Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

buna sa va fie inima fete dragi!
Gabiu nu am prestat imediat, desi sotul a venit cu propunerea, pentru ca ma grabeam la munca si pentru ca nu mi-a placut ideea de CSD in momentul respectiv. Mi-am zis ca daca vrea Domnul atunci se va intampla minunea. Dar am prestat cu cateva ore inainte de ovulatie, cel putin asa am calculat.
Oana bine ai revenit pe baricade! Inca iti tin pumnii pentru un rezultat pozitiv. Eu stiu ca la Giulesti doar marti si joi se face betaHCG. Mi-a lipsit candoarea vorbelor tale.
Slavmih bafta la HGS si cat mai repede un bb dupa!
Liana alaturi de tine in continuare.
Amely felicitari pentru examenele luate si penru auditul terminat. Acum urmeaza relaxarea si, de ce nu, bb.
Liliana concediu placut si sper ca in toamna rezultatul va fi altul!
Rami ce mai faci? In concediu? Imi pare rau pentru nereusite!
Carmencita mi-e dor de tine!
Pup toate fetele frumoase, si pe gravidute si pe mamici!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Thea Moisica mi-a zis sa ma duc pe 4 iulie la Giulesti pentru BHCG, in stilul ei optimist, dar parca mai dulce e asteptarea decat un zero barat scris negru pe alb. Prefer sa las timpul sa decida, decat sa fortez nota cu "betigase" alba/neagra.
Sincera sa fiu luna asta mi-am dat sanse minime, m-am inseminat mai mult pentru a nu sta degeaba, pentru palmares, dar Moisica asa mi-a insuflat o speranta, incat ma bate gandul sa mai incerc o inseminare si in iulie.
Moisa e genul de femeie cu care eu ma inteleg din priviri si simt ca facem echipa excelenta impreuna. Sicer, desi greu ma las pe mana cuiva, pe mainile Moisicii ma las cu toata increderea. Uneori o mai sun si-i spun ca am de gand sa fac pregnyl mai devreme sau sa nu iau estrofem, dar stie mereu sa vina cu argumente strong, astfel incat accept totul cu placere.
Cand i-am spus ca as trece la FIV mi-a si spus ce am de facut, ce analize, ce drumuri...... Ma asteptam sa citesc in ochii ei un regret ca pierde o clienta buna de insamantat inca multa vreme, dar nici nu s-a pus problema de asa ceva.
Daca e sa am parte de BHCG, atunci martea urmatoare, pe 11 iulie va fi, deoarece faza luteala de 18 zile am avut de multe ori, iar maine va fi abia ziua 17 a fazei luteale.
Bine v-am regasit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor.
vine cineva maine la Giulesti la 9?
pupici tuturor

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

M_Oana - ce "scumpa" ai fost la vedere pentru o perioada ...
Mie Moisa mi-a spus stop la inseminari si trecem la FIV...asa ca dupa ce am comis si acest pas, tot la ea m-am intors si merg pe mana ei, cu bebelinul/bebelina la purtator!
Teo - ce m-as bucura: poate vine cand nici nu te astepti!
Gabiu, Slavmih - bafta multa!
Va pe toate-toate!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina sau bebelin la bord
Poze dragi

Mergi la inceput

Oana fie cum vrei tu si cum iti spune sufletul tau frumos! Si eu am o relatie foarte buna cu dr., la ultima intalnire am citi in ochii ei regretul ca nici luna asta nuputem face inseminare ( si sunt sigura ca nu era un regret legat de partea financiara!, iar sotul meu are mare incredere in ea, asa ca amandoi suntem optmisti in continuare.
Betysi eu m-as bucura tare mult, desi luna acesta sunt mici sansele, parca ma simt altfel. M-a apucat un dor nebun de copii, de copilul meu care se lasa asteptat, poate si pentru ca peste o saptamana va veni pe lume nepotica mea cea multdorita si multasteptata!
Gabiu ce ai facut azi la dr.?
tuturor

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
thea_m, azi la echo, dr. M a constatat ca foliculul meu care avea marti 16 mm azi avea tot 16 deci nu crescuse asa cum am sperat. Drept urmare luna asta IAS nu.
I-am zis tot azi dr. de dorinta mea de a face FIV si nu a fost de acord. Mi-a zis ca nu am indicatie de FIV inca si sa mai incerc cu IAS. Mi-a dat sa repet niste analize si schema pt. luna urmatoare.
Drept urmare fetelor, stau in banca mea inca ceva vreme.
Va pup pe toate si va doresc sa reusiti.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Thea deja imi pare rau ca nu am ascultat-o pe Moisica si nici pe tine.
Am preferat sa aman verdictul, dar nu m-am gandit la un aspect muuuult mai important: daca ma duceam pe 4 iulie la Giulesti sa fac BHCG, asa cum a zis Moisica, stiam din ziua 15 de la ovulatie daca mai e cazul sau nu sa iau utrogestan 2/zi, ca pana acum.
Asa, a trecut si ziua 17 de la ovulatie, am tot luat utrogestan si sa vezi lungire a fazei luteale.
Testul Clear Blue desigur ca a fost negativ, iar acum daca ma opresc din utrogestan sa vezi intarziere........
Cand e omul incapatanat si nu vede calea cea mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

M_Oana bine ai revenit!!! Mi-a fost dor de tine!! Ma bucur ca ti-a revenit optimismul si puterea de viata, pe care am cunoscut-o candva la tine!! Multa bafta, sa iasa cu ochisori inseminarea aceasta!!!
Aileene pe unde esti???? Subiectul asta fara tine si incurajarile tale, nu mai are farmecul de odinioara!! Ne e dor de tine!!
La mine z2 si astept z10 sa merg la monitorizari si daca totul e ok, sa fac o ISA luna asta.
Gabiu i-mi pare rau ca nu ai mai putut face ISA luna asta, dar stii ca nu toate ciclurile femeii sunt ovulatorii, asa ca poate va fi cu noroc luna viitoare!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

M_Oana mai bine mai asteapta putin si mai fa un test de sarcina, pentru ca uneori se pozitiveaza abia dupa o saptamana de intarziere. Iar legat de utrogestan, eu stiu ca daca opresti si nu esti gravi, la scurt timp vine si menstra, nu se lungeste foarte mult faza luteala, cel putin asa e la mine. Cel mai mult mi-a intarziat 2 zile de la utrogestan. Bafta sa fie cu ohisori, eu i-ti tin pumnii!!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Oana eu inca mai sper pentru tine, dar tu stii mai bine ce simti. Ma gandeam ca am ajuns sa cunoastem atat de multe incat uneori parca nu mai e loc de vreun dubiu in ce priveste starile noastre si totusi, undeva, intr-un coltisor, ramane o sclipire de speranta care se stinge abia la momentul “Z”. M-as bucura ca acest moment la tine sa nu mai soseasca.
Gabiu se pare ca luna aceasta nu a fost propice inseminarilor pentru noi. Cat despre faptul ca nu a fost inca de acord cu FIV-ul si eu am trecut prin aceeasi situatie. La inceputul anului, avand 3 inseminari la activ si 10 luni dupa o laparo de curatat aderentele singurei trompe disponibile si scos chist ovarian, m-am dus cu varianta FIV care nu a fost acceptata, inca. Asa ca mi-a ramas sa bifez 3-4 inseminari mai intai, numai nu stiu cum se face ca nu reusesc cu nici un chip: din martie, in 2 luni am avut ovulatia pe partea dreapta unde trompa-ioc, o luna nu am putut din motive de sot indisponibil, apoi luna acesta ovulatia avusese loc in urma cu 24 ore ( oare chiar o fi avut loc? dupa simptome, da, dar…). Astfel incat am ajuns, luna de luna, sa ma necajesc ca nu pot bifa inseminarile obligatorii pana la FIV. Putin nebunesc modul meu de gandire, nu?
Dar luna aceasta am luat-o iar razna: in ziua 20 fiind ( cu presupusa ovulatie in ziua 12) observ un spooting bej-maro si toata gama de simptome autoinduse in floare prezenta de vreo 2 zile: parca mi-e greata dimineata, parca ma inteapa ambii sani, parca ma inteapa si ambele ovare, parca imi simt burtica intarita. Simptome de PMS in toata regula daca pun la socoteala si nebunia ce m-a apucat, numai ca e prea devreme pentru orice fel de simptome si lipsa de progesteron se zice ca nu am daca ultimele CM le-am avut la 29-30 zile cu ovulatie in ziua 12-13. Deci…ii multumesc Celui de Sus in fiecare zi pentru ce mi-a daruit pana acum si astept, uneori cu mare nerabdare, sa vina si darul cel mare.
Ioana bafta la ecografiile de saptamana viitoare si la IAS!
Aileene unde mergeti in concediu anul acesta? Ce frumuseti ii vei arata mamei tale ( am retinut bine ca te viziteaza in luna august?)?
Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana plin de bucurie si de soare!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput