Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si deci cu biletele nici o sansa pentru "provincie"...

intreb si eu ca omu' care vroia sa-i faca o surpriza sotului la aniversare...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Ca sa uit de egalul 2-2 reusit de Romania in fata Bulgariei in ultimele 10 minute ale partidei, va anunt ca stadionul Ghencea va fi dotat in urmatoarele zile cu o noua tabela electronica de ultima generatie. Aceasta o va inlocui pe stravechea sa predecesoare care a afisat rezultate memorabile de-a lungul vremii, atat pentru Steaua (inclusiv celebrul mesaj "NOTRE RESPECT, ANDERLECHT" imediat dupa calificarea in finala CCE 1986), cat si pentru echipa nationala, aici obtinandu-se cele mai importante performante ale Romaniei, respectiv calificarile din perioada 1990-1998 (www.spt.ro/?section=1&subsection=20&articol=11768" target="_blank">click pentru detalii).

Sa fie intr-un ceas bun si sa dea Domnul sa fie si mai cu noroc pentru Steaua si pentru Romania!

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Va doresc succes baieti!Sunt cu sufletul alaturi de voi!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Pentru prima data in aceasta editie de campionat, Steaua este pe primul loc in www.gsp.ro/index.php?a=50715&shift=1" target="_blank">clasamentul Ligii I, dupa victoria de astazi de la Pitesti.
De aici, tot ce conteaza este urmatorul meci, primul in Liga Campionilor dupa 10 ani. Dinamo Kiev - Steaua Bucuresti, miercuri seara, ora 21.45, ProTV.

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

pot sa strig in gura mare HAI UTA??

Felicitari Steaua!

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Lupta Steaua! miercuri e ziua cea mare, inceputul luptei in liga! speram intr-un rezultat bun la Kiev!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ati vazut ca a castigat Steaua la Pitesti si ce scandal a iesit? Asa stiu "romanii" nostri sa-si sustina echipele care duc peste hotare faima Romaniei

Hai Steaua!

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Incepem jocurile in CL intr-o zi de 13! Eu stiu ca va fi cu noroc! Si sper sa vedem o echipa frumoasa, incapatanata, extazianta! Am emotii...MARI!!! Dar voi crede in echipa sufletului meu pana la capat, asa cum am facut-o mereu!

Steluta noastra e SUS...printre alte stele! Si stiu ca va straluci puternic...pt noi toti!

Hai Steaua!

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Si eu am incredere in baieti si putin imi pasa de ceea ce se scrie sau zice prin ziare/ televizor!

FORTA STEAUA

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Pe mine ma distreaza ce se scrie/spune de Steaua:)
Dupa meciul de azi sper sa fie numai de bine.
Sunule, cum de nu mergi pe stadion?:) Diseara poate ne tinem companie pe mess :)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput