Cluj rulz! (52)
Raspunsuri - Pagina 13
ralucames spune:
Roxana, totusi e fff bine ca nu ai motiv... si-apooooii, nu esti singura varza.... Spor in revenire !!!
minunea vietii mele
mihaela ema spune:
salutare fetelor!
Azi mi-a facut Darius o faza de era sa-l bat de sa nu se vada...Dupa indelungi lalaieli ne imbracam si noi de iesit afara si cind sa il incalt constat ca nu gasesc un adidas...si ma apuc si-l caut in toata casa , rascolesc tot ..dulapuri , jucarii, cos de gunoi ...si nimic frate.
Intr-un final , il vad pe Darius ca tot ia cite un biscuite si-l arunca pe geamul de la balcon si zicea ,,caca -caca,, ....si atunci m-am prins ca tenesu poate fi acolo ..fiind ,,caca,,. Nu stiu de unde o invatat asta sau pe cine o vazut sa faca asa.
Normal ca dupa ce am coborit l-am gasit sub balconul vecinilor de la parter , noroc ca am spatiu verde mare in fata blocului si nu putea sa-l ieie cineva
Si am gasit acolo si un umeras de al meu
No ziceti si voi ce pot io sa fac cu cupilu asta ?
Sa stau ce geamurile inchise , sa nu-l las pe balcon , sa-l bat ????
Darius 20.11.2004
svety spune:
No tu Mihaela, cum sa-l bati! Da trebuie sa-i aplici pedepse (da nu cu inchis in camera - am oroare)Am vazut ca te cam joaca. Eu il vad pe Dani care la 10 luni face crize cand nu-i dau ce vrea sau nu-l las in anumit loc. Da io-s rea, nu ma induplec si n-are decat sa urle.
Tre sa va zic ca tare mi-a placut furtuna de asta noapte. Dan s-a trezit de zgomot, dar apoi s-a obisnuit si a dormit prunceste. Am dormit cu usa de la balcon data pe spate pana pe la 4. Aveam peste 25 de grade. Dani era in pantaloni scurti si tricou si tot nu suporta cearceaf pe el. Era ud capusorul.
Acu doarme deja de o ora. Mama roboteste in bucatarie. Cred ca m-as putea obisnui
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
olim spune:
sALUTARE CLUNENCELOR
Imi spuneti si mie un doctor bun ginecolog, caci nu stiu daca mi-ati raspuns si nu am timp sa citesc din trecut ca nu am net.
Multam si va pupacesc.
carrie spune:
olaaa fetelor
io-s tot f plina de avant si energie(nu stiu de unde ca am dormit rau azi noapte din cauza furtunii), la mine la job e nebunie.azi am organizat si donari de sange pentru sotia unui coleg care la 27 de ani are leucemie
Mariana la stilist o fost tare fain, are un studio sic si el e tare simpatic.m-a aranjat dragutz insa mi-a zis ca mi-e cam deteriorat parul.vinde si produse de par profesionale asa ca pe langa tuns am mai tocat niste bani.
Olim , ti-am scris o adevarata polologhie despre Dr Muresan, nu mai apuc acuma s-o repet dar il recomand, la fel si pe dr Cruciat si Micu de la Gine 1.
Svety succes la competitie sambata din pacate nu-ti pot fi alaturi din motive de chef pice dar imi pare rau ca nu ne esti si tu alaturi.
data viitoare:)
Roxa sa-ti revii.
Mihaela, solutia sunt plasele de tantari, nu mai poate arunca nimik
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
mariana tache spune:
F repede!
Olim, esti in CJ???? Eu il recomand pe Dr Todea (cu el am nascut piticii mei); nu lungesc povestea despre el, ca l-am tot laudat pe aici si nu vreau sa creada careva ca am vreun interes; iti spun doar ca eu il consider un medic de nota 10 cu stelute. Are cabinetul in p-ta M Viteazul si se fac programarile la tel 434364. E medic la Stanca.
Nu vrei sa-ti arati fata?
Mihaela, tare, tare m-am distrat de Darius! pt micul razvratit! ( si Stefan mai da una alta pe geam ; noroc ca suntem la parter )
Svety, am vazut pozele ; asa-i ca-i bine cu mama in zona ?
Florina, ce-i cu tine????
Roxana, capul sus!
Cristiana abia astept sa-ti vad noua frizura!
Gata!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am uitat ceva:
Codruta, am vazut pozele de la Vatra Dornei; sunt superbe! Ce fain de voi ca puteti practica astfel de sporturi! Ce m-as da si eu cu barcutza! Poate ne dai ceva detalii de preturi , ca nu se stie niciodata.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by carrie
olaaa fetelor
io-s tot f plina de avant si energie(nu stiu de unde ca am dormit rau azi noapte din cauza furtunii), la mine la job e nebunie.azi am organizat si donari de sange pentru sotia unui coleg care la 27 de ani are leucemie
Mariana la stilist o fost tare fain, are un studio sic si el e tare simpatic.m-a aranjat dragutz insa mi-a zis ca mi-e cam deteriorat parul.vinde si produse de par profesionale asa ca pe langa tuns am mai tocat niste bani.
Olim , ti-am scris o adevarata polologhie despre Dr Muresan, nu mai apuc acuma s-o repet dar il recomand, la fel si pe dr Cruciat si Micu de la Gine 1.
Svety succes la competitie sambata din pacate nu-ti pot fi alaturi din motive de chef pice dar imi pare rau ca nu ne esti si tu alaturi.
data viitoare:)
Roxa sa-ti revii.
Mihaela, solutia sunt plasele de tantari, nu mai poate arunca nimik
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
offffffffff saraca!!!!!! asa tanara si are leucemie! mi se rupe inima.....; ce sanse are la un transplant de maduva? sunt excesiv de scumpe....dar poate gaseste donatori ,sponsori.,..etc. se face ceva campanie in sensul asta?
vad ca se tot spune pe aici ca la surprize-surprize...se mai doneaza sume pt asmenea transplanturi si operatzii. sunt 2 persoane pe dc (doar de 2 stiu eu, probabil sunt mai multe) care au ceva leg cu echipa surprize-surprize...poate se face ceva in sensul asta....
e cazul sa ne agitam? o putem ajuta? deschidem subiect pe aici?
o seara placuta tuturor!!!!!!!!!!
pupici si numai bine!
si sanatate multa tipei bolnave...
roxi foto
codruta_grg spune:
Mariana, am sa cer oferta si am sa va dau.
Stiti cumva de blocurile care se fac acum in Parcul Rozelor? cat costa, de unde se poate lua legatura cu vanzatorii, etc? Ca acolo mi-ar place ca si zona.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
svety spune:
Ce poze faine ai Codruta. Baa da stiu ca v-ati barcacit bine acolo. Banuiala mea a fost confirmata, acu stiu ce-i ala river drafting sau cum io zice
Dani azi a fost tare posomorat. A dormit mult si cat a fost treaz urla tam-nesam. Cred ca ne pregatim pt. celalat incisiv lateral, ca tot la diferente de cateva zile ii ieseau. I-am luat niste jucarii tare faine: set de masinute - locomotiva, avion si masina. Si mie un costum din voal vernil cu blazer lung, pantaloni si bluzita tip maieu verde cu ceva inprimeuri. Destul de serios dar si trendy-flendy. Numai 2800000, da Mihai inca nu stie. Am cunostinta la magazin si o iau in 3 rate. Nici o rochita nu mi-e buna. Unde era ok, arata groaznic in alte parti.
Mihai acum vine din Cluj ca a avut o afacere mica (a montat plase de tantari) si vine cu 3 milioane. Nu radeti! Ca am banii mei pt. costum. Avem 3 nunti si intalnirea de 10 ani de la liceu la Mihai.
Gata. Limbarita acuta.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">