Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Negaracristina unde ai tu suta de kile ca nu prea se vede???

Pisi si eu ma simt bine in pielea mea dar ma dor picioarele si spatele si cand vad fetele ce slabanoage sunt imi vine si mie cheful sa fiu asa si....incerc sa mai dau jos cate un pic,pic,pic!

Eu cu regimul am zbarcit-o zilele trecute ca mi s-a facut un pic rau in parc, adica mancasem fructe si imi bolborosea stomacul asa ca....am papat niste minipateuri cu branza si hop un kg in plus. sper ca maine dim. pe cantar sa fie dat jos la loc ca daca nu....ma oftic!!!

Catutza de unde i-ai luat piticei de imbracat ca vreau si eu sa iii iau si nu prea stiu unde sa ma duc.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mie mi-a dormit fata azi-noapte 12 ore legate! pentru prima data!! Nu ne venea sa credem ca ne-am trezit noi inaintea ei, ca de obicei ea da trezirea. Nu stiu cum s-a-ntamplat, dar sper sa se repete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Neata, fetelor!

Mai, mai lasati fandoselile astea cu greutatea! Aveti un copil acum! O sa slabiti incet, incet. Si nu ne intalnim ca sa ne analizam care-i mai silfida decat alta!

Va si de-abia astept sa ne vedem!

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Bune v-am regasit dupa un week fierbinte!

Noi am fost doua zile in orasul vecin si a fost super!Avem o fata cuminte, care deja nu mai plange, decat scartaie, cand e foarte obosita.Ziua adoarme fara probleme la san, dar seara e jale..nu vrea nici cum.Tati a invatat-o sa o legene doar el seara in scoica si fata numai asa adoarme.Acum e grea si e un adevarat cosmar.Voi cum va mai adormiti bebelusii?

Avem 5 luni jumate si mancam masa de fructe de la 11 si supa pe la 14.N-am mai ajuns la doc sa intrebam urmatoare miscare.Si nu mananca prea mult, in jur de 10 lingurite si nici alea prea pline, dupa care se plictiseste si incepe sa scartaie, desi ii dam toate jucariile si ii schimbam locul de masa, pana reuseste sa manance putin.Ce le-ati mai dat bb-ilor la aceasta varsta de mancat? Si inca nu vrem biberonul!

Ieri si-a bagat picioarele in gura, doua deodata , ca nu-i ajungea unul!Si ne-am si bronzt in week putin!

mara si flavi(7dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

HOLA OLA

SUNT TERMINATA....dupa ce vladonele meu a fost cumiiinte cateva zile, astazi si-a dat in petic si mi-a adus aminte de vremurile nu demult apuse....
mai, i-am dat bibele la 07.00...si pana la 9.15 cand a adorit, apoi numai intr-un urlet-tipat a tinut-o..atata s-a foit, frecat, arcuit stresat, intoarceri spateburto...pana nu a vomitat de 2 ori nu s-a lasat. si nici sa-l imbrac nu statea, asa ca l-am tinut numa in pampers vreo 1 ora...
in concluzie sunt trezita de la 6.30 si nu am apucat decat sa ma spal pe fata...

MEEMS, bravos voua..deci se poate!!!!

SILVIA, eu rabd ce rabd ce rabd, imi tot spun ca na, ce stie el....el stie sa planga cand are ceva, dar si eu clachez si-mi vine sa-l arunc...of...dar imi trece.
chestia e ca ma oboseste numai o juma de ora de plans de-a lui..cat pentru 2 zile de treaba..
asa ca stiu.
dar acum sper ca-i mai bine, nu?

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Cristina N. as fi putut sa jur ca esti o vecina de-a bunicii mele, la bunica in curte !!!!
Formidabil cat de tare poate semana curtea...
Si chiar la suta de kile, cum zici tu, vreau sa zic ca esti o mamica dragutza. Asa ca nu trebuie sa ne stresam ( prea tare ). Eu asa consider...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

nu joy,nu e mai bine...i-am zis lu
bubba si mamei,daca nu fac ceva-eu o s-o iau razna,sau o sa mor de oboseala,de stress...sunt palida,pentru prima oara-n viata mea mi-a aparut herpes la gura de stress,nu am avut NICIODATA herpes,NICIODATA...apai,dac-asha e viata cu copil mic,adios al doilea!never...e un calvar,am numai sentimente de tristete si obosealaaaaa=la maxim!unde e bucuria de-a avea un bebel?
unde sa gasesc bucuria,intr-un bebe rasfatat,caruia nu-i lipseste nimi,dar daca-l lasi in patut,urla sfasietor,urla de cred ca i se rup plamanii!?
unde e viata frumoasa aci?unde e viata frumoasa intr-o noapte de somn de numai 3 ore?
poate-mi explicati voi,ca eu am renuntat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Neatza fetele! Ce bine imi pare ca am intrat si am vazut ca va intalniti! Super, sper sa ajung!

In alta ordine de idei, Noki zicea bine de dupa amiaza..Oricum, in ultimul timp eu ajung dupa 16 in parc, din cauza de bucatareala....Si eu ma gandesc ca daca suculetul il pot administra inainte de 12, supica va trebui sa o iau la mine.....Dar piureul eu i-l dau musai cu lingurita si nu ma vad in parc facand asta...Dar nu-i chiar bai, sarim peste piure maine, daca e....Ca cine stie cand mai avem astfel de ocazie...

Va pup si sper sa ne vedem maine. Deci cum a ramas? La biserica? Sau la terenul de joaca? Nu ca ar fi mare distanta intre ele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Silvia, saracutza de tine, cred ca esti tare obosita. Nu are cine sa te ajute cateva zile? Oricum, nu bebe e de vina...De unde sa isi dea el seama ca are de toate? Nu poti sa il acuzi de ceva...Asta e, bebelusii plang...Acum, trebuie sa vezi daca exista vreun motiv. Daca nu, poate ar trebui sa il mai lasi sa planga...Stiu, ei pot sa o faca si o ora intreaga, dar usor usor, daca nu il luati in brate imediat poate se obisnuieste...
Ce sa iti spun, daca ai fi nevoita sa te desparti de bb cred ca ti-ai da seama ce frumoasa e viata cu el aproape, chiar daca urla...
Hai, pupici , dormi un pic, o sa vezi ca e surprinzator cum schimba un pic de somnic perceptia asupra vietii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza mamicilor!!!!

Oare o ploua azi afara? Ca taaaare as vrea sa ma duc in parc cu piticul dar....nu stiu daca sa ma aventurez sa nu inceapa ploaia. Oricum mai stau pana pe la 11 si apoi vad daca o sa plec sau nu!!!

Pana la urma vine cineva la intalneala? Sau v-atzi speriat de soare? putem sta la umbra pe paturici pe langa lac si nu e asa cald.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput