Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Aventura si Liana va multumesc mult de tot pentru informatii.
Aventura, felicitari inca o data pentru reusita si sarcina usoara in continuare.
Liana, sa-ti traiasca finutul si sa-ti reuseasca si planul de bb al tau, ca va avea parte de niste parinti super!
Maine dimineata la 10.00 ma duc la spital, si sunt cam morcovita. Nu stiu nimic despre trompele mele pana acum.... si sper sa nici nu aflu ceva nasol.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Iubitelor a ziua lui Rami dealtfel si a sotului si va ganditi ca merita sa destupi cea mai buna sticluta de champagne asa ca sa-i sara dopuuuuuuul !
La multi ani iubita (am fost tare ocupata) numai ce-am intrat c-am si atacat intarzierea , dar uite ca tot nu te-am uitat vezi ? Te cu mult drag si-ti doresc un calduros si sincer LA MULTI ANI si mai treci pe la noi iubita

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Ioana draga da ce matinala esti ! Ce voioasa esti ! Ma bucur sa te vad cu atata voiosie si optimism n-ai idee ! Bine ca ai avut "feeling-ul" bun cu Dr Anca G. , asa e bine sa te simti bine si sa-ti castige increderea si normal ! Si ma bucur nespus ca stai bine cu analizele , supeeeeeeer ! sa fie-ntr-un ceas buuuuun si chiar daca n-o fi luna asta , vom pandi impreuna momentul cel mai bun cand vei ovula pe stanga ca sa fie cu ochisori frumosi , si stiu ca luna asta benefica nu va intarzia s-apara !
Te cu mult drag si-n acelasi timp dulce toate fetele dragutele ! Numai bine tuturor !

Mergi la inceput

Ioana draga da ce matinala esti ! Ce voioasa esti ! Ma bucur sa te vad cu atata voiosie si optimism n-ai idee ! Bine ca ai avut "feeling-ul" bun cu Dr Anca G. , asa e bine sa te simti bine si sa-ti castige increderea si normal ! Si ma bucur nespus ca stai bine cu analizele , supeeeeeeer ! sa fie-ntr-un ceas buuuuun si chiar daca n-o fi luna asta , vom pandi impreuna momentul cel mai bun cand vei ovula pe stanga ca sa fie cu ochisori frumosi , si stiu ca luna asta benefica nu va intarzia s-apara ! Tu sa nut-i pierzi optimismul si vei castiga , da ?
Te cu mult drag si-n acelasi timp dulce toate fetele dragutele ! Numai bine tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Rami, la multi ani iubita, din tot sufletul, sa fii iubita si mai ales...stii tu, cat mai curand mamica!

Aileene, asta e special pt. tine, fata dulce si optimista!

iar asta e pt. voi moisicile mele dragi!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely cum merge cu examenele , mai ai multe ? Eu strang tare pumnii sa fie OOOOOKKKK dragutica si eu te cu mult drag si le pe toate fetitele , dar ce se intampla ? Nimeni nu mai bantuie p-acilea ...! Hai ca va duc pe prima pagina , veniti sa mai ciripiti dulcetelor !
O zi insorita si exceptionala va doresc din suflet !
Theaaaaaaa unde esti draga mea , eu te astept sa viiiiii ! Sper sa fi auzit ecoul meu , ca tare mi-e dor de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Greeeu scumpica, cu examenele... Pana acum a fost bine, mai am 2, dar sunt cele mai grele oricum iti multumesc ca te gandesti la mine

Va pup!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Amely si io ma gandesc fatoo la tine..da sunt prinsa cu examenele si cu toate treburile mele pana in gat
frantzuzoaicooo stiam ca ieri a fost ziua lui sotzul tau dar mi'a fost imposibil sa ajung aci..da cred ca nu'i tarziu nici acum daca ii spun "La multi ani!!" sa fie iubit si fericit!!
rami si de ziua ta stiam si vroiam asa cum ti'am mai spus sa ti'o coc..cu o surpriza dar din pacate mi'a luat'o frantzuzoaica inainte..da nu'i nimik ca e bine si as...uite iti spun acum "La multi ani!"si sa ti se implineasca visul!!!
va pupacesc pe toate si va multumesc ca m'ati placut ca nasica ...fug la treabaaaa..ca facui inventarul si am o gramada de calcule de facut...

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aileene iubita, LA MULTI ANI ! sotului tau si sa fie fericit alaturi de voi!!! Scuze, de intarziere, dar nu am stiut, noroc cu Liana care stie tot!!! Sper ca v-ati distrat ieri si ca a-ti mancat fara mine
P.S. Ce mai face Amandine si fetita ei? Banuiesc ca au venit deja acasa si sunt bine sanatoase! Transmite-le, te rog, din partea mea, multa sanatate si fericire!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Ioana multumim de urarile adresate sotului ! Apreciez mult ! Dupa cum bine spui , ne-am distrat si inca nu e terminata distractia , astazi din nou am avut o gramada de prieteni(colegi) de-al sotului , a fost frumos si vom face in continuare chefuri multe , are 44 de ani si e tare apreciat de toata lumea , inclusiv de "moi" biensur ! Dar cea mai lata o fi la inceputul lunii viitoare cand vom face cu mama mea draga , cheful cel mare ca vine la noiiiiii si-s tare fericita , adica suntem cu totii fericiti c-o vom avea pe tot timpul verii !
Multumesc de intrebare , Amandine e mai frumoasa ca oricand , vad ca noul rol de mamicuta o prinde tare bine eu ii voi transmite gandurile tale bune , sigur se va bucura , si eu iti multumesc ptr ea ! Iar papusica Cassandra e o dulceata de fetita , are niste trasaturi finute , cu nasucu-n vant de-ti vine s-o manci nu alta ! Si e tare cuminte , bea lapticul mamicii si se pare ca e f bun ca luase deja bine in greutate 300g. in 11 zile , iti dai seama ? Ce mancacioasa dolofana va fi ? Cu atat mai bine nu-i asa , ca placerea unei mame e atunci cand isi vede bb mancand (sugand) ! Parintii sunt in al de fericire ! Vor sa plece-n vacanta (ce risc mare cu un bb atat de mic ,dar stiu ei ce fac) la parintii ei la Nice de unde e de loc . Prin 10 iulie e plecarea , cand fetita va avea 1 luna , dar totusi calatoria , sper sa nu aibe neplaceri si sa suporte ca-i prea mica , dar ei nu si nu , ca va fi bine ! Sunt mari si stiu ce fac !
Te iubita si-ti multumesc ca ai trecut sa ne vezi , si-ti doresc tot norocul din lume si bafta-n toate
Va iubitelor cu drag pe toate si va doresc o seara placuta si s-auzim numai de bine

Mergi la inceput