Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
pisoi3 spune:
GIO
, exact acelasi lucru mi s-a intamplat si mie azi: eram la Cora si m-au lasat un tip si o tipa in fata, eu am crezut ca din cauza ca eram cu bebe. Dupa ce am platit si inainte sa plecam le-am mai multumit inca o data. Ei ne-au urat sarcina usoara si nastere usoara!
Asa ca io ce sa mai zic?
Le-am multumimt si am plecat
Io m-am apucat de exercitii pe bicicleta eliptica. Iese transpiratia din mine, ca al naibii de obositor e. Asa ca ii dau inainte. Si am grija si la ce mananc, dar parca ma ingras cu aer, mi-am dat naibii metabolismul peste cap cu anticonceptionalele.
ANA S
, la fel si la mine, mi se pare ca bebe seamana cu tata, dar cum si eu seman cu tata toata lumea imi spune ca seamana cu mine. Poate ni se pare ca bebeii nostri seamana cu tatii tocmai pentru ca au trasaturi masculine. Chiar asa, ce mai face taticul tau?
Fug sa ma uit la Twilight zone.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
monica70 spune:
ANDA 

Pai sa vedeti asta vara,nu stiu daca am mai zis-o: eram in Oradea intr-o piatza cu nepoata gravida cu burtoi mare si cu vara-mea din Beius cu doua fete la activ,de 6 si 2 ani.Vara-mea baloooon - 90 de kg.Eu - gravida luna 5 mandra de burtica - desi nu mi-o baga nici dracu-n seama, ca nu prea s-a vazut decat dintr-a 7-a incolo.Si se pune vara-mea sa incerce o pereche de adidasi si tanti aia ii ofera un scaun ... ca-i gravida
Aia a vazut doua gravide - da nu pe cine trebuia! Evident ca eu am fost cantitate neglijabila pe acolo
Deci se poate si mai rau - dupa vreo 2 ani,nu dupa 4 luni ![]()
![]()
Aviz,Giova!
A si tot cu vara-mea 1,70 ca mine - dupa prima sarcina a ajuns la 109 kg si mergem la o nunta,ea tocmai nascuse de o luna.Apare un var care n-o mai vazuse de vreo 3 ani si in plin cort - ca era la tzara, ii baga o mutra si isi face o cruceeee mare si largaaaaa cat se poate de ostentativ
sa vada toata lumea de la nunta
Ca sa nu mai zic cum ii spun nanele si matusile din zona: "TULAI DOAME FATA,GRASA ESTI!"
Acum are totusi numai vreo 80 kg cred,da nu se streseaza....
Mamaaace mai lucru eu!
Da si maine e o zi!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
monica70 spune:
ANDA dar tu ce iei? Ca si eu iau Exluton si tot degeaba!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA

de
!