Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)
Raspunsuri - Pagina 18
herra spune:
si deci cu biletele nici o sansa pentru "provincie"...
intreb si eu ca omu' care vroia sa-i faca o surpriza sotului la aniversare...
Catalin spune:
Ca sa uit de egalul 2-2 reusit de Romania in fata Bulgariei in ultimele 10 minute ale partidei, va anunt ca stadionul Ghencea va fi dotat in urmatoarele zile cu o noua tabela electronica de ultima generatie. Aceasta o va inlocui pe stravechea sa predecesoare care a afisat rezultate memorabile de-a lungul vremii, atat pentru Steaua (inclusiv celebrul mesaj "NOTRE RESPECT, ANDERLECHT" imediat dupa calificarea in finala CCE 1986), cat si pentru echipa nationala, aici obtinandu-se cele mai importante performante ale Romaniei, respectiv calificarile din perioada 1990-1998 (www.spt.ro/?section=1&subsection=20&articol=11768" target="_blank">click pentru detalii).
Sa fie intr-un ceas bun si sa dea Domnul sa fie si mai cu noroc pentru Steaua si pentru Romania!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
Catalin spune:
Pentru prima data in aceasta editie de campionat, Steaua este pe primul loc in www.gsp.ro/index.php?a=50715&shift=1" target="_blank">clasamentul Ligii I, dupa victoria de astazi de la Pitesti.
De aici, tot ce conteaza este urmatorul meci, primul in Liga Campionilor dupa 10 ani. Dinamo Kiev - Steaua Bucuresti, miercuri seara, ora 21.45, ProTV.
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
Claudelu spune:
pot sa strig in gura mare HAI UTA??
Felicitari Steaua!
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam
danielac spune:
Lupta Steaua! miercuri e ziua cea mare, inceputul luptei in liga! speram intr-un rezultat bun la Kiev!
Dana
impreuna spune:
Ati vazut ca a castigat Steaua la Pitesti si ce scandal a iesit? Asa stiu "romanii" nostri sa-si sustina echipele care duc peste hotare faima Romaniei
Hai Steaua!
Fla (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Incepem jocurile in CL intr-o zi de 13! Eu stiu ca va fi cu noroc! Si sper sa vedem o echipa frumoasa, incapatanata, extazianta! Am emotii...MARI!!! Dar voi crede in echipa sufletului meu pana la capat, asa cum am facut-o mereu!
Steluta noastra e SUS...printre alte stele! Si stiu ca va straluci puternic...pt noi toti!
Hai Steaua!
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
Claudelu spune:
Si eu am incredere in baieti si putin imi pasa de ceea ce se scrie sau zice prin ziare/ televizor!
FORTA STEAUA
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam
impreuna spune:
Pe mine ma distreaza ce se scrie/spune de Steaua:)
Dupa meciul de azi sper sa fie numai de bine.
Sunule, cum de nu mergi pe stadion?:) Diseara poate ne tinem companie pe mess :)
Fla (sotie si mamica fericita)