Witchie a noastra a comentat la TVR1 Eurovisionul
Raspunsuri - Pagina 2
Alina spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
Si in acest an mi s-a parut Olanda... mult prea penibila. Si - ca in fiecare an cind pierd - dau vina pe blocul de Est...
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Ei,la fel fac si nemtii!Anul trecut(dupa ce au iesit pe ultimul loc!)au scris ca daca o aduceau pe Oma pe scena cistigau(apropo de Moldova si "Bunika bate toba").
Datorita regulilor,Germania intra direct in finala,li se "face rau"daca trec prin semifinala .
Alina
Witchie spune:
Tot eu o sa fiu de serviciu si sambata noaptea.
Va multumesc frumos pt aprecieri. Sper ca daca sambata o sa ma mai balbai n-o sa ma judecati prea aspru. Traducerea simultana e destul de tricky mai ales ca prezentatorii de pe scena nu se tin cu strictete de scripturile pe care ni le trimit noua. Mi s-a intamplat de multe ori sa vin pregatita de-acasa cu o multime de chestii si cand colo, surpriza: sareau peste etape sau modificau dupa cum le venea. E riscul unei emisiuni live, dar poate ca asta ii si face frumusetea.
Eu sunt om de radio (la tvr lucrez doar o data pe an, la eurovision) si imi fac multe mustrari de constiinta pentru fiecare vorbulita spusa. Cei de pe scena au atu-ul decorurilor, al zambetului - daca se incurca o dreg cumva.
Acum cateva cuvinte despre Mihai Traistariu. Nu-l cunosc personal si nici nu-s fanul lui dar vazand derularea celor 14 piese care erau deja in finala mi-a placut. Nu era discordant in context, vocea era plina, buna, puternica, melodia frumoasa. Va spun sincer ca m-a emotionat. E emotia aia pe care o simteam si cand Lavinia (ca tot vorbeam de ea zilele astea) era pe barna, cand o echipa de-a noastra de fotbal intra in pelungiri samd. O cunoasteti, e sentimentul ca tinem cu ai nostri. Si pentru cei ce sunt in diaspora si pot vota pentru Mihai sambata am sa va rog chiar sa o faceti. Eurovisionul are multe bube, se lasa cu scandaluri uriase de fiecare data (suntem latini, deh) dar in acele 3-4 ore de spectacol eu personal ma simt foarte bine. Imi place sa-i vad pe cantaretii astia - marii anonimi pe o scena continentala dar superstaruri la ei - straduindu-se sa demonstreze ca pot fi ca Abba sau ca si Celine Dion.
Acum trebuie sa plec la o conferinta de presa despre ADHD. Pana sambata sigur mai intru pe forum deci daca aveti vreo idee despre cum ar trebui sa fie comentariul de sambata scrieti-o aici.
Eu raman aceeasi Witchie, indiferent ce veti auzi pe la TV:)
Pupix!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Dada, eu eram, fantastica si bombastica :)
Si mie mi-a placut dra din Ukraina. Spectacolul de sambata se anunta foarte interesant din ce am vazut eu ca intra in finala: se va canta in multe limbi, vor fi genuri muzicale diferite (cel putin baietii aia din finlanda sunt cireasa de pe tort).
Imi pare rau de fetele de la Treble, mi-a placut mult melodia lor chit ca nu avea noima. Si lituanienii au fost cool desi imi venea sa strig Hai Steaua la refren.
Mi s-a parut penibil Coco Dance ala si cred sincer ca Turcoaica nu avea ce cauta in finala. Cel mai tare m-a calcat pe nervi Silvia Night.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa
Felicitari, Witchie!!!!!!
Silvia Nótt( in traducere ptr Eurovision Night) este de tot rasul insa islandezii o adora ca este ALTFEL. Oricum toata lumea de aici era convinsa ca nu o sa se califice pentru Eurovision, inclusiv ei islandezii spuneau asta. O firma comercializanta de masini scria mare in reclama ca daca Silvia Nótt nu se califica in finala Eurovision, toti cei care au cumparat masini de la ei sa revina sa-si ridice un cec de 75,000 kr, echivalentul a 800 euro. Deci va inchipuiti!!!
Ce m-a uimit pe mine este ca, de cand am venit la birou in dimineata asta. aproximativ o ora, pe un post de radio islandez pe care il ascult zi de zi,, au difuzat piesa lui Treistariu de 3 ORI!!!!! Se vede clar ca le place!
Doamne ajuta de am castiga si noi ceva, desi mie personal nu mi-a placut la inceput piesa, cred ca din cauza solistului si ptr ca-mi placea mai mult Jokero.
Bafta multa Romania!
P.S. Noi, mai multi romani de aici, o sa ne strangem sambata la mine sa vedem finala , sa facem galerie pentru Romania si sa si votam!
Nana Motoc
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
Si in acest an mi s-a parut Olanda... mult prea penibila. Si - ca in fiecare an cind pierd - dau vina pe blocul de Est...
Stiu ca exista multa politica la Eurovision dar ... un cantec bun - are totusi oarecari sanse. De asta nu castiga doar nordicii sau numai irlandezii ...
Am impresia ca anul asta - Tornero are sanse foarte frumoase. am vazut si pe site-ul BBCului ca e unul dintre cantecele cotate cel mai bine.
Hai Romania!
Si Sanda Ladosi era favorita si ai vazut ce-a facut.....
Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....
HAI DINAMO!!!!
claujro spune:
Felicitari, Andreea! Iti tinem pumnii pentru finala! Si Romaniei asemenea!
mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei
desprecopii spune:
draga Diaspora - aici trebuie sa intram noi in scena.
Deci - am sa sun in prostie sa votez cu Romania. Haideti sa facem toti la fel. Asa e cum spune Witchie, cind e vorba de tara noastra - avem emotii in glas - acum suntem romani si trebuie sa facem tot ce tine de noi.
Deci - vom sta cocotati pe televizoare - mai ales ca ne comenteaza si Witchie a noastra. Ce ne putem dori mai mult?
joxy spune:
vrau si io o dedicatzie.. se pote doamna?
"la toti de pa dece, fara numar"
haules baules mancatziash okii tai de caprioara.
Giocsanu barosanu.
p.s. felicitari [:P]
Anca Wish spune:
Bravo, Witchie! Daca stiam ca esti tu, ma dadeam si eu mare la familionul meu.
Traistariu am vazut ca a fost primit bine de posturile de radio si televiziune din Cipru. Autografe, flori, simpatie, promisiuni de vot.
Mie mi se pare ca "Tornero" seamana cu o melodie mai veche. Poate doar mi se pare. Nu stiu...
anca...SIGUR intr-o zi