Bebelusi de iulie-august 2005 (113)
Raspunsuri - Pagina 6
Aldebaran spune:
Vad ca sunt singura p-aci si tot dau cu clontul de ma plictisesc si pe mine, da' pe voi..
Diana - zici ca Iulia doarme in fund. Dar ce zici de Aris ca adormit fiind, se ridica in picioare in pat si dupa aia se trezeste. Trebuie sa ma duc sa-l adun eu si sa-l intind la loc. O fi somnambul copilul asta al meu.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
filmulete http://dropshots.com/corinastp
nicoll_mada spune:
Buna dimineata si de la noi!Intr-adevar hidosi in prpopria-mi opinie cei din Finlanda;pt noi,de unde aveam sperante ca vom castiga,din spusele lor,ne-am ales oricum cu participarea asigurata pt anul viitor.
Dar :
LA MULI ANI,SANATATE SI SA CREASCA FRUMOSI SI NOROCOSI pt copilasii ce azi serbeaza lunisoare si LA MULTI ANI,SANATATE,IMPLINIRI SI REALIZARI ALATURI DE CEI DRAGI SFINTILOR CE AZI ISI SERBEAZA NUMELE,FIE EI COPIII,MAMICI SAU TATICI!
nicoll-mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
brianamica spune:
Buna dimineata !
Anis, ii dai vit C..0.5 ml?????
Ca ai scrois doar 0.5 !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
brianamica spune:
Nicoll, regimul il am pe calculatorul de la serviciu. Daca au dat drumul la net, ti-l trimit Luni. Spune-mi daca vrei sa il postez aici sau iti dau PM.
Hey, mai era cineva cu un regim.... Nu ne uita !
Ana este inca infundata la nasuc. Cu toate astea ieri am stat afara o groaza ! Sper sa nu ii fi facut rau . Nu am imbracat-o zic eu prea subtire..si nici prea gros. Vedem !
Dimineata a papat ceva fructe, sa vedem mai tarziu daca am parte de cosmar sau nu....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
anis spune:
'neata...
BAi cu Eurovisionul...ce sa zic...melodia nu era rea..au castigat costumele ca altfel nu vad.Si oricum partea nordica sa traisca...mai bine zis ,noroc cu vecinii ,da' si Europa a luat-o razna.Propun ka la anul sa venim si noi cu ceva gen Dracula..ii dam pe spate O porcarie...saracii prezentatori greci erau asa de fastaciti de situatie..si la final...le-a mai dat si flori ..hahahaha...
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Brianamica, da 0,5 ml/ zi.Sau suc de portocale (Ingrid nu vrea sa bea).
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Si eu am fost tare dezamagita de Eurovision, au castigat cei la care eu m-am asteptat cel mai putin. Mi-a placut vocea celui din Bosnia&Hertegovina, dar piesa nu prea. Mi-au placut vocile tipelor din Ucraina si Grecia, dar melodiile nu.
Traistariu mi-a placut cel mai mult si vocea tare si piesa comerciala. Merita sa castige, avand in vedere concurenta, zic eu. Oh, iar tipul din Rusia care a luat locul 2 mi s-a parut penibil, dar de gustibus.
In alta ordine de idei, Sari s-a trezit ragusita. Pur si simplu nu-mi pot inchipui de la ce. E ca si cand ar fi mancat inghetata sau ar fi baut bere rece. Am sa-i dau ceai de tei si lamaie, sper sa nu fie ceva grav, are pofta de mancare, tonus foarte bun si nu a facut febra, multam lui Dumnezeu. Vreau sa cred ca voi reveni cu vesti bune despre noi, va pupam.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Laura25 spune:
Buna!
Apar si eu dupa o pauza de cateva zile.
In primul rand, vreau sa urez La multi ani , cu o mica intarziere, dragalasilor de baietei nascuti intr-o zi de 20: Stefan, Tudor si Rares.
La multi ani copilasilor care se sarbatoresc astazi si in special tuturor mamicilor, taticilor, bunicilor si copilasilor care isi serbeaza astazi numele! Spor la sarbatorit!
Dede nu am fost cu Bianca la neurolog, pt ca pediatra a intors-o pe toate partile, i-a verificat reflexe, pozitionarea picioarelor ... pozitia in fund, in picioare, cum merge ... si a zis ca e bine. Are un mic retard daca e sa o compari cu Rares, dar se incadreaza in limite normale pt varsta ei. Vitaminele si tonicul i le-a dat ca sa o ajute putin sa isi dea drumul la miscari si pt ca m-am plans eu mult ca nu mananca. Cred ca ar trebui sa ii fac mai mult masaj, dar nu prea are stare sa stea la masat. Mi-am propus sa incerc sa ma ocup un pic mai mult de ea, chiar daca Rares mi se baga in suflet si nu ma lasa o secunda.
Despre Eurovision ... dezamagire totala. Anul trecut au fost niste rokeri din Norvegia a caror melodie suna mult mai bine. Astia au avut si o melodie nasoala. Cred ca cei care au votat, au fost asa de impresionati de costume, ca nu au mai ascultat si muzica. Cel din Rusia a avut o melodie penibila (parerea mea) ... si in general au fost melodii proaste .. nici una care sa faca diferenta ... si atunci a contat prezenta scenica. Traisatriu a fost bun, l-a tinut vocea f. bine, melodia a sunt bine. Pacat ca nu a luat mai mult.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Tethys spune:
'NEATA la toata lumea!
"La multi ani!" tuturor sarbatoritilor de azi...
Felicitari celorlalti pentru tot ce realizeaza si pentru bucuriile pe care le aduc parintilor...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bcryna77/my_photos
benchea c.
joker spune:
Neata si la multi ani sarbatoritilor de aiz...nu stau mult ca am si eu doua bucati de atse ain familie
Asaa....acuma nu dati cu rosii dar mie chiar mi-a placut melodia celor din Finlanda....subliniez ca ma refer strict la melodie...si Irlanda a sunat foarte bine....eu vroiam sa castige Finlanda...
Noi nu cred ca vom castiga niciodata pentru ca se stie ca nu avem capacitatea financiara sa organizam evenimenete de genul asta...Despre MIhai...continui sa imi pastrez parerea...putea si mai
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos