Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI BEBELUSHILOR BOGDAN SI LUANA!
Alina, Diana nu mai doarme ca inainte, cam la o ora dupa masa insa, ii pica ochishorii si trage pe dreapta, dar nu de fiecare data. O pun frumos pe saltelutza cu jucarele si loveste in ele, se agita, are o preocupare.
Dana, sa-ti traiasca micutza crestina , am vazut pozele, scumpica foc Sansana ta! Ma bucur ca v-au iesit toate cum ati vrut, la noi urmeaza pe 3 iunie si am niste emotii!
Moni, da, sunteti cu o luna inainte, dar oricum papa bine Dienutza ta, sa o tina tot asa. Vezi ca pana la urma conteaza atata sa manance bine, ieri cand am facut totalul consumat mi-au dat lacrimile, poate am ajuns tzaca..
Azi cam slabutz, dar nu ma stresez, principalul e ca are pofta si ca am vazut ca poate...imi faceam atatea griji ca are infectie la
rinichi sau ceva bacterii pe tractul intestinal etc, ei si a inceput sa pape si am uitat de tot.
Urmeaza sa-i fac baitza, mai intru dupa.
la toate fetele si bebelushii lor!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Denisa, ma bucur ca ati ajuns cu bine in Romania, nu te necaji cu chestii inutile, vezi partea plina a paharului, si sa stii ca sunt si lucruri bune in tara, merge mai greu cu europenizarea asta...dar vom ajunge si noi odata la standardele altor tari Emmei.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Anda Mie mi se pare ca fii-miu seamna cu tatal meu, dar... in fond si eu seman cu tatal meu....asa ca s-ar putea sa semene si cu mine.

Dana Sa-ti traiasca mica crestina si La Multi Ani!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi de la iarba verde.
La multi ani tuturor Elenelor!!!!
Roxana si Raisa felicitari micutelor crestine!!

Dana, Maraki si Cata pozele le vad mai tarziu. merg sa despachetez.
Anda sper sa se joace cu ea.
Anasebe misto ca are si ceva jmucarii salteluta. eu am primit ceva asemanator de la sora-mea, dar nui se face barca, dar nici alta nu mai iau.
Ingrid stabilim o dupa amiaza intr-un adin astea 2 ziule. Of doamne ce soacra mai ai si tu.mai bine sa mearga sa se .
Maraki fain ca au luat socrii pt. Angelo pampersi si alte alea.
Alina sunt peste tot biscuit pt. bebei si la Metro am vazut ceva mai devreme. eu i-am pus piscot obisnuit. ieri mi-a zis o prietena ca e cu gluten.. eu am si uitat de chestia asta. dar i-am dat doar o data si i-am pus un piscot. deci n-o fi bai.
Denisa, ei lasa ca nu e chiar asa de greu. sunt cam scumpe toate, dar e frumoasa Romania si are si ea partile ei bune.Incet, incet incepem si noi sa ne ridicam. Vorba Irinei, celelalte tari s-au ridicat pe spinarea strainilor nu a lor.

fug la despachetat. revin mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

La multi ani Roxana-Elena!....chiar daca e cu intarziere!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Seara buna gagici!
gata cu iarba verde? Noi deja suntem la somn de voie, am hotarat ca din seara asta baia sa fie la ora 8 sa nu mai am surprize ca aseara sa adormim nespalate.
Pacat ca ai uitat cablul Denisa, nu mai vedem poze noi cu Emma decat peste 2 luni a? Ai dreptate in multe privinte cand vorbesti astfel de romania. Este bine sa ne vedem totusi "gunoiul din ochi".
Dana sa-ti traiasca micuta crestina. Frumusica foc in costumasul roz cu fundita si ce cumintica sta ea langa ursuletul ala.
Alina asta o sa fac, bagam initial suc de portocale sa reglam kk si apoi zeama de la legume fierte ca sa aducem aport vitaminic si sa mai scadem putin pe cel caloric, asta in momentul in care va accepta o masa completa de zemuri, iar prin luna 5 bagam si pasate, mai vad eu pana atunci! Nici eu n-o culc pe Ioana in patutul ei, mai ales ca sunt singura si am ditamai patul la dispozitie, si in camera separata de mine nici atat, cred ca n-as mai dormi toata noaptea de grija. Frumoase pozele din parc. Pupici lui Ayan.
Giova acusi am vazut si eu jucaria noua de care marcolino nu prea este interesat. Pentru ce este? Face abdomene si femurali?
Anda, se apropie 1 iunie, iti iei camera.
Ioana ce te grabesti ma sa-i creasca dintii baiatului, ai rabdare ca vin si aia si nu neeaparat cu diaree si stare febrila. Pupici razvanelului.
Acum pentru fetele care se plang ca au copii slabi si nu vor sa manance: bagati o tura pana la mare ca intr-o saptamana vii fac de numa ca lapte aveeem si se pare ca-i cam gras
Pupicei la toti bebelacii

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Ursulina, sa-ti traiasca RAISA crestinata si doar bucurii sa ai de pe urma ei!
Daniela, tare mi-e teama ca n-ai sa reusesti cu Diana...pai aveam lapte garla si nu tragea deloc.., mersi de invitatie ! frumoasei!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Haideti sa va zic faza tare: mergem in Univers'All la Mall sa cumparam carnea si micii pt. gratar. cand ajungem la casa ma intalnesc cu un italian- varul fostului meu sef. ne pupam, povestim, ma bucur ca-l vad in Ro, ii arat piciul, la care el, se uita la mine si zice: astepti inca unul?. eu il trimit la kk, pe italieneasca lor, si am ramas cu un gust amar despre mine si burtoiul meu.
Asta m-a ambitionat mai tare. gata, de maine la dieta cu mine.

Am descarcat si caseta cu Cindy Crawford, mi-am luat si salteluta din metro pt. exercitii, de maine fac fitness acasa. caci la sala nu stiu cand ajung, ca nu s-a oferit nasica sa stea cu bebe. s-a oferit o prietena ce sta langa mine, acum sa vedem, mai stau pana la sf. lunii nsi daca nu dispare din burtica cu caseta asta, las cupilu si la sala

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Cata am vazut-o si pe frumoasa si grasuna de ex. nora-mea.
Si ca sa-ti raspund: nu am scazut nici un kg, dar nici n-am pus. daca nu am tinut nicio dieta. bine macar ca am inceput sa reduc dulciurile.
Roxana ai fost frumoasa foc. ce bine i-a stat in costumasul ala roz. dana si ea a avut doar nas?
Maraki l-am vazut si pe ASngelos. ce mare si grasun si frumosss e!!!si ce degetele grasune are!!!Adevarat barbat ce mai.
Am observat ca baietii nostri nu arata de varsta lor, ci mult mai mari.. dar si fetitele, sa nu zica lumea ca fac discriminare.

fug sa-i fac baita la bebic, pe urma sa ne dusulim si noi.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello, puiutza s-a culcat hop si eu pe net!
ANDA azi n-am ratat LOST
ANASEBE si mie mi se pare ca seamana Diana cu taica-meu (cand se smiorcaie e mai evident ),eu seaman juma pe mami ,juma pe tati...deci sper ca are ceva si de la mine,ca in ultima vreme parerile inclina spre Ghita
GIOVA si zici ca ti-ai luat si tu saltelutza ? Numai sa nu faci ca Marcolino
Deci ti-a copt-o macaronarul Macar e glumetz,ca handicapatul asta de patron zgarcoman la care lucru acum,nici nu s-a sinchisit sa ma intrebe ceva de bebe - e important doar ca am aparut la birou .In schimb Streptococu' - contabilul italian (un flacau de 31 de ani) s-a holbat la toate pozele cu Dia si mereu ma intreaba de ea,voia sa vina si in vizita, dar era tot pe fuga si eu cam la fel luna asta - exact asa erau si cei unde am lucrat inainte,administratorul si acum ma viziteaza cand vine in Ro - (si nu uita plasa cu tzoale si jucarii pentru Diana )
Totusi noroc cu patronul ca nu ne prea intersectam,cand vine (de 2 ori pe luna cateva zile)intra in biroul nostru,saluta,intreaba daca e tot in regula si pa si pusi: ii freaca pe ingineri Si asa cei trei handicapati nu fac nimic toata ziua Odata pe luna ii bag sub nas hartii in alb de semnat pentru banca etc. si cam atat.Raaar mai vine sa intrebe sau sa ne zica ceva.

De maine iar la birou ,ce-i mai nasol,colega-mea vrea sa plece si atunci sa vezi

IRINA pe unde esti?
DANIELA,DENISA,INGRID,IOANA et comp.
Gata am halit cele doua sandwich-uri puse de Ghita,imi beau ceaiul si trec la ceva declaratii pentru conta ca am cam lenevit in We,acu m-a lovit harnicia .

Am uitat sa le zic la multi ani Elenelor si sarbatoritilor de azi!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput