Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Ioana ma bucur de starea ta de optimism si ca totul a intrat in ordine , te si tine-o tot asa iubita

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

va pup cu drag si va citesc mereu

Mergi la inceput

aurel_cris dragi si o duminica placuta tuturor fetelor , aici e ziua taticilor , in 28.05 a fost ziua mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Haidee...Franta !
Aileene tu urmaresti meciul din seara asta? Franta - Coreea ? Eu da!!! Sotul tine cu - evident - Coreea iar eu ghici cu cine? - Cu Franta !! pentru ca esti tu acolo!! asa ca haide Franta

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Doamnelor,
Nu stiu daca va mai amintiti de mine. Sunt relativ o proaspata pacienta a Moisa, respectiv am fost o singura data la ea la sfarsitul lunii mai. Mi-a dat atunci sa fac zoonozele, DH si HSG. Saptamana trecuta mi-a venit CM si vineri am fost si am recoltat pentru DH iar miercuri trebuie sa merg la Giulesti sa fac HSG.
Am o rugaminte la voi, cele care ati facut HSG sa imi intondeti si mie o mana de ajutor. In afara de cele 800.000 lei pt substanta de contrast cu ce trebuie sa ma mai pregatesc (financiar vorbind). Va rog sa-mi raspundeti fara ocolisuri si jene. Cat, ce si cui. Pleeease!
Va multumesc din tot sufletul

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Draga Kitty_Nic, Dr. mi-a spus sa ii dau 200.000 tipului de la ecograf, care iti face cu dansa HSG.

In plus, i-am mai lasat dnei dr. ceva, cred ca aici depinde de posibilitati. Eu i-am dat 500.000 ei dar nu e o regula.

Bafta multa, sa dea Domnul sa fie ambele trompitze bine!!
Vezi ca dupa HSG ramai usor insarcinata in luna respectiva, eu am ramas luna trecuta dupa HSG si inseminare. Asa ca da-i bataie.

Fete dragi, va si imbratisez pe toate deodata!

Te pup,
Anca

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

kity io nu i'am dat nimic ..decat pe substanta..si a fost ok..multa bafta!!!

sunt pe fugaaa..da trecui sa va aduc poze de la botez..doar am promis nu???
si io ma tin de promisiuniii!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

liana30 sa-ti traiasca finutzu, ca tare frumosi nasi mai are!

gabi

Mergi la inceput

Va pup iubitelor !
Ioana draga degeaba tine sotu cu frantzujii ca tot au dato-n bara nu mai au fortza , is terminati ce mai ?! Oricum draguta , te c-ai tinut cu ei , mercic , acuma sunt amandoi in acelasi "cosh" la urmatoru meci trebuie neaparat sa marcheze 2-0 daca nu , acasa cu ei cu un spitz in ! Tu ce mai faci iubitico ? Merge treburile ? Iar cu moralul ? Sper ca e ok !
Fetelor va pe toate si astept cu pumnii stransi vesti bune de la voi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

AILEENE vin cu vesti!!! Mi-a placut foarte mult la Med New Life, e foarte curat, intim si-ti da un aer de liniste, ca acasa, nu de spital. Dar cel mai mult mi-a placut de dr. Anca Gherasie, e foarte finuta, i-ti face o fisa care ramane la ei, ca sa nu te mai cheme sa vii tu cu dosarelul de fiecare data si mi-a zis ca luna viitoare facem inseminarea. Mi-a facut si un consult si o monitorizare si ma bucur ca sunt ok, dupa laparo. Aveam un folicul de 19mm, azi z11 si vreo doi mai mici, dar toti pe ovarul drept, deci ovulatia va fi pe dreapta. Eu am o trompa de calibru largit pe stanga si una filiforma pe ovarul drept, ambele permeabile, dar mai bine ar fi sa fac o inseminare cand ovulez pe stanga, pentru ca sunt sanse mai mari de reusita. Asa ca luna viitoare m-a chemat la monitorizare incepand cu z10, pentru ca eu ovulez deobicei in z12, sau z13 si sa fie programare, ca sa vina si embriologul in ziua respectiva. Asa ca luna asta slabe sanse sa se intample natural, mai ales pe trompa care e foarte subtire, astept luna viitoare si sper sa ovulez pe stanga, unde sunt sanse mai mari. A zis a nu am de ce sa ma sperii si ca mai mult de 40% din femeile la varsta procreerii se confrunta cu endometrioza. Mi-a spus chiar ca a remarcat la majoritatea femeilor cu endometrioza, o ovulatie foarte buna naturala si ca ea personal recomanda Difereline doar persoanelor cu o endometrioza severa si doar pentru pregatirea la FIV. A zis ca la mine nu e cazul si aveam in brate un dosar destul de gros, cu analize, vreo 2 HSG si le-a rasfoit pe toate, pina a ajuns la aceasta concluzie. Eu m-am hotarat sa merg de acum incolo doar la ea si doar acolo, abia astept sa treaca luna asta si sa fac ISA luna viitoare.
P.S.Am vazut si meciul si nu prea a fost spectaculos!! Oricum sotul tine cu Coreea! O dimineata superba i-ti doresc!!
Va pup fetelor si va urez o zi minunata!!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput