Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 27
Roxee spune:
Servus fetelor,
Mi-a fost dor de voi toate, m-am bucurat cand am citit vestile bune despre Bety, Veronici, Madyn si toate celelalte fete.
Thea...mi-a fost dor de tine. Stiu ca ar fi mai simplu sa te sun, dar a trecut atata vreme....Am zis ca mai bine intru si citind, ajung la zi cu ce ati mai facut si tu si celelalte fete.
Despre mine nu am noutati. Mergem in august in concediu in Creta si speram sa venim de-acolo cu un bb in burtica.
Va pup pe toate cu drag si numai bine va doresc,
Liana30 spune:
Azi s'a stins!!!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
M Oana spune:
Liana m-am tot gandit ca treci prin astfel de momente.............
Dumnezeu s-o odihneasca!

gabiu spune:
of Liana, abia acum am citit. Imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita. Dumnezeu s-o odihneasca.
thea_m la fel ca si tine si eu am cam ratat lunile pentru inseminare, dar din cauza ca mi-a dat sa iau 2 luni cycloprogynova pentru endometru, iar apoi mi s-a stricat masina si tot asa. Am facut doar 2 IAS si am de gand sa bifez inca 4. Dupa aceea sigur fac FIV.
ioanatugs, si Moisa mi-a zis ca am ciclu anovulator. E normal, asta e, poate luna care vine va fi bine.
Bafta multa tuturor
gabi
Amely spune:
Liana
...Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe bunicuta ta. Chiar daca nu mai este, te va veghea de sus, ca un inger pazitor

Eu sunt cam deprimata
, ziua 24 si nici urma de vreun semn, ceva care sa imi dea o umbra de speranta. In seara asta sunt pesimista, asa ca fug, ca sa nu ma certati...
Va pup, moisici, mi-e dor de voi.
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Liana30 spune:
Oana iti multumesc pentru tot..mi'a prins tareee bine!!te iube mult!!
Amely,gabiu va multumesc!!
miii tare dor de voi..de toate!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
MADYN spune:
Dragele mele, mai avem un bebe adus pe lume datorita doctoritei noaste: Mishi a nascut ieri un baietel si dupa luni intregi de spitalizare, injectii, tratament pt sustinere, in sfirsit sint bine amindoi! Felicitari si sa nu uitam sa o felicitam si pe d-na docror Moisa si sa-i uram la cit mai multe succese!
36+
my little treasure
Bebelica
gabiu spune:
Felicitari, cred ca e o mamica fericita.

gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
thea_m spune:
Liana, desi tarziu, imi exprim regretul pentru pierderea bunicii tale. Lumina ei blanda te va invalui de acum doar din cer , dar mereu va fi alaturi de tine. Si mie imi este
Madyn, multumim pentru vestea cea buna. Sarcina usoara in continuare iti doresc sio nastere la fel de usoara!
Mishi, sa iti traiasca printisorul, sa creasca mare, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Te asteptam cu vesti. Pentru d-na dr. tot respectul si sper ca succesele dansei sa continue si in ce ne priveste pe cele care inca suntem aspirante.
Amely, vreo veste buna ne dai si tu?
Tabitha ce mai faci?
Dar Veronici, Bety, Mari-lu, MamiFlori, Madana? Si mamicile Indy si Cata?
Slavmih ai facut inseminarea?
De marti am si eu o nepotica, 4100 g, 61 cm, tot la Giulesti, la dr. Marinescu, si sunt taaaaare fericita. Acum ma delectez cu cumpararea hainutelor pentru papusica si abia astept sa o tin in brate!
Va pu pe toate si va doresc zile frumoase!
Teodora
Poze
Aniversare 2006
Tabitha spune:
Thea-M: pupici 

Nu fac f. bine deoarece luna asta mi s-au facut 2 IAD mult prea devreme, deoarece am ovulat tarziu. Si nici nu a vrut sa ma tina sa vada exact cand ovulez, ci m-a trimis frumos acasa.
Poate luna viitoare, daca decid sa mai continui.
Felicitari tuturor noilor veniti pe lume si mamicilor lor, si matuselor, si prietenilor etc. si multa sanatate.