Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Gabiule, ce bine ca m-ai scapat de oltencii!

Fatooo (stii tu care esti din Craiova) pai de abia incepui examenele, abia il avui pe primuuu da ce urmeaza e mai greuuu! Hai, sa traiesti nasico uite ca inchin si eu in cinstea finutului!

Liliana scumpica, as fugi eu cat as vedea cu ochii, dar nu se poate ca e treaba cat casa pe noi cu auditul asta... off, si mi-am uitat si medicamentele acasa

Va pup dulce!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Bucuresteancooo..te stii tu care ..te bucuri ca scapasi de bata???ha?io te amenintam pt ca ai zis ca nu stii daca te duci ca nu ai timp si alea..alea...da acu vaz ca fusasi,,bravooo!!multa bafta!!..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

salutare fetele,nu stiu daca va mai amintiti de mine,n-am postat de mult,sunt tot fara BB dar cu apartament.v-am mai citit,dar am avut muuulta treaba...in sfarsit nu mai stam la socrii.ne-am apucat rapid, de cum ne-am mutat sa facem prostii...sa iasa copii
Tabi,tin pumnii pt HSG,t
Lianoo,bafta la toate!
pup toate fetele fara exceptii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mari_lu cum sa te uit maica...?ca nu poci sa te uit ca imi esti draga..
bine ai revenit!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LIANA30 multumesc pentru urari! Sa-ti traiasca finutzul si distractie placuta la botez! Da'....pe dr. l-ai sunat?.....Vezi ca mi-ai promis!!!! ........ hai ca te
AILEENE multumesc si tie pentru urari si m-a bucurat mult mesajul tau!
Felicitari pentru noul PC si abia asteptam sa ne zapacesti cu mesajele! Nastere usoara prietenei tale, sa vin mai repede Amandine!
AMELY insanatosire grabnica si bafta la examene!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Ioana draga , gata sotiorul mi-a instalat noul PC si sunt tare bucuroasa sa pot sa va raspund chiar astazi , nu credeam ca va fi posibil si uite !
Nu , Amandine e viitoarea mamica , fetita ei se va numi Cassandrae frumos nu ? I-am transmis incurajarile tale , s-a bucurat mult si-ti multumeste ! O si un !!!
Liana mi-ar place sa fiu in preajma ta , sambata la botez , cu asa o "nebunatica" sigur nu te plictisesti , iti doresc sa ai o distractie placuta si sa fi o nasica fara pereche ! .......te !
Liliana draga , ma bucur ca ti-am fost de folos ,sper ca ai reusit sa gasesti acul in carul cu fan , te cu drag !
Thea iubita , unde esti ? Eu te astept cu nerabdare !
Bety cum se mai simte viitoarea mamicuta ? Sper ca totul e in ordine , din cate am inteles , starile de au si incdeput ! Draga de tine , eu tin pumnii sa treaca cat mai repede si sa stii c-aici se zice , ca starea de voma se datoreaza hormonilor care sunt mai numerosi atunci cand bb e fetita...deci ! Orice numai sanatos sa fie , nu ? Te si ai grija de tine !
Fetelor va pupacesc cu mult drag pe toate si va doresc o seara minunata !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

AILEENE scuza-ma pentru gafa facuta cu fetita pe nume Cassandrae, eu asa am inteles ca o va chema Amandine! Nu stiam ca de fapt acesta este numele prietenei tale. Spune-i ca-i tin pumnii sa fie cat mai usoara nasterea! Ce frumos ca ai deja P.C. nou si poti vorbi cu noi mai des!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Nici o problema draga mea Ioana , oricum merci mult ca te-ai gandit la ea ! Te pup dulce de toot si-ti doresc o seara minunata si o noapte buna , dealtfel tuturor fetelor si numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Dragelor - sa nu dati cu pietre ca v-am vizitat rar, dar acum ca Dan e plecat, sunt mai multe pe capul meu; de luni, incep sa misun si eu pe la munca. Am stat mai mult pe acasa, cu greturile mele - sunt groaznice - nici parfumul nu mi-l mai suport! Adevarul e ca abia astept sa scap de ele. Am fost la control sambata trecuta si eram in 10,4 saptamani. Bubulinul sau bubulina e bine, creste. Pe mine m-a gasit cu anemie - culmea e ca la sfarsitul lui februarie, cand am facut teancul de analize pentru FIV, eram in parametrii; acum iau fier.
Cam astea-s noutatile.
Dau fuguta sa citesc ce s-a mai scris, ca am de recuperat destule zile.
Mai citesc si "Odiseea celor 40 de spatamani", dar tot la voi ma simt mai bine.
Va pe toate-toate si sa stiti ca sunt cu gandul si sufletul la voi, in continuare!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Bety draguta noastra , de ce sa dam cu pietre , Doamne fereste , intelegem fff bine situatia si-mi pare tare rau ca trebuie sa suporti starile astea ! Eu am avut noroc in sensul asta , am suportat "grefa" ca sa-i spun asa , dar altele nu le suporta prea bine ! Iar cu anemia ma bucur ca iei (FE) si eu am avut nevoie "ferostran" pana la capatul sarcinii l-am luat , lasa ca e mai bine asa , ca bb are nevoie si el si de aia tu ai nevoie de-o rezerva mai "beton" ca sa nu-ti lipseasca tie dupa nastere ! Da asa este , analizele se schimba fff mult la inceputul sarcinii , bb isi face rezervele necesare ca sa creasca ! Imi pare tare bine insa ca bb creste bine si mai ai putina rabdare pe la 14 sapt n-o sa mai ai starile astea dragutica mea ! Iti doresc sa nu fii prea singurica , acum ca Dan a plecat ca nu e usor , chiar acum ?! Dar n-ai ce face , "c'est la vie" nu ?! Te dulce si ai grija de samburel si de tine , numai incet cu lucrul , nu te forta sa faci totul dintr-o data , se intelege doara ! Merci ca mai treci totusi pe la fete , ca vad ca "subectu" se cam...pierdeeeeeee !
Fetelor va pe toate cu drag si haideti la o taclale , ce mai faceti , nimic nou la orizont ?
Eu sunt libera ca pasarea ... pana luni... ca iar incep cu fuga ptr scoala (mai bine zis ptr serbarea de sfarsit de an , ca iesirea sfarsitului de an , copii l-au facut deja , au fost la marele circ "PINDER") plecati toata ziulica , au mancat la Mc. Donald's si dupa masa s-au jucat intr-un parc mare , seara au fost franti , nici n-a cinat Alexandre in ziua aceea de oboseala ! Abea am putut sa ne spalam !
Liana draga unde esti draguta ? Viitoarea nasica , cred ca se pregateste , e in toi , sa fie frumoasa pe sambata , hm ?
Thea , Amely , Ioana , Liliana , Rami , Sim , Camy si toate , va cu drag si s-aveti o zi minunata !
frumoase ca si voi va trimit !

Mergi la inceput