Smecherashi de iulie-august 2004 (183)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nivea sau bubchen. si....nivea ptr adulti, aia ptr piele uscata. incerci un pic si daca ii merge....go ahead. nu cred ca e bai. sau dove, de ce nu?
zi mah care e reteta aia de 1 milion, ce scrie pe ea?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

reteta nu o am la mine si zau daca tin minte vreun medicament, hehehe, aveai pretentia? nivea i-am cumparat, da` n-am apucat s-o dau ca doctorita a avut ceva comentarii si-a venit cu reteta lu` peste...
edit: da, si ea a zis ca dove e cel mai bun pentru cupii

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Fetelor voi de unde cumparati uleiul de eucalipt si cum se foloseste? Cat costa? De la plant-shop-uri? sau de unde din Ro? ca in Fr n-am gasit nici magazinul de ceaiuri, d'apoi de alte chestii??
Sunt ele da' nu stiu eu pe unde.

Andrea vazui pozici cu Stefi, dragute foc. Da Bia nu ar avea curajul sa intre in toboganul acela inchis.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Eu folosesc foarte mult ulei de eucalipt cand suntem raciti si ne curge nasul. Cumpar de la Plafar, eu il prefer pe cel facut de FARES si il folosesc in lampa de aromaterapie. Pun o lumanare, iar deasupra un vas cu apa si ulei, de la caldura se evapora si miroase foarte frumos si mentolat in camera. Daca ii fac baie Stefaniei ii pun in apa calda (cu 2-3 grade mai calda decat de obicei) si citeva picaturi de ulei de eucalipt. Stefi este mucoasa de 2 saptamani, dar noaptea nu avem probleme datorita atmosferei mentolate.

Am uitat, costa 4,3 RON o sticluta de 50 ml (sau 30?!)

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Noi folosim Karvol pe batista, contine si ulei de eucalipt si nu mai stiu ce uleiuri esentiale.
Uite aici:
http://www.tiscali.co.uk/lifestyle/healthfitness/health_advice/netdoctor/archive/100003735.html
probabil gasesti produsul si in Franta. Sanatate!

(eu am alta problema acum...nu stiu cum se cotizeaza la chiuretaje...trebe sa ma interesez...)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Carmen, noua medicul ne-a recomandat unguent cu vitamina A...cea cu M...il caut prin casa, sper sa il gasesc...este foarte gras...

Crema cu vitamina A (Mebra).

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna ziua DOAMNELOR!!!!!!

Cred ca nu m-ati dat la disparuti...cu toate ca meritam.

Sunt foarte prinsa cu serviciul, trag tare sa ajung acasa cat mai devreme,plus ca eu nu ajung dimineata la program si stau sa recuperez...deh...piticu pana nu ma ia in brate de o mie de ori si nu ne pupam pana ne albim nu ma lasa sa ies pe usa

In rest toate sunt bune si frumoase, Bogdan e un mare nazdravan, vorbeste tot ce va inchipuiti (si mai ales ce nu...), alearga de nu pot sa-l prind, imi demoleaza (la propriu) casa, tocmai a descoperit la ce servesc surubelnitele...la desenat pe pereti

Vad ca deja vorbiti de vacante....heheheeee...si eu vreau, doar sa vad cand si cum, sunt prinsa rau, am 2 nunti...bine ca una este chiar in Constanta....apropo Roxana, recomanda-mi si mie un coafor din care sa nu ies plangand (am o experienta trista cu coafoarele din Cta) ca ma duc la o super nunta.

Mai, dar vad ca nu ati zis nimic de 1 iunie, nu facem nimic pentru copilasi???? Sau am ratat eu discutie....Va rog sa ma mai luati si pe mine in calcul cu diverse informatii pe adresa monicaotelea@yahoo.com

Va pup...si mai intru,mai des

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

AAAA...am uitat...avem poze noi

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, eu pt pupi folosesc tarata in apa de baie si unguent petroleum jelly imediat aplicat pe pielea inca uda. mentionez ca el are eczema.
andrea, super pozele, ce mi-a placut aia sa ma dau sa nu ma dau, facuta in interiorul toboganului. si pupi e fan tobo, toaaaata ziua asta face, asta cand nu scrie cu creta.
si noi bem 500-600 ml de lapte. plus iaurt, branza.
pupici la pitici si mamici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si eu subscriu pentru tarite - noua ne-a folosit apa fiarta cu tarite de fiece data cind am avut probleme cu pielea, sau pentru bubitele de la caldura, sau iritatii ... si nu am dat cu altfel de crema decit de galbenele, cind si cind !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput