Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Mulumesc de explicatie, Prisi.
Ti-am vazut pozele. Erai f frumoasa.
Numai ca in mesajul ed aici nu pot sa-ti vad pozele, ca imi cere sa ma loghez si ajung in albumul meu de pe yahoo...
Pozele tale le-am vazut cautand link-ul tau din pag 1... acela lung...

quote:
Originally posted by prisi

azi cred ca o sa am gata si invitatiile, adaug poze maine
la fetici

poze

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata miresici (foste si viitoare)!
CASA DE PIATRA miresicilor din vechedu' care tocmai a trecut! sa fiti fericite si iubite toata viata!
felicitari pentru fetili care si-au mai luat un alta!
prisi, am incercat sa ma uit la pozili tali si nu ma lasa! fa ceva!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am schimbat ceva la link, sper ca acum se vad,

ce sa fac daca sunt nepriceputa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Da, e bine. Acum se vad.

Ma puteti ajuta si pe mine? Am probleme cu niste www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76415" target="_blank">pete.

Multumesc anticipat.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Prisi ai o rochita ai o rochita foarte foarte mumoasa!
Foarte frumoase si cosuletele si buchetelul!
Bravo!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

salutare fetele!!!! iaca si eu pe aici ca sa mai stau de vb cu voi...
Rallu lasa mama ca tin eu socoteala ca de sunt contabila... si numai cu numarat si calculat ma ocup..
Elara multumesc pt urare

AMR 26 zile pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

hello fetele! Am avut un weekend de cosmar: sunt racita cobza, n-am gasit costum de ginere, nu se fac dom'le masuri mai mari de 58! Al meu necesitand un 60! Iar la Dinasty, ne-au zis ca se fac pe comanda, dar dureaza cam o luna si mai mult decat atat, costa cu 40% mai mult pe comanda! Adica pe comanda, nr. intre 46-58 costa cu 20% mai mult, iar cele peste 58 costa cu 40% mai mult! Aviz amatorilor. Iar un costum de ginere la Dinasty pleaca de la 15 milioane.
Aseara sunai o machioza pe care o aveam recomandata si aflai ca e in concediu cand am eu nunta... cum spineam...un weekend incununt de succese!!!
Prisi, m-am uitat si eu in pozele tale...foarte frumos totul pe acolo. Si pentru cine ma intreba de poze cu cocardele mele, uitati-va in albumul lui Prisi ca-s la fel!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

fetelor, help, help. am o problema: eu mor de cald in general si transpir mult, lac de sudoare la cel mai mic efort. si ma tot stresez ca nu stiu ce sa fac sa nu fiu fleasca la nunta... ma gandeam sa fac niste sauna inainte ca sa nu transpir... nu stiu ce sa fac... si ma streseaza ca -mi transpira si mainile foarte rau si e neplacut sa-mi pun manuta mea uda in mainile unui partener de dans. Ma streseaza tare mult treaba asta si mi-e teama ca fiind si emotionata o sa fiu lac de sudoare... ce ma sfatuiti? sa nu-mi fac griji?
sau ce?
pls help, ca mai am 10 zile pan la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

dyadya se face costume mai mari de 58, stai linistita. Cine ti-a spus asa ceva e dus cu pluta. Mergi in APACA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Latido spune:

Buna fetelor!

N-am mai scris de o groaza de timp, dar am citit tot ce s-a scris.

Noutati in legatura cu pregatirile nu prea am, am facut invitatiile si mi-am gasit rochia. Puteti vedea o poza www.hervemariage-paris.com/index.php?s=0b7819d213d6a18b4e0947db2f43aa17&a=show&cat=collectionHerve&ref=herve037" target="_blank">aici .
Sunt si eu in cautare de pantofi acum. Am gasit ceva in genul www.tinarainbow.de/index.php/mw/ja/id_categorie/5/id_model/140/soort/gabriellalucido_elegance/Francesca.htm" target="_blank">asta sau as putea sa comand chiar modelul asta prin magazinul de rochii.

Laura, am si eu o prietena care are aceasi problema ca tine, ea foloseste o lotiune de corp antiperspiranta la petreceri. Stiu ca se pot face si niste injectii in palma sau la subrat si nu mai ai probleme 6 luni.
Va pup fetelor si spor la pregatiri.

Mergi la inceput