credeti ca bb are sanse?a trecut cineva prin asta?
Raspunsuri - Pagina 5
Sz. spune:
Taty, am citit cu sufletul la gura toate mesajele de la subiectul asta si parca am retrait pierderea sarcinii de anul trecut. Imi pare nespus de rau pentru pierderea prietenei tale. Insa, cu voia lui Dumnezeu, ea va avea un copil, cu siguranta. Totul e sa nu-si piarda speranta si credinta. De asemenea, am fost foarte uimita sa constat cate femei trec prin astfel de experiente traumatizante. Si totusi, ele spun, ca si mine, ca pentru un copil nici un sacrificiu nu e prea mare si nu si-au pierdut speranta ca vor avea un bebe sanatos. O sa ma rog si eu pentru prietena ta si sper s-auzim de bine, cat de curand.
Pupici, Sz.
yanis spune:
OOOO,Taty,ce rau imi pare de prietena ta si-mi cer mii de scuze ca nu ti-am dat pana acum numele spitalului,insa nu mi-a mers internetul,e pe rds si e mai greu.Numele spitalului e VALL DE BRON,si e gratis,adica pe baza seguro medical.Chiar daca acum e tarziu,poate iti va fi nevoie pe viitor(SA DEA DOMNUL SA NU AI NEVOIE).Sa ai incredere in DOMNUL ca va avea prietena ta un bebelus,puterea LUI E MARE.Multi pupici si sa auzim numai de bine.
danyboy spune:
am citit cu sufletul la gura ce ai scris pana acum si speram intr-o minune...
nu a fost sa fie asa.
ma rog pt prietena sa-i dea Dumnezeu putere si sa nu-si piarda speranta.
ai grija de ea. esti o fata buna!
ingeras26a spune:
Doamne, ce cumplit! Ma rog ca Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul pe care l-a luat la El si sa ii dea un alt sufletel, sanatos si la termen, prietenei tale. Poate ca gresesc, dar cred ca numai asa ar putea sa treaca cat de cat peste pierderea suferita. Nu sa uite...ca nu cred ca se poate uita...
Imi pare tare rau, speram ca, printr-o minune, bb sa stea in burtica pana cand ar fi fost pregatit pt lumea de afara.
Ingeras11+
adinazot spune:
Si eu am trecut prin asa ceva acum 2 ani,la 24 sapt am pierdur fetita ,nimeni nu a stiut sa imi zica exact cauza,cert e ca s-au rupt membranele,am fost spitalizata,iar dupa 3 zile de spitalizare cu tratament fatul a murit in burtica si l-am nascut mort.Atunci a murit si ceva din mine,a fost un dezastru,mi-a trebuit mai mult de un an sa imi revin.Acum sint din nou insarcinata ,am 19 sapt dar am iar o sarcina cu probleme.am colul scurt si se pare ca e intredeschis,stau la pat cu tratament,dar imi e f frica sa nu patesc ca data trecuta.Dr a zis sa stau linistita si sa nu fac nici un fel de efort,sa urmez tratamentul si va fi bine.Dar numi Dumnezeu stie,si ne poate ajuta.
succes la toate mamicile
adina