Mamici de mai-iunie 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 15
VoichiV spune:
Angelica, Viviana, am citit si eu povestile voastre si m-am emotionat, ca de fiecare data cand citesc despre venirea pe lume a unui copilash... eu nu mai am stare. numar zilele si orele care au mai ramas pana sambata. nu mai am rabdare sa citesc sau sa ma uit la tv. abia astept sa o tin si eu pe bebelina in brate. pana atunci, incerc sa dorm cat mai mult. Pup toti bebelushii, toate mamicile si toate burticile
VoichiV38+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
iulyp spune:
Vivi am citit si povestioara ta. Frumusika fok si sa stii ca e plina de invataminte si ea mai ales pt. noi fetele care ne-am hotarat sa facem cezariana.
Simona tu sa taci si sa nu vi cu pretentzii sa te scoatem de pe lista ca te luam la bataie. Pai era vorba in discutzie de fetele care nu au mai dat nici un semn de viatza si in final nici pe ele nu le-am sters, doar le-am schimbat loku'. Si te asteptam cu noi si la scutece pt. ca esti o prietena adevarata.
Aura(36+) mamica Nicoletei
POZE
iulyp spune:
Nikolet bine ai revenit acasa. Nu te da batuta cu laptiku, pune-l pe bebe cat mai des la san ca e cea mai buna pmpa pt. stimularea laptikului. Fi optimista si totul va fi ok.
Aura(36+) mamica Nicoletei
POZE
LYLY809 spune:
Continuati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76472" target="_blank"> AICI
Lacri 37+6
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
angelica_g spune:
Mii de multumiri tuturor pt aprecierile pline de politetze!!!
Ei, bine ai venit Nikolett! Tocmai cand ma intrebam ce e cu tine! Felicitari!!! Sa-ti traiasca bb, la mult laptik si la putine nopti nedormite!
Hai, Adriella! Atat de putin mai este, ca ti se va parea un vis din care te vei trezi cu bb in bratze! Multa bafta si curaj!!!
CamiM Suuperr Sofia! Cred ca maimutzica mea are sa arate asa abia peste vreo doua luni!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Arleene TE INVIDIEZ!!! Se pare ca ultimea mea achizitie in materie de bb este cea mai cuminte... dar, ...asa, vreo 3 ore cel mult fara sa se trezeasca... Dar ... O NOAPTE INTREAGA FARA PLANSETE SI FARA PAPICA! Bravo, voua, sa o tineti tot asa!
Referitor la fimoza (nedecalotarea cuculetzului), desi le-am fortat (nu pana la sange, Doamne-fereste!) la amandoi baietii, tot am ajuns la operatie (primul la un an si 2 luni, al doilea la 2 ani). A fost putin neplacut, dar nu a durat mult. Oricum, aratau sugrumate rau!!!
Cocutica te inteleg! Si eu am venit f tarziu in randul fetelor pe forum, dar mi s-a parut un avantaj. Toata lumea era cuprinsa in iuresul nasterilor, totul se petrecea atat de repede, emotia venirii pe lume a bb-lor ma coplesa intr-o atat de mare masura, incat mi-as fi dorit sa ma trezesc deodata si eu cu el in brate, chiar mai devreme decat era preconizat! Curaj, ca uite-acu' iti vine randul!
Multimim mult, Steluta, pt poveste!. Totul e OK!
Pupici tuturor fetelor si bb-lor! Bafta fetelor care tb sa nasteti!
poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 13 zile