Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

GabiU draguta mea , am inteles eu bine ca nu te-ai mai dus , cunosc cauza si o respect ! Nu-i nimic , se pot intampla si cazuri in care nu se mai poate face asa cum s-a prevazut , din pacate ! Eu ma pun in locul tau si sa stii ca as fi facut la fel , ca saracu sot , nici lui nu cred ca-i e usor cu toate investigatiile necesare , am trecut prin atatea si eu , de multe ori as fi vrut sa-l mai las sa respire , dar n-aveam cum si norocul meu ca intelegea situatia si continua ritmul ametitor in care intrasem cu toate acele trat. ca altfel m-as fi simtit abandonata si sigur n-as mai fi gasit forta necesara sa o iau din loc de fiecare data cand a fost nevoie !
Eu sper din suflet sa se fi prins ceva la tine-n burticut si bb sa se instaleze , cunosc fete care-si facusera pregnylul si ratasera perioada din te miri ce motiv si s-a prins natural ! Asa ca nu esti exclusa , tin pumnii stransi tare de tot sa fie cu ochisori frumosi si sa nu fi fost degeaba totul ! Cu s-a rezolvat treaba ? Sper ca DA !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Offf dragutelor, cum sa va uit eu pe voi? Carmencito, stii cat de draga imi esti, chiar ma gandeam la tine ca nu ai mai scris de multisor! Si de Oana imi este dor, dar ii respect decizia de a se retrage de pe "scena" o perioada, cine stie, poate chiar in toamna numaram bobocii!

Inca nu am scapat de perioada grea de care va spuneam, dar nu m-am putut abtine si am trecut sa pup moisicile mele dragi... Multumesc ca imi tineti pumnii, dupa cum va imaginati, sunt in febra examenelor, iar la serviciu este un haos total, le iau si eu pe rand ca altfel innebunesc... Mai am de tras inca cel putin 3 saptamani.

Aileene, tu ca de obicei esti raza noastra de soare!

Olteanco, vreau sa vad poze cu nasa si finutul! cu laparo ce facusi, ca nu mai stiu?

Gabiu, si eu te inteleg... stii tu cu ce. Eu desi nu mai sunt pacienta dumneaei, intru in continuare aici pentru ca imi sunt dragi fetele astea si nu voi uita niciodata primul meu subiect, de suflet pot spune, caci aici alaturi de ele am invatat ce este aia monitorizare, ovulatie, folicul, faza luteala, endometru si cate si mai cate... Nu pot sa uit perioada cand era Cata in verva cu masuratorile, cat putea fi de serioasa, si in acelasi timp haioasa... Ufff, gata, ca ma apuca melancolia...

Deocamdata la mine inca nu a fost sa fie cu II - adica luna asta... Simt doar ca se apropie CM (sunt ziua 27), dar imi pastrez optimismul pentru lunile care urmeaza.

Cate un dulce pt. fiecare dintre voi si... pe curand!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

aileene, esti o dulce ca de obicei, pupici. Am si eu noroc de un sot extraordinar, care intotdeauna reuseste sa ma faca sa merg mai departe si sa-mi dea speranta. Cred ca toate fetele de aici au norocul asta.
S-a rezolvat si treaba cu masina, am mai scapat de vreo 5 milioane, dar suntem multumiti ca n-am bulit-o mai rau! Multumesc si de pumnisori. Nu stiu de ce dar luna asta parca astept sa se intample ! Binenteles ca e o prostie sa cred ca se va intampla, doar filmul asta l-am mai vazut de nenumarate ori! Incerc sa ma detasez, sa vad daca am sa si reusesc.
amely, luna nu s-a incheiat si invazia nu te-a vizitat inca! Poate totusi nu te va mai vizita, esti z.27, deci capul sus.
Despre perioada aia, imi amintesc si eu perfect, nu prea scriam pe atunci desi eram membra. Am preluat totusi urarea lui Cata, cea cu "zile fertile"
Asa ca fetelor zile fertile va urez, iar celorlalte, asteptare usoara.

gabi

Mergi la inceput

Amely draguta mea , cu atata aglomerare si tot treci pe la noi iubita merci din suflet si sa stii ca eu tin pumnii si tie sa treaca cele 3 sapt ffffff usor si z27 sa cedeze locul celor 40 de sapt ca s-ajungi si tu eu asta-ti doresc , chiar daca nu mai esti pacienta dr. Moisa , BAFTA-n toate scumpica si fii tare , NO STRESS un cu mult drag si sa stii ca te astept mereu , nu ma misc de aici !
Alexandre astazi s-a dus cu cativa colegi de scoala la o aniversare , asa ca-s singurica , dar va am pe voi si trag si subectu' mai pe mal , ca sa.....duuuuuuce de-a binelea deeeeeeparte !
GabiU scumpa , eu sunt sigura ca perioada a fost excelenta , fii pozitiva si nu pandi ziua "z" , lasa surpriza sa te copleseasca , atunci sa vezi ce fericire ! Te cu drag !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR!!!
AILEENE ce prezenta esti azi pe foum!! Ma bucur, si-ti trimit cu aceasta ocazie un ca sa nu fii trista, pentru ca esti singurica acasa!
AMELY ce revenire! Ne e dor de tine, iubita! Dar eu i-ti urez in continuare multa bafta la examene!! Zici ca esti in z27, multa bafta atunci, poate nu mai vin rushii aia!! Las' ca stau eu cu bata la panda, sa nu mai vina!
LIANA30...in sfarsit mi-ai raspuns la intebare! Frumoase nume: banuiesc ca tu ai vrut sa-i pui numele Catalin - stiu cat de mult i-ti place! si Andrei e un nume frumos de sfant. Sa-ti traiasca finutzul si sa te vad acum pe tine, daca te pui pe treaba! Ai spus ca dupa botez te ocupi si de d-na Laparo!! Astept!!!
GABIU , CARMEN.CITA multa bafta in tot ce faceti pentru proiectul bebe!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ioana iubita asa cum am promis..l'am sunat numai ca era putin ocupat si mi'a spus sa'l sun in iulie cand vine invazia..stabilim atunci..

fetelor sa ma iertati da nu pot sa scriu mult am multa treaba..intru mai pe "noapte" sa va raspund...
da sa nu uit...
bubulinaaaa noastra draga m'a anuntat!!!
eeeeeeeeeeeee gravidaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
fugggg,,,revin la noapte!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna seara fetelor am fost plecata si nu am putut raspunde la intrebarile care mi-au fost puse.
GABIU ,CARMEN.CITA raspunsul este da
Eu am fost astazi la dr Ion Ionut si zice ca mi-ar face IA SI IVF daca va fi nevoie dar colaboreaza cu dr Moisa.
Cum ai face tot dai de ea pt ca este embriologista.
Acum mi-au recomandat sa fac o histerosalpinografie(sper ca am scris corect)sa imi verifice iarasi trompele.Am la activ si o lapro facuta in 2004.
Cam atit va pot spune deocamdata.
FELICITARI BUBULINA SA DEA DD CA TOTUL SA MEARGA BINE CU BEBICU,CIND VAD ASEMENEA VESTI IMI DA CURAJ SA MERG INAINTE,MA BUCUR NESPUS PR TINE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna, iubitele!
Vad ca e mai mare animatie...ce ma bucur, ca mai am si eu ce citi!
Liana pusule - eu ii povestesc de ce fata draga am intalnit acolo si apoi de pumnii+gandurile ei bune...nu de un impielitat!
Aurel_cris - dr Moisa nu este embriolog de nicio culoare. Este androlog. Ultimile 2 laparo le-am facut cu ea si cu dr tau, eu fiind pacienta ei, nu a dansului (este un chirurg f bun dr. Ion Ionut); dar cum bine ai spus, ei lucreaza in echipa. HSG-ul, TPC-ul, conservarea , inseminarile, tratamente, controale, le-am facut cu ea. El doar a fost mana 1 la laparo; nu am habar de ce mai face in plus. Dar, sunt sigura ca-ti va da toate detaliile. La FIV, doar de sperma s-a ocupat. Embriologi sunt d-na Dascalesu si dr. Cocei - La Giulesti.
Amely - ce revenire! Credeam ca ne-ai uitat!
V-as mai fi scris, dar au navalit treburile peste mine!
Va pe toate-toate!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Am uitat...Liana - Bubulinei de la Endo!
Cine sa se supere, pe tine, soro?!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Liano da de unde pana cand ai devenit o cucuvea ? I-auzi D-le , numa sara pa-nserate ! Apropo's , cine e Bubulina ? Iar am dat-o in bara , n-o cunosc ! Oricum felicitari ptr fericitul eveniment , o sarcina cat de usoara , un sanatos si mancacios ii doresc te !
Ioana draga , intr-adevar , sunt tare prezenta de cand am noul laptop , numa ce am 5 minute , printre ......... si alte cele , mai trec pe la voi...pe la altii , ma plimb ca cu caldurica de la noi , nebunesti , iar al mic , a fost ieri la o aniversare cu pretenii lui si sa nu-ti spun cat de mult s-a distrat , mi-a facut capul cat o banita cand a inceput sa-mi pove dar si ce placere sa-l aud , are niste idei si ce-i mai merge bla-bla-ul , creste parca dintr-o data , are niste gusturi , parfumul el il alege , hainele sda nu-ti povestesc , e tare dificil , nu-i place orice iar eu o iau pe carari cand merg cu el la cumparaturi si ma tin tare de portofel , si cand vad ca teancul se termina asa usor ! Da asa e , suportam consecintele vrem nu vrem !
Tu ce mai faci iubita , vad ca subectu' tau mere bine , Bravo ! Te si o mangaiere lui Borro si sa fii iubita si realizata !
Aurel_cris bafta-n continuare si mult curaj ! Da asa e , histerosalpincografie HSG , doare un pic ca la CM dar trecde imediat , cel putin eu asa am simtit cand l-am facut , ca trimite iod ptr a vizualiza permeabilitatea trompelor !
Bety ce ma bucur sa te vad iubita , cum te mai simti puiu ? Sper ca mai bine ! Iar cu treaba la serviciu , tot ata de mult e ? Laso-ncolo , sa le faca altii ! Te cu drag ! Ce mai face zuzelul tau ? O mangaiere din partea mea !
GabiU , Liliana , Thea , Amely , Carmencita , Camy , Simo si -ici cu lipici (da sa fie din miere)

Mergi la inceput