Cluj rulz! (52)
Raspunsuri - Pagina 12
nana_sim spune:
Florina si Oana stiti voi de ce! Si de la prietena mea
Multumesc frumos de urari si sa ma scuzati de morocaneala, am aplicat pentru un super job si ... s-a dus in mama masii din cauza nepotrivirii agendelor. O tampenie oricum! Am niste sugestii pentru fetele de la H.R. cum sa nu faca la angajare!
Roxa, Cristiana pentru suportul moral in chestia asta.
Ma duc sa !
svety spune:
Si mie imi pare rau ca nu ati anuntat mai repede. trebuie sa stiu cam de marti sa ma organizez, ca nu mi-e chiar simplu sa vin. Cu toate ca ajung mai rpd din Cluj, decat Mihai din Manastur la teatru - de ex. . Am auzit ca la noapte o fi furtuna. Astept cu nerabdare ca imi place tare cand tuna si fulgera.Atunci dorm prunceste. Si Dani. Azi am dormit impreuna de la 2 fara pana la 4.
Azi am fost prima data la nisip, peste drum in curtea bisericii, unde e parculetz. S-a asezat in fund si baga mare frate. Si scutec avea nisip, dar tare i-a placut. Un copil i-a dat grebla si aduna nisipul pe el. Dar era descult si cu spilhoze. O sa va pun niste poze, dar nu am facut la nisip ca nu m-am gandit
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
svety spune:
Iaca niste pozute din zilele astea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album?.dir=6fe4re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/my_photos
...ma uit la Pisica Alba Pisica Neagra. E film preferat.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
ilinca79 spune:
asi, medic oftalmolog renumit este doamna Gavris, sef de sectie la Spitalul Militar, care are si cabinet particular pe strada Dostoevski. Daca vrei iti dau nr. de tel. pe PM, numai ca s-ar putea sa dureze cateva saptamani pana va poate programa, fiind foarte ocupata.
Ilinca
mariana tache spune:
Seara buna!
pt prestatia voastra de azi! Ah ce-mi place ca am mult de citit!!!
Raluca, bine ai revenit! Unde ai disparut? Sa-mi spui de unde iau pozele cu Stefania si se rezolva.
Stanca, ma bucur f tare ca a fost bine la medic! Bravo! Si nu uita sa trimiti salutarile noastre pacientului ; vreau sa-ti spun ca sunt topita dupa felul in care se inteleg Stefan si Razvan; sunt adorabili!!!
Am tot uitat sa-ti zic si eu de oftalmolog; eu am fost cu Stefan pt control de rutina la tipa Miu de care a pomenit si Erika. Mie mi-a recomandat-o o pediatra ca fiind f buna. Mai multe nu pot sa-ti spun ca nu stiu; habar nu am cum opereaza; a! consulta si adulti, normal.
Svety, bravos pt treaba cu olita! Perseverati si veti scapa repede de pampers. Si felicitari pt steluta - la mai mare!
Codruta, cum v-au mers cumparaturile? Te rog sa-mi explici si mie mai exact, dar pe romaneste, ce ati facut la Vatra Dornei; mersic.
Mihaela, habar nu am de medicamentul cu pricina; nasoala e faza asta cu muscaturile! observ ca si lui Stefan ii trec f greu muscaturile de tantari.
Creola, si tu esti din MM??? Vezi, cand aflii ca vine Iris in Cj nu ezita sa-mi spui ca poate imi faci un mare bine !
Florina, voi unde ati disparut??? Te-am sunat si ieri si azi si nu rasounzi la tel. Ce-ai patit? Auzi, cand ne intalnim adu-mi aminte sa-ti aduc esarfa aia uitata la noi; nu vreau sa zici ca ma fac kk ca uit .
Cristiana, hihihihi, ce pitic ai! Imi pare rau sa-ti spun, dar eu am gatit vitel; si am facut pe aragaz, nu in cuptor. Cum a fost la stilist?
Fetelor, eu am pomenit de intalnire parca alaltaieri! Si am zis ca daca e frumos mergem in gradina botanica (daca nu se ridica alte voci pt o alta locatie); o pt neatentie; si tineti minte: de acum inainte, in fiecare miercuri la ora 18 ne intalnim in gradina botanica, asta cu conditia sa nu ploua, normal!!!
Mai sunteti careva prin zona?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:
Buna dimineata !!
Mariana, pozele cu pricina le am puse in "minunea vietii mele", daca vrei si ai vreme, le poti lua de acolo.... care ti se par reusite si frumoase, dar daca vrei, iti pot trimite cateva pe mail... dar va dura ceva mai mult
N-am scris de mult, pt. ca am lipsit din cluj 2 sapt, plimbandu-ne pe la "moshii", apoi am pierdut aproape doua topicuri, pe unu nici nu l-am mai gasit.... (nici nu am avut ff multa vreme sa-l caut pe motive de Stefania-copil marait si mamos... i-au iesit aproape in acelasi timp, 3 canini si ultimii) Abia acum incepe sa doarma aproape toata noaptea, deci sa ma trezesc si io mai odihnita...
Revin, ca fug sa-mi aduc cafeaua
minunea vietii mele
Creola spune:
Buna dimineata!
Mihaela Ema ,eu stiam de carnea de porc ca n-ar fi recomandata pana pe la 2-3 ani,asta de vitel de ce sa fie contraindicata?Noi am cumparat jumate vitel de la cineva cunoscut ,iar Sarah papa demult carnita de vitel.
Svety,te felicit si eu pentru steluta!M-am uitat la poze ,sunt tare frumoase,ce bulanase are Dani!
Roxana si Oana ma bucur ca v-am cunoscut personal pe voi si pe copilasii vostri!
Mariana da sunt si eu de loc,morosanca...din Borsa.
Asi n-ai mai intrat pe la topicul cu Forever Living!Iti raspund si aici:sunt produse naturale pe baza de aloe,data viitoare pot sa-ti aduc un catalog sa vezi ce produse au.
Codruta si eu sunt tare curioasa ce ati facut la Vatra Dornei!
Bine fetelor,va pup pe toate si va urez o zi buna!
Poze
codruta_grg spune:
Mariana, Creola, la Vatra Dornei am fost la un prieten care organizeaza River Rafting (cu barca speciala pe rauri repezi de munte) unde fiecare din barca are o padela (vasla) cu care vasleste si tine controlul barcii. Am mers pe raul Bistrita, dar eu zic ca in viitor as putea merge pe un rau mai rapid (ca a fost tare faaaaainn). Am ceva poze la mine in album Vatra Dornei.
Tot el are si parapante, dar cu din astea eu nu ma dau.
Mariana, cumparaturile au mers tare nashpa, in sensul ca nu am gasit in Metro aparatoare de saltea. Am gasit in Selgros, dar nu pe dimensiunea saltelei noastre.
Svety, eu inca nu am curajul sa o las la nisip, ca sigur ar manca un pumn. Aaa, am vizionat si pozele....Apai ai un flacau mai........super
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
mariana tache spune:
`neata gashca!
Va doresc o zi minunata!
Atat, ca nu stiu in ce directie sa o iau mai intai!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
nu am chef azi ...sunt varza, dar nu va ingrijorati, nu am nici un motiv!
Va
Roxa
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...