Copilasi martie-aprilie 2004 (79)
Raspunsuri - Pagina 10
Soleil spune:
quote:
Originally posted by Mickyyy
Soleil, eu nu's tocmai in domeniu, dar din punctul meu de vedere il amortizezi doar in mai, ca-n iunie deja il vinzi. Cel putin asa zice logica mea, da repet, nu's contabila, asa ca-i doar o parere.
Mickyyy, asa zice si logica mea, dar... io stiu daca e numa' chestie de logica aici?
Mai, da' fete mari, sa nu-ti fie de deochi!!
bebe2004 spune:
Bravo fetelor ca ati scapat de scutece. cum i-ati convins? Eu i-am mai pus chilotei, dar tot face pe el. il pun la olita cand se trezeste, face, uneori cere el olita doar la trezire. Si atat. Kk oricum face in stilul lui, adica se retrage intr-un colt si nu trebuie deranjat. Nici la olita nu vrea sa-l faca. ajutati-ma si pe mine cu niste idei. Sau mai bine sa mai astept sa ceara el singur?
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Mickyyy spune:
bebe, la noi minunea s-a intamplat dupa ziua ei, era verisoara ei Andreea in vizita pe la noi, si facea la olita. Dupa ce-a plecat de la noi ne-am trezit cu ea dintr-o data ca vrea si ea sa faca la olita ca andeea, si asta a fost tot. Puterea exemplului e cea mai buna. Daca are vre-un prieten mai mare care deja face foloseste-l drept model, s-ar putea sa ai noroc.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)
LauraFlo spune:
Soleil, n-am gasit nimic scris in acest sens, dar de obicei nu se inregistreaza amortizare in luna in care se vinde ( poate doar daca facturarea s-ar face in ultima zi a lunii, as spune eu ).
Am vorbit cu cineva "mai contabil " decat mine si mi-a spus sa fii atenta la art 24 alin 15 din Codul fiscal. Eu l-am citit , daca ai intrebari referitoare la ce se spune pe acolo am sa vb din nou cu ea.
Andreea , noi incercam de mult sa scapam de pampers dar fara prea mare succes sau ma rog , de durata mica. Vineri, a dus-o dadaca pe Daria la mama la scoala, i-a placut foarte mult , asa ca " nu m-ai veau pampers ca eu sunt maie si ma duc a coala " Si asta a fost declicul. Imi inchipui ca vor mai fi accidente, dar deocamdata nu au fost. Si Daria facea kk retrasa si doar din picioare, si din cauza asta n-a putut face la olita pana duminica, dar mi-a spus dacaca ca de luni nu a mai avut probleme si face zilnic...LA OLITA
Mickyyy, ai sa vezi ca Daria va fi mult mai precoce decat Malina, tocmai pentru ca are o sora mai mare. Cum spuneai si tu : puterea exemplului. Imi inchipui ce dulce trebuie sa fi fost cand ai intrebat-o !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
codritu spune:
Salutare si de la noi. Am ajuns sa fiu iar noaptea pe la calculator de cand nu mai lucrez.
Felicitari Daria si Malina ca au scapat de pampers, la noi inca nici o sansa. I-am mai pus chilotel, mai face si la olita daca il pun si daca il tin acolo cu niste carti, altfel nici nu sta, oricum baza e tot pampersul. Nu am nici o idee cum si cand vom scapa de el. In rest Tudor si-a facut vacanta de la gradi, au cateva cazuri de varicela si medicul mi-a zis sa il tin acasa ca e prea riscant pentru mine in perioada asta mai ales ca eu nu am facut varicela. Mi-a facut niste analize sa vada daca am anticorpi, dar pana sa vina rezulatele mi-a facut si doua injectii, nu stiu cu ce, cica ma ajuta sa fac anticorpi, dar nu cred ca era vaccin, probabil ceva imnoglobuline. Eu as mai avea pana intr-o luna, dar cum Tudor s-a nascut mai repede orice e posibil, desi eu sper sa o duc pana cat mai aproape de termen. M-am ingrasat de nici nu mai imi vine sa ma uit in oglinda, nu stiu cum o sa imi mai revin, deocamdata sanatosi sa fim.
Va pup si va citesc tot timpul chiar daca nu scriu asa des.
Tudorel
LauraFlo spune:
Am facut ieri cateva poze cu Daria : aici
Codruta, ai sa-ti revii , cu putin efort dar ai sa vezi ca vei slabi. Important acum este sa te odihnesti, bine ca nu te m-ai duci la munca.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Soleil spune:
Laura, multam', da' tot nu m-am lamurit. Din cate am vazut pana acum, fiecare face cum il taie capul...
Codritu, nu-ti mai bate capul ca atunci cand te-oi vedea cu doi nazdravani pe cap, cred ca slabesti urgent . Sarcina usoara in continuare!
Nush ce sa va mai zic, zilele astea m-am tot enervat pe la subiectul cu greva in invatamant .
Dom'le, da' acuma realizez io cate eram pe-aci pe vremuri de nu mai stiai care cu care vorbeste si-acu... offfff
Pupici pufosi!
Mickyyy spune:
Chiar....ce vremuri....eram multe, era agitatie pe-aici.....unde-au disparut mamicile de demult??
Vladhana, spic de grau, gabivalceanu, inaioana, ruprich, diana76, cipstyle, mirinda, Rayuela, katalina, LaviB, georgescu oana....si lista ar putea continua.
M-am uitat acum pe listuta cu mamici.....ce multe am fost, ce putine am ramas.....Oricat timp as petrece pe forum, la orice alte subiecte as posta (chiar si mamici de mai-iunie, care's niste vorbarete si jumatate comparativ cu noi), tot aici ma simt "ca acasa". Aici am postat acum 3 ani primul meu mesaj pe forum, tot aici mi-am facut primele prietene virtuale (pe care, pe unele din ele, mai apoi le-am si intalnt), de aici am cele mai frumoase amintiri, pe copilasii de-aici ii stiu parca dintotdeauna, mi-aduc aminte de primele lor cuvinte, de primi lor pasi, de primii care au trecut pasul gradinitelor.....maine poimaine o sa-i dam la scoala si nici n-o sa ne dam seama ce repede a trecut timpul......
Hellooooouuuuu.....trezirea......mi-e dor de voi!!!!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)
Mickyyy spune:
Eeee...si daca tot nu avem nimic nou de citit.....hai macar sa ne mai aducem aminte:
Aici a inceput totul: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12421" target="_blank">mamici de martie aprilie .
Si cred ca ar fi o idee buna sa punem la primele parti si primele parti de la mamici, nu numai de la copilasi:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13086" target="_blank">capitolul 2 ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=14327" target="_blank">capitolul 3 ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15030" target="_blank">capitolul 4 ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15711" target="_blank">capitolul 5 ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16357" target="_blank">capitolul 6 ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16833" target="_blank">capitolul 7
si va veni si continuarea....dar sunt la birou si mai am ceva treaba....asa ca le trimit pe bucatele!
Mickyyy spune:
Si-o dedicatie speciala pentru claudelu :quote:
Originally posted by Claudelu
Buna,
mi-e cam greu sa-mi dau drumul dar nici o problema...inceputul e mai greu...
Avem 22 saptamani si dupa ultima ecografie facuta se pare ca suntem baietas...sunt la prima nastere si am foarte mari emotii, ma gandesc cu groaza si bucurie in acelasi timp la momentul nasterii. Voi naste Buna, sunt noua printre voi si mi-e cam greu sa-mi dau drumul...inceputul e dificil dupa care va veni totul de la sine...sper
Avem 22 saptamani si dupa ultima ecografie facuta se pare ca suntem baietas...sunt la prima nastere si am foarte mari emotii, ma gandesc cu groaza si bucurie in acelasi timp la momentul nasterii. Voi naste cam prin 24 martie anul viitor...
Si eu am luat pana acum 13 kg si acum am 71 kg, imi tare greu si cand ma gandesc ca voi mai lua in greutate ma iau durerile de cap.. ....ma mandresc cu burtica mea, sa nu ma intelegeti gresit, dar cand vad ca nici in cada nu prea mai am loc ma necajesc tare rau...
Eu ma vad tare urata la fata, cu toate ca toti colegii si prietenii mei spun ca am fata mult mai luminoasa acum ,ca sunt foarte schimbata, dar eu cred ca o fac doar ca sa ma simt eu mai bine...
Va multumesc ca sunteti si am cui sa ma plang....
CFloarea
mai multe gasesti in capitolul 7 pagina 3!!