Copilasi martie-aprilie 2004 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
Mickyyy spune:
claudelu, te-nseli amarnic....are si suvita , numai ca Daria e ceva mai peletoasa decat malina in general ii tin parul strans. Uite si dovada , am pus poza special pentru tine!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)
bebe2004 spune:
Buna dimineata. Sa aveti o saptamana buna.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Mickyyy spune:
Neata si de la noi!
Cam multa liniste pe-aici in ultima vreme.......ati fugit cu totii in concedii deja?!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)
LauraFlo spune:
Mickyyy, e liniste mare...eu dorm...deja am trecut prin niste ceasuri rele...Biroul e plin de acte, telefonele suna in disperare...m-ai am putin si-mi iau campii...
La munte a fost superb, a cam plouat dar am gasit cum sa ne umplem timpul, in schimb a fost foarte obositor: drumul a durat vreo 6-7 ore si la dus si la intors, noi acolo n-am dormit mai mult de 5 ore pe noapte...mi-ar trebui inca o saptamana de concediu ca sa imi revin, mai ales ca sotul e in concediu inca trei sapatamani...sper sa pot si eu macar vinerea sa mi-o iau libera sa fugim putin la tara la tata.
Daca mai cautati o destiantie pt concediu complexul Vila Bran e o optiune perfecta: munte de jur imprejur, cazare excelenta ( noi am fost cazati la vila Andra ) , mancare buna, am facut excursii in fiecare zi: Poiana Brasov, Pestera Dambovicioarei, Cheile ...( imi scapa numele momentan ) , aveau un loc de jaoca pt copii destul de reusit, tenis de camp, de masa, foc de tabara si seara folk, ansamblu de dansuri populare....Ne-am distrat, am exagerat chiar cu lipsa somnului, dar daca nu acum la 30 de ani cand ?
Ma bucur ca Raul e mai bine, am vazut suvita Dariei si o pupam si felicitam pentru pasii facuti, pe Danut pentru cunostintele in engleza si pe mamica Malina pt straduinte si idee, pe Simona si pe gemeni ii pupacim ca tare ne-a fost dor de ei,pe Alexandru pt colorat, pe Codruta o pupam pe burtica, ( chiar asa cand trebuie sa nasti ?), Daniela cu voi ce este , sunteti plecati ?
Sorry daca am uitat pe cineva, dar chiar sunt pe fuga . Va pup !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
bebe2004 spune:
Buna dimineata. Va invit la o cafea virtuala. Ce e cu voi fetelor?
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
LauraFlo spune:
Pe mine ma doare un ochi, probabil de la aerul conditionat din autocar. In rest sunt si mai zombi decat ieri...si am de munca si ce n-am reusit sa fac ieri !
Am uitat sa-mi laud copila si bineinteles pe mama ca ei i se datoreaza : de vineri copila mea nu mai are pampers ! Nici ziua nici noaptea nici la plimbare....S-o fi vazut ieri cum se bataia pe picioare si eu ma uitam la ea si nu stiam ce vrea. O intreb " ce s-a intamplat ?" si imi raspunde oarecum certandu-ma: " Pipi la bochetzi, mama !" Adica voia sa faca pipi la boschetii de pe drum .
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Soleil spune:
'Neata!
Asa deci, nu vrea nime' sa mearga cu noi la mare... Treaba voastra, nu stiti ce pierdeti .
Una la mana: spiculet, sa-ti traiasca sotul, sa creasca mare si sanatos [:P] si sa fiti tare-tare fericiti!
Doi la mana: Claudelule, nu ma mai boteza, ca ma oftic .
Ce face copilu'? E mai bine?
Ce sa mai zic, felicitari celor care asteapta bebelus (codritu? am inteles bine? io-s cam aeriana de la o vreme... ) si celor care l-au facut pe-al doilea, care e deja mare - stiu ele care sunt
Eu una am zis ca-mi ajunge unul - stiti cum e vorba aia, unu' si bun . Ma rog, cre' ca-s io prea egoista ca sa mai am energia si puterea s-o iau de la capat cu nopti nedormite, colici si alte cele... Plus ca abia am asteptat sa mai creasca Tiana ca sa mai pot si eu sa ma misc incolo si incoace, asa ca numai la gandul unei noi "imobilizari" de 2-3 ani, mi se zbarleste pielea . Plus ca daca mai izbutesc unul zvapaiat si zgubilitic cum am izbutit-o pe Tiana... zau ca nu stiu cum o scot la capat!
De vreo doua saptamani am decis si eu sa-i scot fetei pampers-ul de zi, sta fara pampers, dar numai in casa si numai ziua. Mai face si la oala - daca o punem noi, mai face si pe ea... e complicat . Mai se cere si singura, dar nu pot sa zic ca gata, am scapat de belea.
Laura, am si io o problema cu care-mi bat capul de ieri si am vaz't ca si tu esti in domeniu. Da' daca mai e si altcineva, astept pareri:
am un mijloc fix neamortizat complet pe care il vand in luna iunie. problema mea e daca in luna iunie se mai inregistreaza amortizarea lunara, urmand ca la scaderea din gest sa trec pe costuri valoarea ramasa dupa iunie sau scot pe costuri cu valoarea ramasa dupa amortizarea din mai? .
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Soleil, eu nu's tocmai in domeniu, dar din punctul meu de vedere il amortizezi doar in mai, ca-n iunie deja il vinzi. Cel putin asa zice logica mea, da repet, nu's contabila, asa ca-i doar o parere.
Laura, felicitari pentru scapatul de pampers. Si noi am scapat, si la cat de tare ma bucuram la inceput, acum parca-mi pare rau....nu de alta, da' madra mea se trezeste noaptea ca vrea la olita , si sa ma vezi cum umblu zombi pe la 3-4 dimieata dupa olita, pune fata pe aparat, sterge fata, imbraca fata, spala oala , nu era suficient ca ma trezeam sa-i fac lapte Dariei, acu-i plimb si olita Malieni . Azi noapte m-am trezit de vreo 4 ori, si tocmai ma bucuram ca Malina nu se mai trezeste peste noapte iar Daria are o singura trezire de papa!!
In schimb, Daria e o dulcica si jumatate, a-nceput sa si vorbeasca, aseara mirosea a kk in dormitor, o iau frumusel in brate si mai mult pentru mine decat pentru ea o-ntreb: "ca-a facut shushu mic, kk sau partz?!" la care ea c-o moaca buna de pozat si cu gura pana la urechi imi raspune "patz" !! Si n-a fost intamplare, ca am mai tot repetat intrebarea dupa, si de fiecare data raspundea la fel. Dimineata se juca cu papucii Malinei, la care taicas-o ii zice : "uite papucul, Dariuta", la care ea repede "paacuu", cuvant pe care a avut grija sa-l mai repete de vreo cateva ori, sa ne arate ca nu-i intamplare.