tare umarul:ieri se simtea bine,insa azi mi-a zis ca il tot incearca durerea....De asta nu mai scapa toata viata...ce sa faci?imbatranim,nu intinerim!Supozitoare?Pai cred ca imi dadea cu ele in cap....n-ai sa vezi!Al meu precum capra raioasa si cu coada pe sus!
Nina,ma bucur ca sunteti bine si va bucurati de caldura.Cristina cum suporta caldura?
Restul scorpionacelor:ce faceti fetele?Sunteti in vacante?
Na,va pup si sa auzim de bine!
Anina_n spune:
A tras o ploicica adineauri, la noi. Uite, asa mai rezistam la caldura de aici.
Cristina n-are probleme, din cate imi spune mama, dar nici nu sta in soare chiar la amiaza. Glicemiile sunt bune, chiar mai scazute de atata miscare. Primeste glucide(cioco kinder) inainte de fiecare masa, aproape, spre bucuria ei.
Va doresc o zi racoroasa si o seara cat mai placuta !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn