Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)
Raspunsuri - Pagina 6
svety spune:
Bravo baieti!!! Imi pare rau ca pleaca Ogararu...Asta e, fiecare asteapta asa o sansa. Important ca Steaua e campioana.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
SunSmile spune:
CAMPIONII CAMPIONII OLE OLE OLEEEEEEEEE
Sunt FERICITA, desi nu am cablu(minunile rds-ului)!!!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
impreuna spune:
Beavo Steaua! sunteti cei mai tari!
Intr-adevar un final de campionat incendiar, am ascultat comentariile aseara, abia astept sa vad ce scrie presa azi:)
Am comentarii si pro si contra, dar le pastrez pt mai tarziu sa fiu sigura ca am cu cine vb
Flavia (sotie si mamica fericita)
Ioana75 spune:
Si eu vreau in familia ros-albastra!
Felicitari campionilor!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
oana cretu spune:
Felicitari STELUTO!!!! Iti meriti locul din plin, si asta sa fie o a mia lectie celor care te jignesc si spun rele despre tine! STEAUA CAMPIOANA!!!!! Sunt mandra de tine!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
Catalin spune:
De ce a castigat Steaua? Pentru ca a aratat unitate la toate nivelurile. Lui Gigi Becali nu i-a fost rusine sa alerge pe strazile Capitalei dupa autocarul Bistritei, desi in acelasi timp se visa presedintele Romaniei. MM Stoica nu s-a sfiit sa se ia de gat cu toata lumea pentru a apara imaginea Stelei, chiar daca stia ca acest lucru il va face si mai antipatic decat l-a lasat natura. Mirel Radoi a spart geamul vestiarului, dar dupa trei zile a intrat pe teren. Steaua a luptat fara scrupule, condusa de un singur ideal. Acela de a fi campioana.
De ce a pierdut Rapid? Pentru ca frumusetea nu e eterna. Ca echipa, giulestenii au aratat sincope atunci cand nu era cazul. Cu Vaslui, la Pandurii, cu Farul. Meciuri care in mod normal n-ar fi avut decat un castigător. Apoi, Rapid a fost mult timp o trupa fara cap. Adica fara conducator. Unicul si inegalabilul George Copos a pus piedica echipei inca din start. S-a trezit tarziu, imbatat de parfumul de glorie daruit de truditorii gazonului. A sters obrazul pe care il scuipase, neințelegând nici acum ca etapele in care si-a dezamagit echipa au insemnat puncte irosite in zadar pe altarul orgoliului personal. (cititi tot www.prosport.ro/index.php?c=50" target="_blank">articolul semnat de Iulian Anghel)
The winner takes it all...
...asadar:
- momente de la www.prosport.ro/public/video/premiere%20Ghencea.wmv" target="_blank">festivitatea de premiere a fotbalistilor stelisti;
- www.onlinesport.ro/downloads/poster-steaua-23.jpg" target="_blank">poster STEAUA 23;
- www.stelisti.ro/multimedia/foto/Galerie_foto_autografe.html" target="_blank">autografele campionilor;
- copertile principalelor publicatii sportive sunt dedicate campionilor: www.gsp.ro/images/content/edition/edition.pdf" target="_blank">Gazeta Sporturilor, www.prosport.ro/public/audio/pdf/223.pdf" target="_blank">ProSport, www.spt.ro/coperti/4487e5eb80d1a.pdf" target="_blank">Sport Total;
- www.spt.ro/?section=1&subsection=20&articol=9335" target="_blank">imaginile bucuriei vs. www.spt.ro/?section=1&subsection=20&articol=9336" target="_blank">imaginile disperarii;
Nu pot sa nu dezaprob doua manifestari venite dinspre stadionul ornat cu reclama Loteriei Romane:
- "Ce mai conteaza in jegul asta de tara si un campionat jegos?" (Virel Moldovan, www.prosport.ro/index.php?c=1&a=112762" target="_blank">sursa)
- "Mai bine stateam acasa / Cu o sticla de vin pe masa / Ne uitam la Pro TV / Si f....m stelistele" (intreaga echipa alb-visinie, www.gsp.ro/index.php?a=46301&shift=1" target="_blank">sursa)
Cand afirmi despre cineva ca nu stie sa piarda, dovedeste mai intai ca esti in stare de asa ceva. "Cand stelistii si-au taiat venele in geamuri la Bistrita s-a spus ca nu asa se pierde un meci. Corect, dar Rapidul a depasit la Petrosani nivelul de primitivism al acelor manifestari." (cititi tot www.gsp.ro/index.php?a=46308&shift=1" target="_blank">articolul semnat de Alin Buzarin)
Una peste alta, sa ne bucuram pentru acest titlu care rasplateste un sezon lung si obositor. Sa nu uitam ca Steaua a disputat cu rezultate remarcabile, pe langa cele 30 de meciuri din campionatul intern, inca 18 meciuri in cupele europene, adunand puncte care vor permite si altor echipe adverse accesul in Europa in urmatorii ani.
S-a terminat un campionat cu bune si cu rele; cele 5 puncte diferenta fata de locul 2 au dovedit ca Steaua a fost cea mai buna echipa de-a lungul intregului campionat si fac de prisos alte comentarii malitioase.
Iti multumim, Ogararu! Bafta multa la Ajax, sa ai cat mai multe succese si impliniri si sa revii cu bine acasa!
Va multumim, Radoi si Nicolita; va multumim, Ghionea si Dica; va multumim, Iacob si Paraschiv; va multumim, Lovin si Goian; va multumim, Petre Marin si Nesu; va multumim, Oprita si Cirstocea; va multumim, Bostina si Carlos; va multumim, Baciu si Cristea; va multumim, Cernea si Toma; va multumim, Balan si Litu; va multumim, Tudose si Enescu, Ochirosii si Simion!
Iti multumim, Oli! Spasiba, Oleg!
Le multumesc si lui MM si Jiji pentru simplul fapt ca au fost alaturi de echipa in toate momentele!
FELICITARI CAMPIONILOR! FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!