buna!
dupa atata timp revin cu noutati. pe 19 aug am nascut la polizu pe baietelul meu rares mihai. din fericire a scapat de problema cu retentia urinara din rinichi. i-am facut o eco la polizu la 2 zile de la nastere si inca o avea, insa dupa 2 saptamani am facut o noua eco la budimex si ne-a zis ca nu mai are acea retentie. oricum are un jet f puternic de urina (de multe ori ii scapa din pampers, desi il strang cat pot de bine pe langa corpul lui), si probabil asa cum ne-a zis dr herghelegiu, o data ce va creste si va urina mai mult si mai bine, se vor deschide canalele si va elimina totul. sper sa fie bine de acum in colo si sa nu se fi inselat cei de la budimex.
multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine si m-ati incurajat.
Mirela, ma bucur mult ca bebe are rinichii sanatosi .
Am citit si de cealalta problema, eu zic sa continui masajul si sa-i pui atelele, adica sa respecti intocmai indicatiile ortopedului. Daca poti ajunge cumva la dr. Gh. Burnei, ar fi si mai bine. Tot la Budimex este, e seful de sectie.
Si Iulia mea a avut atitudine de varus-equin (ceva diferit de bebele tau), din cauza ca nu a avut loc prea mult in uter (am nascut-o cu 3700 g). Asa ca daca bebe Rares Mihai a fost mai maricel, se explica.
Nu te descuraja, masajul poate face minuni. Noi am scapat in 3 luni numai cu masaj .
Sanatate multa amandurora, mult laptic, iar bebe sa aiba o viata plina de bucurii!