rinichi fetali cu distentie pielocaliceala?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor!am vb cu cu medicul meu de familie ieri. mi-a zis ca nu e periculos sa iau augumentin, totusi eu am decis sa nu iau acel medicament si am ales in locul lui amoxicilina simpla, fara acid nu stiu de care, care ar fi fost cat de cat cu semne de intrebare, si pe care il continea augumentinul. voi lua amoxicilina timp de 7 zile (cu 2 zile mai mult fatza de cat imi fusase prescris augumentinul), si impreuna cu ovulele macmiror (pana la urma intelesasem destul de gresit numele ) timp de 12 zile, sper sa imi treaca infectia aceasta. oricum acum m-am calmat aproape definitiv. sunt mult mai linistita ca inainte si simt ca nu mai am de ce sa imi fac atatea griji. eu cred ca va fi bine pt mine si BB si presimt ca voi ciocni un pahar in weekendul viitor dupa ce vin de la controalele programate . o sa va tin la curent cu noi vesti. pupici si toate cele bune BB-ilor vostri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

buna, majoritatea femeilor insarcinate fac aceste infectii in timpul sarcinii. Este foarte bine sa faci tratament pentru ca daca nu faci poate fi periculos pentru copil in momentul expulziei. Augmentinul este indicat si la sugari asa ca nu este periculos.

Mergi la inceput

buna fetelor! desi in sufletul meu credeam ca m-am linistit, se pare ca ceva framantari interioare tot am. sau poate ca am devenit prea superstitioasa de la un timp, desi nu imi sta deloc in caracter.
voi credeti in vise? credeti ca prevestesc ele ceva sau sunt induse de ganduri si griji fara rost? si daca da, cum le interpretati? eu de obicei nu le acord o importanta deosebita si uit ca visez si uneori chiar nu realizez deloc ca visez (am impresia ca noptile mele sunt mai mult fara vise). aseara insa am visat o ciudatenie de vis. visam ca m-am dus la controlul ecografic (programat pt saptamana viitoare) si ca dr imi zicea ca am gemeni fata si baiat (desi eu am doar baiat dupa cate mi s-a spus). si ca prin minune disparusera problemele lui BB, in schimb fetitza era mai mica si mai bolnavicioasa. si dr imi tot vorbea despre baietzel (iar eu vroiam sa aud despre fata si intrebam cu disperare despre ea) si nu stiu cum, se facea ca l-a scos pe baietzel din burtica mea (desi nu eram in travaliu, ci la un simplu control eco) ca sa il vad ce frumos si perfect este (desi eu nu cerusem sa il vad, nu aveam chiar nici o curiozitate in privinta lui, ci ma tot uitam pe ecran dupa fetitza). si el il tot lauda cat de perfect este si eu tot cu ochii dupa fetitza. si chiar cand mi l-a pus in brate (un baietzel cu pielea perfect alba si grasut care parea de vre-o 5-6 luni cel putin, in nici un caz nou-nascut) eu tot cu ochii si gandul la "fetitza mea" eram. si de ce intrebam de ea, care este starea ei si ce este de facut cu ea ca sa se faca bine, dr d-aia imi vorbea mai mult de baiat ignorand parca cu totul fetitza... oare ce o insemna acest vis? si voi aveati asemenea vise cand erati insarcinate? la fel de tare va speriati de ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Draga mea, ti-am trimis un PM .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

fetelor, astazi sunt optimista. motivul? mai am 2 zile de stat la serv.... abia astept sa intru in concediu de odihna sa ma relaxex si sa ma odihnesc dupa pofta inimii. am 3 saptamani de C.O. si incepand de saptamana viitoare va voi scrie de acasa. nu mai pot, m-am plicitisit de moarte la serv, nu mai am chef deloc, mi-e din ce in ce mai greu cu burtica29+ in curand. iar de la 1 iulie intru in cele 126 zile prenatale, asa ca... adio serviciu!!!! voi de la cate luni nu v-ati mai dus la serv?
in plus voi avea si un super eveniment in familie: nunta sorei mele. abia astept sa o vad mireasa, desi ma doare inima ca ma lasa singura si curand va pleca dupa sot la buc . mi-am luat o rochie dragutzica din panza topita "sifonata" in bretele negru cu multe flori lila, care sper sa ma mai cuprinda pana atunci, ca altfel treb sa cumpar alta . ma-m tot uitat prin cocor si victoria dupa rochii dragutze de gravi, dar nu am gasit mai nimic. pana la urma mi-am luat rochia asta de care va povesteam, dar nu e special pt gravi. pe unde stiti magazine cu haine de ocazie de gravi pe la voi prin bucuresti, dar rezonabile ca pret ca nu am totusi 3-5mil de aruncat de aruncat pe o rochie!?!

Mergi la inceput

haideti mai fetelor, chiar nu stie nimeni magazine cu rochii cat de cat sa mearga la o nunta si rezonabile ca pret???????????? haideti dati-mi cateva idei pe unde as putea sa ma uit (mai ales ca vin vineri in bucuresti), pls pls pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

rochii dragutze de gravide sunt in magazinul Titan la parter.

Mergi la inceput

Trimise - 17/06/2006 : 12:06:17
---------------------------------------------------------------------
buna fetelor! asa cum am promis, si de obicei sunt parolista, am intrat pe forum sa va povestesc cum a fost ieri la control. dupa ceva timp de asteptat, pt ca dr avusase o urgenta de rezolvat si a decalat un pic programarile, ne-a venit si noua randul sa intram.
dr. herghelegiu este un super dulce, un om minunat cu o rabdare infinita si un calm la fel de mare. te asculta in tot ce spui si iti explica in cuvinte pe inteles cum sta problema. vi-l recomand din suflet daca vreti un dr bun pt eco (mai ales cele care aveti probleme cu BB-ii si vrei o parere de expert).
in primul rand i-am aratat eco de data trecuta, facuta de d-na dr klein care ne pusase diagnosticul cu problema la rinichi a lui BB, si i-am explicat ca in primul rand ne intereseaza daca a disparut problema aceea si care este starea lui BB in general. din pacate problema lui BB nu a disparut, dar ne-a explicat ca nu avem de ce sa ne facem probleme pt ca acele puncte/pete nu au crescut in dimensiune, au dimensiuni mici, si cel mai probabil nu va fi nevoie de nici o operatie. ba mai mult el este sigur ca vor disparea pana nasc, sau cel mult la 1-2 luni dupa ce vine pe lume BB. ne-a explicat ca o data ce el va creste si va urina mai mult, va avea un jet mai puternic, se vor deschide complet canalele acelea si nu va mai colecta lichid in rinichi. nici nu va inchipuiti ce usurare am simtit. parca se lumina cerul deasupra noastra cand auzeam incurajarile/explicatiile acestea.
in rest ne-a povestit despre toate oscioarele lui BB, despre toate organele lui, mai putin despre fatza lui BB pt ca a stat cu capul in jos tot timpul (nu a vrut sa se lase zarit, prefera sa fie o surpriza pana se naste cred) si nu i-am vazut decat o urechiutza.
oricum, ne-a zis ca totul este bine, si nu avem de ce sa mai venim la o noua eco, ca totul decurge normal si sa stam linistiti. asa ca odata ajunsi acasa am sarbatorit cu o bere fara alcool si o prajitura noile vesti. meritau, nu?????
maine ma duc iar la buc la dr branescu sa ii povestesc ce am facut la eco si sa vedem ce urmeaza in continuare.
acum va pup pe toate, va doresc satatate tuturor, weekend placut fara evenimente neplacute si o sa va mai scriu de luni in colo sa va mai povestesc ce am facut la controlul de maine.
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Ma bucur ca esti mai linistita!

Un bebe cat mai sanatos!

Sarcina usoara in continuare si sa ne tii la curent.

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

buna fetelor!
la control a fost ok sa zicem. am stat 5 min de vorba despre eco pe care tocmai o facusem, am vorbit si despre tratamentul pe care tocmai il terminasem si mi-a zis ca la sf lui iulie cand ne vedem iar sa mai fac un set de analize la secretia vaginala, cultura de col si urocultura sa vada daca mai iese vre-o infectie ceva. in rest nimic. nici sa vorbim prea multe despre nastere nu am avut timp. tata i-a zis in treacat "sper ca sunteti aici la sf lui august cand va naste ea", el a zis "da!" si cu asta basta. oare nu trebuia sa discute mai multe cu mine despre nastere? cand ar trebui sa stabilim toate detaliile referitoare la asta? voi ce credeti?

Mergi la inceput