Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (20)!
Raspunsuri - Pagina 3
daniela_daneza spune:
Stiu ca e bun si uleiul de masline, dar nu la masaj, in salata
Imi face masaj peste tot, mai putin pe sani.Maini, picioare, burtica, spate , umeri , talpi ...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
diadaniela spune:
asa stiam si eu ,ca uleiul de masline e bun pt salata.
mie imi 400 pe sedinta. tie cat iti ia. daca poti sa-mi spui.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
daniela_daneza spune:
Ti-am raspuns mai demult ca m-i se pare mult 400.000 lei,De regula ia 200.000 lei vechi/h, dar fiindca eu sunt si prietena cu ea si ii sunt draga imi ia 150.000 lei/h.Bine ca ma recompensez in alt fel fata de ea....
Dany
diadaniela spune:
crezi ca o mai intereseaza si alte cliente?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
daniela_daneza spune:
Bey, am tras un ochi pe la casnice si am vazut a avem o sarbatorita azi in gasca FANNA 2003-este ELENA , sa fii sanatoasa, frumoasa, iubita si sa primesti cat mai multe cadouri si flori
Noua nu ne faci cinste ?
Dany
daniela_daneza spune:
Dana, o voi intreba, desi nu merge la cliente pe care nu le stie sau nu ii sunt recomandate.Asa ca tre sa ma platesti bine ca sa pun o vb buna!Ce da-i?
Sincer, vb . cu ea .Unde stai ?
Dany
diadaniela spune:
Berceni.Aproape de tine!
Dana
daniela_daneza spune:
OK, tiza, am sa o intreb , poate chiar maine cand trec pe la ea pe la salon.
Dany
chatonel spune:
oaaaaaaaaaaa, ce gaska pi la Berceni! Si mama sta acolo de citiva ani, ca s-a mutat la capitala
Io cind m-am masat anu trecut, am avut un masor super la Buc, el lua 300 000 pentru sedinta- 2 ore- si ma masa din cap pina in picioare, super.
Apoi am incercat si la Vilcea, 100 000, era o domnisoara care abia terminase scoala de masaj si m-a innodat :( ceea ce nu e deloc ok, asa ca ... atentia pe mina cui va lasati.
Calcai o tura, lenjeria, prosoapele si pantalonii. Acu mai am camasile si tricourile.
Toulouse, la ville rose
daniela_daneza spune:
Chato , fata a terminat colegiul de kinetoterapie, deci are studii in domeniu.Si de 1 an si ceva , nu am avut nici un fel de probleme .
ITI TRIMIT SI EU UN COSTUM SA MI-L CALCI?
Merg sa curat cartofi noi , pe care ii fac cu marar , usturoi si telemea de vaca ...si o megasalata de rosii .....
Dany