Mamici de iulie-august 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

cristina_ana misiune indeplinita ...a se citi "ti-am trimis listuta pe email"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Norocuta, multumesc mult. "Ma duc" acum sa ma uit.

Cristina, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

imi pare rau sa citesc despre problema cu cordonul ombilical, Kehleyr nu ma pricep, dar si eu zic sa stai optimista. mai ales ca zici ca se pare ca nu il afecteaza pe bebe, care e in parametri

io ma chinui sa inteleg daca 1249 gr la 28 sapt si 3 zile e mult sau putin?

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

buna fetele, vin de la medic, inima sanatoasa insa pulsul mult prea mare. Dupa 30 de min de stat la medic se mentinea la 120-130. Am acut gramada de fire pe mine, fca un EKG de 24 de ore. MAine merg sa-l duc si sa vedem ce-o mai fi. Medicul este de parere ca mai bine sa raman acasa in medical pana cand intru in prenatal. El zice ca mai usor nu va fi oricum pentru ca-mi creste burta si sanse sunt numai sa am pulsul din ce in ce mai mare.

Acum trebuie sa merg sa fac ceva activitati ca trebuie sa faca azi orice ca sa urmareasca ce se intampla si la conditii de efort.

pupici si pe mai tarziu

Monica si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Salutare fetelor. Eu dimineata am fost la analize si mi-a luat sange. Mi-a fost cam rau dupa, stari de lesin blablabla. Ma simtesc cam batuta in cap. Si eu voi incepe sa iau Maltofer fier+acid folic, dupa ce termin cu magne B6. Calciu iau doar la nevoie, v-am zis cand incep sa am carcei atunci stiu ca e vremea sa bag o pastila. O pastila ma tine in medie cam 2 saptamani.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

eu calciu iau o pastila pe zi(calciu cu d3)la recomandarea medicului.

33+ nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

fetelor azi mi-a spus medicul ca poate ca nu beau apa si de asta pot sa am pulsul ridicat. I-am spus ca beau 2 litri si ecva de apa pe zi simi-a spus ca-i putin, ca trebuie sa beau trei pitri...asa ca acum trebuie sa cresc ratia.

Monica si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

25 miky: La multi ani!!!Sa fii sanatoasa si tu si bebelacul si sa traiti fericiti impreuna cu cei dragi!
Cristina Ioana, Map,Mishi, Bulinuta, Kehleyr si toate burticutele cu probleme imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asta dar o sa fie totul bine pana la urma , o sa vedeti!Totul se va termina cu bine!Cu Dumnezeu inainte!
Kehleyr: ai perfecta dreptate!Dar stii si tu cum e!Iti faci griji, iti pui o mie de intrebari...nimic nou pentru toate burticutele de pe-aici!
Asta e o adevarata problema-DILEMA: SA STII, SA FII INFORMAT CA SA PREVII ORICE ATAT CAT POTI SAU MAI BINE SA NU STII MARE LUCRU(AM EXEMPLE)SI NU-TI MAI FACI ATATEA GRIJI,NU-TI MAI PUI ATATEA INTREBARI ..?!!CALE DE MIJLOC EXISTA?CRED CA DA...CU CALM, CU GANDIRE POZITIVA...
Sabana:ce calciu iei si maltofer cate pe zi?si eu am stari naspa uneori,stiu ca de la anemie dar mi-e frica sa iau calciu mai mult decat contin Materna, iar fierul desi la analize a iesit in limite normale,ginecoloaga mi-a dat sa iau, am incercat dar l-am lasat.Sa incerc cu Maltofer?O sa vad.
Mada mxm - mersi mult de mesaj.
Va pupacesc.
Scrieti si voi de marimea burticii voastre, cum e normal, impresii.
Sa fiti sanatoase!

crissa71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Crissa eu de la Maltofer nu am probleme. Din contra ma simt mult mai bine. Dar e bine sa le iei la indicatiile medicului. La fel si calciu. Eu iau Ca-C 1000 Sandoz, o pastila cam la 2 saptamani. Eu nu mananc deloc lactate, nici macar iaurturi, smantana, branza si ce o mai fi. Abia mananc dimineata un pic de lapte cu cereale, si mai mult cereale decat lapte. Nu suport gustul de nici un fel.
Kehleyr lasa ca o sa fie bine. Ai sa vezi. Trebuie sa gandesti pozitiv. Nu mai citi toate minunatiile. Eventual mai cere parerea unui medic, poate stai mai linistita asa.
Map ma gandeam la tine si la aritmie. Eu de azi dimineata de cand mi-au luat sange ma simt groaznic. Nu imi vin in fire si basta. La fel incepe sa imi bata inima aiurea sau sa am stari de lesin, ma doare capul, tensiune cam mica. Tie ti-au luat sange in ultima vreme? Poate o fi si asta vreo cauza. Sa vedem cum o sa imi fie maine. Si eu beau cam 2 litri juma de apa pe zi.
Ioana cum iti mai este?

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Map iubita si eu auzisem ceva de puls ridicat daca nu ne hidratam indeajuns si la fel am gandit si eu, ca 2 litri or fi de-ajuns...dar se pare ca niciodata nu indeajuns cand e vb de apa...dupa ce ca merg la toaleta la 10 minute...asa ca am inceput ca pe langa 2litri de apa sa mai beau ceai de menta cu multa lamaie si pus la frigider, e tare bun, ca o limonada asa...
Kehleyr, chiar nu stiu ce o fi cu noi de avem atatea probleme si sarcini asa de dificile...eu sunt convinsa ca va fi ok cu bebeul tau si cu cordonul, te stiu o optimista si o puternica si asta conteaza enorm, sa gandesti pozitiv
Si eu am auzit lucruri bune de Vladareanu si s-a purtat exemplar, tinand cont ca sunt o gravida in luna a 8-a care pica din cer la el cu probleme, cat am stat in spital vreau sa-ti spun ca il suna el personal pe sotul meu sa il informeze despre starea mea...asta chiar m=a impresionat...doar ca e tare frustrant sa tot schimb medici, efectiv nu mai pot, eu pot sa inteleg ca au si ei viata lor, dar nu suport superficialitatea si nepasarea ...
Stiu ca teoretic bb ar fi ok la 2100 gr, dar parca as vrea sa mai puna niste grasime pe el si sa isi faca si sulfactantul ala, sa nu fie pb cu plamanii..nascuse o fata un bb la 1700, parca vreo 29-30 de sapt avea si era ok bebe
Sabana, mananca si tu azi niste vita, ca sa te pui pe picioare dupa analizele alea. Mai aveti mult cu santierul? Sa stai departe de mizerie, da?
Casa noastra e gata in sfarsit si e tare tare frumusica si primitoare, iar camera lui bb este preferata mea, a iesit atat de vesela si draguta...
Mi-am facut si bagajelu', toate lucrurile lui sunt spalate si aranjate frumos
Assa si Mada, saru'mana , sunt asa si asa, dar nu ma las, mai e putin si nu am de gand sa ma inec ca tiganul la mal...bebe trebuie sa mai creasca nitel, asa ca stau cuminte pe clocitoare si ma las rasfatata e toata familia...
Cornelia iubita pe unde mai esti?

Cristina +33 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput