Stelisti si steliste - SUPORTERII CAMPIONILOR! (7)
Raspunsuri - Pagina 17
impreuna spune:
Aseara, desi am sarbatorit, ne-am facut timp sa urmarim meciul Stelei si nu mi-a parut rau
Bravo baieti, sunteti cei mai buni
Fla (sotie si mamica fericita)
Claudelu spune:
Azi nu pot sa zic decat...mare echipa Rapidu asta
BRAVO STEAUA
Semneaza
o STELISTA pana la moarte!
Catalin spune:
Inca o data Steaua a demonstrat ca este cea mai titrata echipa romaneasca de fotbal, fiind in continuare singura care a evoluat in grupele Ligii Campionilor in cei 14 ani de existenta a acestei competitii.
Felicitari pentru aceasta mare performanta la nivel inalt!
Ramane de vazut cum vor reusi Oli si GG&MM sa intareasca echipa in vederea meciurilor din Liga pana pe 31 august cand e termenul limita pentru modificarile loturilor oficiale pentru UEFA. Un coordonator de joc, un varf puternic de atac si o dublura pentru Carlos sunt transferurile mai mult decat necesare de care are nevoie Steaua.
Felicitari si pentru victoriile din ultimele etape de campionat! Sa va tina Dumnezeu obiceiul de a castiga fiecare meci la 2-3 goluri diferenta si sa castigati titlul 24!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
doinabita spune:
Grea grupa aveti, eu nu sunt microbista infocata dar tin cu Steaua!ma uit la toate meciurile Stelei.Dumnezeu va fi cu echipa, Olaroiu cu tactica si Gigi Becali,si noi toti ne vom ruga sa isi invinga rivalii!
Steaua este chiar o STEA!!!!!!!!!!!!
bita doina
herra spune:
stiti cumva - se pot lua deja bilete la meciurile din Liga Campionilor?
on-line se poate pe vreun site?
Catalin spune:
Sa uram bun venit noilor posesori de tricouri ros-albastre: Ovidiu Petre si Cyril Thereau, inmatriculati ieri cu numerele de tricou 8 si 21! (www.steauafc.ro/nou/index.php?cat=noutati&id=3923" target="_blank">click pentru alte detalii)
...si sa nu uitam ca apare revista Campionii, editata de GsP si dedicata singurei echipe din Romania care a participat vreodata in Liga Campionilor!
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!
danielac spune:
Catalin, maine e ultima zi de transferuri! in afara de acesti doi jucatori ai mai auzit sa mai se fi transferat cineva???
parca zicea MM de o surpriza din campionatul intern...
Dana
Catalin spune:
Stelian Stancu este ultimul fotbalist sosit in aceasta campanie de transferuri in curtea Stelei. El a jucat la Sportul si a semnat un contract pe 5 ani (www.steauafc.ro/nou/index.php?cat=noutati&id=3923" target="_blank">click pentru detalii).
Catalin
Think pink!