Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Cu toate ca nu am ajuns insa la doamna dr. Moisa, desi planuiam deja sa incep inseminarile, v-am citit mereu pe toate!
Acum am vazut ca Liana nu a scapat draguta de ea nici un subiect unde sa nu anunte despre fericitul eveniment.
Liana, Bety, aurel_cris, va multumesc din suflet pentru urari!
Va doresc tuturor sa reusiti cat mai curand!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Felicitari Bubulina,deci pana la urma visele se implinesc cu ajutorul lui DD !
Aileene te felicit inca o data ca esti alaturi de fete la bine si la rau!
Pupici de la 3 in 1 !

veronici
17+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

multe se mai intampla pe aici, vorba ta aileene, ai ce citi! ( sa-ti traiasca laptop-ul si sa ne scrii cat de des poti, stiu ca esti alaturi de noi)
aurel_cris mult succes, si bafta la HSG
ioanatugs, merci iubita si de la mine
bety, veronici, bubulina1, va pup si mai luati de pe aici macar cateva cu voi la burtici
carmencita, amely, liana30, dj_mama si toate fetele de aici,

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Ce bucurie mare cand mai vedem ca burticile nu ne-au uitat ! Fetelor intotdeauna m-am simtit in largul meu in gascutza voastra !
Veronici scumpa ce mai faci iubita ? Dar mogaldetele tale ? Sper ca te simti excelent si ca perioada cu face parte din trecut , iar acum profiti din plin de maternitatea ta cea draga ! Cand ma gandesc ca si eu trebuia sa fiu in aceeasi luna dac-ar fi fost sa fie ! Dar nu-i nimic ma consolez si traiesc prin voi acest sentiment unic , doara mai e si randul celorlalte sa guste din fericire ! Sarcina usoara iubita si merci mult ca ai trecut pe la fete , asa cel putin moralul , mai primeste cate un sut acolo unde trebuie ca treburile sa se miste , si sa dea roade bune ! Te si-ti trimit si o mangaiere pe burtic ! Apropo's , stiai ca bb-ilor le place Mozzart ? Ia pune-le un pic de muzicuta in fiecare zi si vei vedea ce bb-ici cumintei vei avea ! Asta doar asa ca chestie , nu e o obligatie , dar se pare ca muzica clasica face minuni in sensul asta ! Eu n-am stiut , am aflat pe parcurs ! Cand Alexandre era bb primise de la nasica un ursulet marca "Aubert" care facea zgomotul intra uterin si cand il durea burtica din cauza colicilor i-o puneam alaturi de el si se linistea instantaneu , si acum o mai are , dar e rusinos si nu stim decat noi , ursuletul il cheama Teddy ...Na hai ca iar am lungit-o...
GabiU scumpa asa este nu va las eu pe niciuna , sunt mereu cu pe voi , haideti la treaba , ca s-auzim vesti bune !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

frantzuzoaicooo am ajuns "cucuvea" pentru ca am multa treaba..ma implic in tot ce pot..si fac din suflet!!!
betycoooooosa'i spui mama ca sunt si "dilie" ca doar sunt ..si nu ma mai contrazice ca am dovezi

fuggg la treaba fetelor ma asteapta copiiii au mareeee nevoie de noii!!!
oate aveti timp si aruncati un ochi mai jos...
va pupacesc pe toateee!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

BETY draga mea zau daca mai inteleg ceva dr Marinescu m-a trimis la ea spunindu-mi ca este embriolog,nu mi-a recomandat-o pe Dr Cocei sau doamna cealalta.
Gabiu merci pt urari
Va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUBULINA_1 FELICITARI IUBITA!! O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS I-TI DORESC!!
Aileene iubita, multumesc mult pentru vorbele frumoase! Au picat foarte bine, mai ales azi cand nu ma simt prea bine. Ti-am raspuns si la endometrioza despre starea mea. Te pupic si i-ti doresc: Noapte Buna!!
Liana30 bravo, iubita! Mi-ai dat si tu o veste buna! Ma bucur ca l-ai sunat pe dr., chiar daca n-ai rezolvat nimic luna asta, tot ai facut un pas inainte! luna viitoare, sa nu uiti sa-l suni, da?? Stii ca te tachinez !!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am inteles sa traiti!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Asa sa faci!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

'Neata, iubitele!
Ce sa va zic de mine, decat ca abia astept sa scap de greturi+varsaturi. Mi-a iesit si anemie si calciu scazut, deci...
Eu la "Odisee.." inca nu am scris, dar am vazut ce a postat ingeras: si mie mi-a gasit un fibrom, la eco de pe 03.06, cand eram in 10,4 saptamani. Mi-a zis ca la urmatoarea eco, peste 4 saptamani, se va vedea mai clar, daca e intern sau extern uterului, cand imi va face eco normala, nu vaginala. Eu nu-mi fac probleme - inca, pentru ca am auzit de multe fete care au avut asa ceva si nici una nu a avut probleme.
Aurel_cris - citeste si www.psarbu-fiv.ro; iti dai seama ca eu nu inteleg, pentru ca am facut fiv-ul in aprilie si stiu clar prin ce am trecut. Pentru ce ti-a zis dl prof sa mergi la ea? Ca sa discutati ce?
Fetele - vine WE - sa prestati cu folos!
pe toate-toate!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput