Witchie a noastra a comentat la TVR1 Eurovisionul

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salut.
Mi-a placut aseara semifinala si ma bucur ca a fost comentata de una de-a noastra .Te si sper sa ai ce comenta sambata; adica sa-l vedem pe Mihai sus-sus-sus
Despre el, pot sa va spun ca e de-al meu, din Piatra Neamt (da' nu va spun adresa ); ca am fost colegi la un curs de teatru si ca ne in-canta cu melodii frumoase cantate la pian (pe atunci nu avea inca canduri de "vedeta"- dar ma bucur MULT pentru el si realizarile lui)
Merita sa fim alaturi de el, DECI VA ROG MULT, PE CEI CARE POT, SA-L VOTATI SAMBATA! E un baiat muncitor, modest si merita un asemenea premiu - are calitati vocale extraordinare.Sper sa-l aprecieze si strainii (chiar daca la capitolul videoclip, se putea mai bine)
HAI MIHAI! HAI ROMANIA! VOTATI-L!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Bravo Witchie sincere felicitari, ai facut o treaba foarte frumoasa, ai o voce deosebita pe care am remarcat'o si anul trecut insa nu stiam ca esti tu .. Bravo!! Mi'au palcut si comentariile si micile amanunte picante (vezi solista "aviatoare").

Te pup si succes sambata!!

Hai Romania!
N'om fi noi de locul 1 da' macar sa facem o figura frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Da,si eu votez,am votat in fiecare an cu Romania.
Dar am o intrebare:se poate vota o singura data de pe un telefon sau merge de mai multe ori?Ca eu stiam,din alti ani,ca de pe un numar se contorizeaza numai un vot,egal de cite ori sun...asa e?

Prin ziarele nemtesti,Romania nu e favorita .

Uici !

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bravo Witchie.Tinem pumnii si tie si lui Mihai maine seara.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Alina, daca ai posibilitatea voteaza de pe mai multe telefoane,ca eu asa faceam cand eram in Suedia.Mi-e ciuda ca acum nu pot vota

Witchie, felicitari, chiar imi ziceam in sinea mea ieri, ca ce frumos comentezi despre alte tari, nu ca suedezii care sunt aroganti si fac comentarii nepoliticoase, si se cred cei mai tari.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Si noi ne stringem sa votam si sa tinem pumnii. Mai, sa-l fii auzit ieri seara pe comentatorul neamt, parca mincase numa zeama de varza asa de acru era in comentarii .

Mie mi-au placut Bosnia, Armenia, Ucraina si Finlanda (ma rog, nu si costumatia, da ii chestie de gust). Nu mi-au placut cei din Islanda, Suedia si Turcia si nici cei din Letonia. Portughezii au pierdut pe mina costumelor, cintecelul ar fi fost dragut.

Din ce m-am mai uitat pe internet imi mai place Spania, Croatia, ba chiar si Germania. Englezii au un cintec tineresc, cred ca v-a fi votat de pustime. Asa ca avem concurenta grea anul asta, zic eu .

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Bravo WitchieSimbata dam pe TVR1 ca nemtzii is plictisitori, inca nu i-am iertatat pt comentariile la adresa lui Sanda Ladosi chiar de aveau ei dreptateCine o sa prezinte notele Romaniei pt celelalte tari? Sper sa nu fie ala blond cu parul cret asa, i-am uitat numele acu', intotdeauna se imbraca atit de penibilVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

mirela dar parca pe NOS tipul care a comentat a zis ca Romania e favorita ba chiar a facut o gluma la adresa tipelor din olanda, nu le-am vazut decat brief cand s-au derulat pe viteza concurentii, ca ccc cica spera sa nu le ia Verdonk pasapoartele inapoi, da ce sunt "naturalizate" aici nu sunt olandeze-olandeze...in fine, mie mi-a placut Anna Vissi si tipa din Belgia cu je t'adore, sincer mi se pare o piesa antrenanta si dragutza...nana tipa din islanda e tare mey am ras de nu am mai putut, p-aia am vazut-o integral, sincer e mai speciala, melodia nu e cine stie ce, dar ea are prezenta, mie mi-a placut.

melodia noastra n-am auzit deloc bine ca eu am deschis televizorul tarziu...dar am timp maine!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Felicitari!
A fost ok
Daca stiam de dinainte ma laudam si eu
Bafta miine! (Acuma stiu si am sa ma laud)

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by lena
in fine, mie mi-a placut Anna Vissi si tipa din Belgia cu je t'adore, sincer mi se pare o piesa antrenanta si dragutza...
melodia noastra n-am auzit deloc bine ca eu am deschis televizorul tarziu...dar am timp maine!!

Lena, si mie mi-a placut melodia Belgiei "je t'adore" foarte draguta. Melodia noastra nu aveai cum s-o vezi aseara pentru ca Mihai este calificat direct pentru finala de sambata datorita faptului ca anul trecut am fost pe locul 3.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput