Witchie a noastra a comentat la TVR1 Eurovisionul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Si in acest an mi s-a parut Olanda... mult prea penibila. Si - ca in fiecare an cind pierd - dau vina pe blocul de Est...

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Ei,la fel fac si nemtii!Anul trecut(dupa ce au iesit pe ultimul loc!)au scris ca daca o aduceau pe Oma pe scena cistigau(apropo de Moldova si "Bunika bate toba").
Datorita regulilor,Germania intra direct in finala,li se "face rau"daca trec prin semifinala .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Bravo, Andreea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Bravo Witchie! !
Te auzim cumva si sambata?

Catalina & Andrei (3ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Tot eu o sa fiu de serviciu si sambata noaptea.
Va multumesc frumos pt aprecieri. Sper ca daca sambata o sa ma mai balbai n-o sa ma judecati prea aspru. Traducerea simultana e destul de tricky mai ales ca prezentatorii de pe scena nu se tin cu strictete de scripturile pe care ni le trimit noua. Mi s-a intamplat de multe ori sa vin pregatita de-acasa cu o multime de chestii si cand colo, surpriza: sareau peste etape sau modificau dupa cum le venea. E riscul unei emisiuni live, dar poate ca asta ii si face frumusetea.

Eu sunt om de radio (la tvr lucrez doar o data pe an, la eurovision) si imi fac multe mustrari de constiinta pentru fiecare vorbulita spusa. Cei de pe scena au atu-ul decorurilor, al zambetului - daca se incurca o dreg cumva.

Acum cateva cuvinte despre Mihai Traistariu. Nu-l cunosc personal si nici nu-s fanul lui dar vazand derularea celor 14 piese care erau deja in finala mi-a placut. Nu era discordant in context, vocea era plina, buna, puternica, melodia frumoasa. Va spun sincer ca m-a emotionat. E emotia aia pe care o simteam si cand Lavinia (ca tot vorbeam de ea zilele astea) era pe barna, cand o echipa de-a noastra de fotbal intra in pelungiri samd. O cunoasteti, e sentimentul ca tinem cu ai nostri. Si pentru cei ce sunt in diaspora si pot vota pentru Mihai sambata am sa va rog chiar sa o faceti. Eurovisionul are multe bube, se lasa cu scandaluri uriase de fiecare data (suntem latini, deh) dar in acele 3-4 ore de spectacol eu personal ma simt foarte bine. Imi place sa-i vad pe cantaretii astia - marii anonimi pe o scena continentala dar superstaruri la ei - straduindu-se sa demonstreze ca pot fi ca Abba sau ca si Celine Dion.
Acum trebuie sa plec la o conferinta de presa despre ADHD. Pana sambata sigur mai intru pe forum deci daca aveti vreo idee despre cum ar trebui sa fie comentariul de sambata scrieti-o aici.
Eu raman aceeasi Witchie, indiferent ce veti auzi pe la TV:)
Pupix!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Witchie

Dada, eu eram, fantastica si bombastica :)
Si mie mi-a placut dra din Ukraina. Spectacolul de sambata se anunta foarte interesant din ce am vazut eu ca intra in finala: se va canta in multe limbi, vor fi genuri muzicale diferite (cel putin baietii aia din finlanda sunt cireasa de pe tort).
Imi pare rau de fetele de la Treble, mi-a placut mult melodia lor chit ca nu avea noima. Si lituanienii au fost cool desi imi venea sa strig Hai Steaua la refren.
Mi s-a parut penibil Coco Dance ala si cred sincer ca Turcoaica nu avea ce cauta in finala. Cel mai tare m-a calcat pe nervi Silvia Night.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa

Felicitari, Witchie!!!!!!
Silvia Nótt( in traducere ptr Eurovision Night) este de tot rasul insa islandezii o adora ca este ALTFEL. Oricum toata lumea de aici era convinsa ca nu o sa se califice pentru Eurovision, inclusiv ei islandezii spuneau asta. O firma comercializanta de masini scria mare in reclama ca daca Silvia Nótt nu se califica in finala Eurovision, toti cei care au cumparat masini de la ei sa revina sa-si ridice un cec de 75,000 kr, echivalentul a 800 euro. Deci va inchipuiti!!!

Ce m-a uimit pe mine este ca, de cand am venit la birou in dimineata asta. aproximativ o ora, pe un post de radio islandez pe care il ascult zi de zi,, au difuzat piesa lui Treistariu de 3 ORI!!!!! Se vede clar ca le place!

Doamne ajuta de am castiga si noi ceva, desi mie personal nu mi-a placut la inceput piesa, cred ca din cauza solistului si ptr ca-mi placea mai mult Jokero.

Bafta multa Romania!

P.S. Noi, mai multi romani de aici, o sa ne strangem sambata la mine sa vedem finala , sa facem galerie pentru Romania si sa si votam!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Si in acest an mi s-a parut Olanda... mult prea penibila. Si - ca in fiecare an cind pierd - dau vina pe blocul de Est...
Stiu ca exista multa politica la Eurovision dar ... un cantec bun - are totusi oarecari sanse. De asta nu castiga doar nordicii sau numai irlandezii ...
Am impresia ca anul asta - Tornero are sanse foarte frumoase. am vazut si pe site-ul BBCului ca e unul dintre cantecele cotate cel mai bine.
Hai Romania!

Si Sanda Ladosi era favorita si ai vazut ce-a facut.....

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Felicitari, Andreea! Iti tinem pumnii pentru finala! Si Romaniei asemenea!

mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

draga Diaspora - aici trebuie sa intram noi in scena.

Deci - am sa sun in prostie sa votez cu Romania. Haideti sa facem toti la fel. Asa e cum spune Witchie, cind e vorba de tara noastra - avem emotii in glas - acum suntem romani si trebuie sa facem tot ce tine de noi.
Deci - vom sta cocotati pe televizoare - mai ales ca ne comenteaza si Witchie a noastra. Ce ne putem dori mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

vrau si io o dedicatzie.. se pote doamna?

"la toti de pa dece, fara numar"

haules baules mancatziash okii tai de caprioara.

Giocsanu barosanu.

p.s. felicitari [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bravo, Witchie! Daca stiam ca esti tu, ma dadeam si eu mare la familionul meu.

Traistariu am vazut ca a fost primit bine de posturile de radio si televiziune din Cipru. Autografe, flori, simpatie, promisiuni de vot.

Mie mi se pare ca "Tornero" seamana cu o melodie mai veche. Poate doar mi se pare. Nu stiu...

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput