Bebelusi de iulie-august 2005 (113)
Raspunsuri - Pagina 7
Dianami spune:
La multe luni, Anais Alexia! (nadine2004)
Sa fii sanatoasa, frumoasa si cuminte!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
mamini spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
sper ca bebeii bolnaviori se simt mai bine.
eu nu m-am uitat aseara, dimineata am vazut mesajele voastre si mi-a picat fatza...nu ma asteptam, fiindca mi se pare ca nu aveau ce cauta intr-un concurs de genul asta. dar daca lumea a votat...whatever. aici e o mare nebunie, an de an se ofticau ca nici macar nu se calificau pt finala, cred ca s-au imbatat mai tare decit daca ar fi cistigat la hockey...fiindca la ala au pierdut, vor juca pt bronz, adica finala mica.
cit despre fetele care isi cereau scuze ca zic ceva de finlandezi, ziceti mai cu spor, ca nu ma doare.si eu zic...de mama lor, cind am ceva pe suflet. atit ca de obicei nu ma intereseaza, ce treaba am? sunt romanca si voi fi pina mor, oriunde as trai.
M
Dianami spune:
La multi ani mamicilor
Monica Elena, Hristina, Pisi_ella, Geaninaelena si Ellarot!
Sa fiti sanatoase si inconjurate de toata dragostea celor dragi!
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Mamini, eu nu am vrut sa zic ceva rau de tara in care stai , dar aia chiar m-au facut sa le zic vreo doua, eu care sunt f. pasnica...
Ce mai face Veve? Nu ne mai pui poze ?
Dianami spune:
Fetelor, cred ca azi o tin numai intr-un chef: am o gramada de sarbatoriti: mama, soacra, verisoara si 3 prietene bune, toate Elena si o matusa Constanta...deci...
Doar prietenele sunt in Bucuresti, restul in provincie, ca altfel nu stiu cum faceam fatza .
La multi ani tuturor persoanelor dragi voua care astazi isi serbeaza ziua numelui!
mamini spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Mamini, eu nu am vrut sa zic ceva rau de tara in care stai , dar aia chiar m-au facut sa le zic vreo doua, eu care sunt f. pasnica...
Ce mai face Veve? Nu ne mai pui poze ?
multam de intrebare, Veve e bine, cam miriita cu dintisorii, in rest o scumpa. sa aveti distractie placuta!
apropos de poze, am vazut fetita bucalata si dragalasa si Edutul iubit de mama lui...niste scumpi. ca toti puii nostri, as zice. pe toti i-am admirat, de cite ori s-au pus poze, dar nu apuc sa ii laud asa cum ar merita.
M
nicoll_mada spune:
Briana multam' ca nu m-ai uitat.Cred ca e mai bine sa trimiti pe PM,iar daca cineva mai e interesat,striga taaare si il vom auzi.
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
irinabungau spune:
Dragele noastre,
va multumim frumos pentru sfaturi si incurajari, cate un si o la fiecare!!!! Noi suntem ceva mai bine, de ieri nu mai face febra si bubitzele au inceput sa se usuce!!! Probabil peste o saptamana putem sa iesim afara!!!
Vreau sa va spun ca eu de maine incep serviciul, asadar o sa intru foarte rar!!! Imi pare bine ca v-am intalnit, toate sunteti niste persoane deosebite cu care mi-a facut placere sa stau de vorba, va multumesc ca ati fost langa mine in orice situatie , m-ati sfatuit, incurajat si mi-ati dat putere sa merg mai departe.
Va doresc din tot sufletul tot binele din lume, sanatate voua si puiutilor vostri si sper sa am timp sa intru din cand in cand sa mai dau binete.
Va pupam cu mult, mult drag,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
Dianami spune:
Irina, fetelor, cu ramane cu intalnirea de pe 26 mai? Ne mai vedem sau ba?
joker spune:
Fratilor, pot folosi cumva ventilatorul?au intepenit termometrele la 28 de grade...daca mai vrei sa mai mananci si tu ca omu, o mancare gatita...te-ai ars...sar la 30...si Iedu "behaie" de cald de vreo 3 zile...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos