Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

betycoooooooooo pushu te pupa apasat..apasat..
frantzuzoaicooo sunt pe fuga...mai am de facut cateva cumparaturi,,coafor,,etc..etc, da revin dupa cu amanunte..si sper si cu poze!!moamaa ce mi'ar fi placut sa puteti sa veniti toate la botez..ete asa ma mandream si io cu voi

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor, va pup
Liana30 fa-te frumoasa, suntem mandre de tine!
Eu mi-am reparat masina si am facut echo la C-ta pentru ca n-aveam cum sa venim in Bucuresti si stabilisem cu Moisica sa o sun sa-i spun rezultatele. Asa ca z.13-un folicul dominant pe ov. stang de 27 mm si endo de 8 mm ( cam slabut dupa cele 2 luni de cycloprogynova), iar ov. drept -pauza. Am incercat sa o sun ieri dupamiaza, de pe la 17-20 pe Moisa si avea telef. inchis, asa ca am facut de la mine putere un pregnyl de 5000 U.I si Doamne ajuta!
Intrebare: dr.M isi inchide telefonul in afara orelor de program ( spital+cabinet) sau a fost o intamplare?
Azi am vorbit cu ea si i-am spus rezultatele si ne-a chemat la cabinet maine pt.inseminare , fara pregnyl! M-a lasat fara cuvinte si nici n-am putut sa-i spun ca l-am facut deja, asa ca acum trebuie sa gasesc o scuza in baza careia sa-i spun ca nu pot veni la cabinet. Oricum stiu ca la inseminare trebuie sa ai o pauza de 5 zile de prestat, iar noi am comis-o ieri. Cred ca luna asta incercam natural si o vom lua de la capat luna viitoare, cu stimulare+inseminare+discutii FIV cu dr. Voi ce spuneti? Ce sa fac?
Va pup si va doresc zile fertile

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gabiu..o dadui in bara rau..ma zugravii de tot in cap..parca sunt o sorcova..aoleuuuu ce ma fac io maine!!!
apropo io zic ca e mult mai bine sa nu te duci!!e parerea mea!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Liana draga ce facusi fetitoooo ? Cu ce o dadui in bara , cu noul tau look ? Hai sa te vad si eu , pune-o pozulica ! Sigur esti mamoasa si bine pregatita de botez !Te

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

GabiUsi eu spun ca Liana DU-TE , nu spune nimic si fa treaba buna , cine stie , poate atunci cand nu ne pregatim cel mai TOP , lucrurile merg "struna"! Incearca ! Daca tot ai facut pregnylul , ar fi pacat sa eviti , cel putin nu te va mustra constiinta , ca de ce n-ai facut-o si sa-ti faci ganduri rele dupa ! Te si-ti tin pumnii , sigur va fi bine , n-ui spune , nici c-ai tras tare , oricum daca sotul sta bine la cap. n-ai de ce sa-ti faci griji ! Astept sa revii cu vestile bune !
Fetelor va cu drag pe toate si va doresc un week-end cum n-a mai fost pana acum ! tuturor si s-auzim de bineeeee !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Gabiu, si eu zic sa te duci si sa nu-i spui nimic.Si daca ati comis-o si mai vine si Moisica cu intariri, poate ca-i de bine.
Liana stai linistita. Si ce daca esti ca o sorcova? Asa tre sa fie o nashica, mai trendy, sa iasa in evidenta, ca doar tu esti nashica. Si ce daca te arata invitatii cu degetu sau rid pe infundate? Tu sa fii sanatoasa. Si oricum, te duci cu la ei si venim si noi sa-ti dam o mina de ajutor!

Mergi la inceput

neata fetelor,
va pup si va multumesc pentru sfaturi.
Nu m-am mai dus pentru ca de ieri m-a apucat o durere de burta ( mai precis in zona ov.stang) care m-a tinut pana dimineata pe la 7, asa ca nu m-am simtit in stare sa ma ridic din pat. Abia acum sunt putin mai bine si-mi beau cafeluta in fata voastra. Am avut o ovulatie rasunatoare! Da' macar n-am ratat momentul! Desi trebuia sa azi de dimineata, am comis-o ieri la distanta de numai o zi de partida precedenta. Asa a vrut sotul meu si nu l-am contrazis. Il inconjuram, de data asta n-o sa ne mai scape. Cat de spre Moisica nu i-am mai spus nimic, poate uita ca la cate paciente o avea, nu m-o tine minte chiar pe mine.Sper eu sa nu se supere!
Va pup
Liana30 draguta mea, mie imi plac suvitele colorate si parca te si vad, sunt sigura ca-ti sta bine si vei fi o nana frumoasa.
Aileene, nucutza, dupa cum vedeti dragele mele, nu m-am mai dus. Nici macar nu i-am spus sotului meu ca trebuia sa mergem ca sa nu-i stric ziua si sa nu-si faca si el o mie de ganduri. Mai bine asa. Sper sa fi ales bine.

gabi

Mergi la inceput

Dragele mele, faza cu telefonul a mai patit-o cineva?
Va rog spuneti-mi daca a fost o pura intamplare ca avea telefonul inchis sau asa se intampla de obicei cand nu are program nici in spital nici la cabinet.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR!! O ZI MINUNATA VA DORESC !!
AILEENE Azi nu pot vorbi despre mine! I-ti povestesc mai tarziu!! Te
LIANA30 distratie placuta la botez, sa fii o nasica frumoasa!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

AILEENE iubita, eram foarte trista dimineata cand am observat ca mi-au venit rushii, dar dupa ce am citit vestea ca s-a nascut CASSANDRA, am uitat tristetea mea. FELICITARI PRIETENEI TALE AMANDINE !! Sa-i traiasca fetita si sa se faca mare, frumoasa si ambitioasa ca mamica ei!! Acum asociez nasterea ei cu prima mea zi de menstra si poate cine stie: va fi cu noroc luna viitoare si pentru mine!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput