Smecherashi de iulie-august 2004 (183)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

aha, multumesc fetili
roxana, ia asculta tu aci: oilatum, atoderm sau trixera crema, fenistil gel. astept pareri.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

tot io, vazut pozicile cu bogdanel, mey, ce-a crescut!
edit am primit un linc, nu poci sa-l vad de-acasa da` vi-l pasez si voua, sper sa nu fie cu prostioare

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Saluti...
Noi avem insomnii...de 3 zile nu putem adormi inainte de 3...asa ceva nu s-a mai intimplat!
Roxi vad ca si tu esti tareee bine dispusa... Nu-l duc inca la dr.. Merci! Incep cu produse naturiste..si mai vedem...cum mere treaba
Carmen..pt hidratare..eu am o singura crema in minte..dar nu cred ca se gaseste la voi...Aveeno....este super! Singura creama care am observat ca are efect hidratant...am folosit-o si eu !... gama pt copii si pentru adulti...Este pe baza de ovaz!Si-n rest ce-a spus si Roxi..baie ..mai rarut!
Am vazut-o pe Stefi! Frumoase pozici!
Si Bogdanel ce smecheras mare s-a facut!
Cristalinule..eu nu-i dau mai mult ... Nu este asa cum se crede de indispensabil....Asa ca prefer alte alimente!
Cica acum nici cerealele nu ar mai fi bune..ca-s prelucrate si bla,bla,bla...
Daria te-ai mai obisnuit cu ochelarii? Iar aveti muci? Sanatate !
Cristalinule voi cind va mutati?
Roxi tu tot pe baricade? Se vede ceva?
Anca pe unde umbli???
Dana...cum te simti?

edit..unde sint pozele cu Maria de ..Ioana?

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare,

V-am citit dar nu am apucat sa scriu... ieri am fost liberi de Victoria day... dar vremea a fost naspa asa ca am stat pe langa casa... azi am cica de lucru dar nu am nici un chef, mai ales ca sunt ceva documente de facut si urasc partea asta...

Cristalina, imi pare rau.. oricum tu erai deja pregatita pentru asta... data viitoare o sa fie bine..

Diana, am vazut si io pe Ianca (alte poze nu am apucat inca sa vad)... sunteti toti trei niste frumosi...

Olivia, acum cand nu mai e Luca sa va trezeasca voi nu mai puteti dormi .. pupici pentru Luca sa isi recapete pofta de mancare...Noi suntem la faza... mancat in oras... ca acasa mancarea nu e buna ...

Roxi, te-ai hotarat cu vacanta?

Lia ce decizie ai luat in legatura cu ajutorul de la tanti aia...

Am vazut si pozele cu pupi somnoros in masina...

Bianca e mai bine dar a inceput sa tuseasca... nu i-am dat inca nimic de tuse.. cu laptele ea bea 250 ml la culcare si alte 250-300 dimineata si inainte de somnul de dupa amiaza...

Io nu mai tin nici o cura ca nu mai sunt in stare... dar incerc sa nu mananc dulciuri si paine (am zis incerc )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Buna seara!
A mers forumul la mine din 3 in 4 ,n-am putut posta nimic,de citit asa din pagina in pagina cu greu.
O sa incerc sa-mi aduc aminte ce s-a vorbit pe aici,cam greu,deh batranetea...
Lapte bea Alex cam 200ml seara si dimineata cam 250ml...nu ma plang,e bine.Cereale nu prea servim,adica acum nu mai servim decat cereale de copii mai mari,cheerios,nesquick ciniminis.
Cristal ,data viitoare o sa fie bine.Pupam...
Alex e bine,vorbeste tot si non-stop,nu-i tace gurita aia doua secunde.Azi cand am vb la telefon cu el tocmai mancase si mi-a spus "nu mai vei cunca(sunca),buta mare ca momo (ca are burta mare ca tata) si cica isi ridicase tricoul sa-si vada burtica
Bineinteles ca m-a apucat bocitul cand l-am auzit ca ma intreaba cand vii acasa mama si cand mi-a spus ca te bebec(te iubesc)
Oi fi eu intr-o stare mai sensibiloasa,adevarul e ca am alergat non stop de doua saptamani,dar am reusit sa fac ce-mi doream de un an de zile,dar ca sa nu fie bucuria chiar completa azi mi-am facut niste analize pt medicina muncii si s-ar parea ca sunt putin defecta,dar sper ca ma pot reparaEu fac haz de necaz acum ca sa nu ma gandesc dar....ei,trec toate...
Ma iertati ca m-am plans aici dar nu am cui sa-i spun altcuiva deocamdata....ignorati-ma!
Pupam copilasii si revin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Carmen si noi aveam cam aceiasi problemuta cu pielicica.Dr pediatru ne-a recomandat advantan milk,dar nu l-am dat cu din aia ca nu e dermatita atopica....in schimb l-am dat cu o crema de la Mustela(nu va zic cat a fost),e buna,miroase bine,m-am mai cremuit si eu cu ea si de vreo sase luni nu l-am spalat cu altceva in afara de Klorane bebe.Vad ca s-a remediat.Pupici Ilincai!
Papadie sa-ti traiasca fetele,pupam si la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca nu am stiut ca ai fost libera ieri...Asa deci papa de la restaurant este mai buna!
Adina ma bucur ca ai reusit sa rezolvi chestii propuse demult...Iti doresc sanatate si sa te repari repede . Macar tu poti vorbi cu Alex...Luca fuge de telefon!Ce ai mai rezovat cu apt...ati gasit ceva? Mai cauti?

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Monicule, ma bucur sa vad ca mai esti pe-aici. Am inceput si eu de cateva zile sa intru pe forum ca mi-am pus netu, si chiar ma gandeam la tine. Ti-am vazut piticul, s-a facut un frumos, manca-l-ar mama pe el. Sa stiti ca ne e dorut de voi si vrem sa va vedem!
Marcela, ce mai faceti? Cum e aia mica, sunt curioasa! O s-o las si eu pe Ianca la mama vreo doua saptamani si am emotii. Ea a mai stat acolo, dar cu mine. Sa vedem, dar trebuie sa incepem si noi sa mai lasam copii la bunici, ca sunt mari, iar noi distrusi de somn.
Azi s-a intamplat ceva cu toti copiii in parc, au fost extraordinar de miorlaiti si agresivi. Fetita unei prietene mi-a aruncat nisip in ochi, s-au batut pe toate alea la nisip, ce mai, au fost rai. A mea n-a fost agresiva, da' m-a fugarit de mi-au iesit toate tigarile pe nas. O fi de la caldura?
Am inceput sa-mi caut bona si tocmai am aflat cu tristete ca nu mai gasesti usor pe cineva care sa vina pe cinci mil., cat vreau eu sa-i dau. Azi a fost o prietena si a discutat cu trei femei care cereau: una 7 mil., alta 6 mil. plus carte de munca, iar alta 6.5 mil, plus abonament. Sunt distrusa!
Daca stie cineva o persoana de incredere, sufletista si curata si care s-ar multumi cu cinci mil pe luna, va rog din suflet sa-mi spuneti.

Diana, 28 ani, gemeni/rac

Ianca Printesica si Super Mamica

http://community.webshots.com/user/ianca14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare ..pana nu adorm cu capul pe tastatura ..
Monica bine ai revenit ..ce-a crescut Bobo si ce frumos e !! eu te inteleg foarte bine ca sunt la fel haituita cu munca ...
Adina , si multa sanatate iti dorim !!!
Carmencita , la noi functioneaza foarte bine crema de galbenele si samponul Klorane
..si Karvol pe batista ...super !!
Pufulescu bea cam 400 ml lapte dar sunt sigura ca in momnetul in care vom renunta la bibe se va diminua mult cantitatea ..dar si eu sunt de aceeasi parere cu OLivia !!!pun mai mult accent pe alte alimente iar din gama lactatelor ..pe iaurt , sana , branza , cascaval ...

Olivia , ce-s cu insomniile astea ?

ce-mi place cum povestiti de smecherasi cum vorbesc ...Pufulescu se tine tare ...poate cand va merge la gradinita sa-si dea si el drumul

gata , mi s-au terminat bateriile ma duc sa ma bag la "incarcat "

pupici la toata lumea

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara,noaptea fetele.Eu iar in vizita la sorela si va citesc.Mi-am culcat puiul si am fugit.
Eu nu ma pot plange,caci am un copil tare frumos, cuminte si rasfatat. Si pe care mama il rasfata si mai tare,asa ca iar e Adeluta moarta dupa mami...dar si mami dupa ea.
Imi vine sa o iau cu mine acum, dar...nu se poate.Sau se poate dar...
va pup pe toate.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput