Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
Noki_Lara spune:
Mneata la pranz si de la noi!
Cu intalneala: nu stiu inca daca vin sau nu. Ianinte de un 11.30, in cel mai bun caz eu una nu pot ajunge. Ideea de canicula nici aia nu-mi surade...sa vedem!
Intrebare de 1000 de puncte: de ce trebe sa ne intalnim dimineatza si nu dupa-amiaza, cand e racoare si placut. Adica dupa 16, de exemplu...Atuncea putem sta pana pe seara si nici nu caram supica cu noi, chestii, ca majoritatea bebelacilor au inca masa de lapte la 17-18...nu? Dati-va si voi cu parerea!
Eurovision: cred ca daca cineva ar vrea sa ma tortureze, m-ar tine legata de scaun sa ma uit la acest concurs...aoleuuuu, nu-l sufer deloc-deloc!
Alinush- filmul a fost misto. Mie mi-a placut mult, desi a durat 2.5 ore, deci s-a terminat la 2.30 noaptea, eci m-am culcat la 3.
Dar a meritata. Parerea mea pesonala este ca totusi cartea e mai buna. Plus ca sunt diferente intre carte si film. unele char mari. Adica finalul.![]()
Joy- io am luat Bebelacul cu reteta de dla dr de familie. Am inteles ca e un lot foarte mic, asa ca am avut noroc. de fapt, ghinion, ca de cand il mananc io, ca fii-mea papa Milumil, m-am ingrasat 1 kg si imi tot propun sa renunt, dar nu pot. Sunt dependenta!

Negara- mai, fetele noastre chiar ca sut surori: stiam deja ca suntslabaturi, dar chiar sa se oparasca amandoua in aceeasi zi? Mai ales ca la noi ieri a fost prima data din viatza noastra. A mai avut ea niste bubitze sapt trecuta, dar ieri era maimutzi ca rau de tot la fundic. i-am dat cu Bepanthen si deja e mult mai bine! tin pumnii sa va reparati repede si voi! Cu tat-su seamana, asa este. Io vazusem deja poza aia, de pe albumul tau, deci o stiam.
Si Saraly la fel. e leita. Numai okii i-a luat de la mine.
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Hai ca am reusit si io sa-i ard supa lui Titilici...da' am recuperat unele ditre legume, le-am sculptat putintel de partea arsa si gata supa!
A nu se citi ca sunt chitroasa sa-i fac alta, ci ca nu mai am timp, ca trebe sa plec la Billa si la mama, apoi...![]()
Sa ma laud: Saraly sta in 4 labe bine de tot, ii place la nebunie si face o miscare de spate-fatza cu fundicul de zici ca...futaceste!

Apoi o ia in marsarier si face adevarati kilometri prin camera!
S-a dus cu momentele de liniste si boierie de stat la PC cu orele
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
bb_alinus spune:
Fetelor dragutelor v-ati intalnit sau nu azi? Chiar asa canicula e deja la Bucale? 31 grade? Wow!
Si pt ca tocmai ni s-a stricat robotul de bucatarie si vrem sa ne luam altul am o intrebare la voi, ca stiu ca se discuta la un moment dat. Aveti idee de unul care se spala usor si nu ocupa mult loc? Lavi, parca tu folosesti mult robotul?
As vrea unul care sa faca si suc insa am citit pe net cum ca ar fi mai bine sa le iau separat? Voi ce ziceti?
Noki, cum nu am citit cartea cred ca o sa imi placa filmul... abia astept sa il vad!
Mai aveam de raspuns dar astept musafiri, poate reusesc mai pe seara sau maine!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Paste Catolic 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Hildegard spune:
noki, Sarah ta e mai mare ca Stefan cu 5 zile.
Vrei sa te petim?
sau ai pe altcineva?
Imi pare rau ca ai ars supa.....
Stefan a papat supa la amiaza, la 2 ca un om mare![]()
E tare cumintel.
avem si muschi! ce mai......numa bun pentru Sarah!![]()
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
dordia2000 spune:
Hop Tzop si noi!!!
Am avut net-ul stricat dar....oricum am fost afara!!!
Mai am vazut eu bine ca nu vretzi sa venitzi din cauza caldurii??? Hai mai fetelor ca si 35 grd daca ar fi stam la umbra (ca e din plin) langa lac unde e racoare. Treaba voastra! Eu azi am iesit la 13.00 si am intrat la 18.00 si am fost cu tati in parc si ne-am plimbat pe alei pe la umbra si am vazut ratzele si piticul a dormit la aer foooaarte bine si nu a stat in soare si s-a simtzit super si el si noi. Oricum eu vin in parc si cui ii face placere sa ne intalnim poate trece peste faza cu caldura ca daca bb-ii stau la cracii goi se simt foarte bine! Parerea mea. Chiar si pe canicula noi o sa stam in parc de dim. pana seara daca avem cu cine, daca nu....vedem.
Asa ca....eu voi veni in parc chiar la 10 daca se trezeste piticul si voi sta cat de mult se poate!
Nu stiu cine zicea ca-i grasa dar....pe mine nu ma intrece nimeni asa ca.....eu sunt in top si d-aia nu mai ploua afara!!! Ma chinui sa slabesc dar asa sunt acum si nu vin la intalneala sa se indragosteasca cineva de mine ci vin sa ma simt bine chiar daca celelalte mamici sunt fotomodele pe langa mine!!!
Pisi abia astept sa vad cat de grasa esti ca m-ai innebunit ca esti cat mine dar nu cred! Sper ca vii!
Hai ca mai vb ca ma duc sa-i fac masa de fructe piticului!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
pisi-si-boscu spune:
Mai Dordia, pe cuvant ca e asa! Adica sper sa vezi, pentru ca voi face pe naiba in patru sa vin...nu de alta dar chiar vreau sa va cunosc.
Dar sa-ti marturisesc ceva: sunt grasa dar ma simt bine in pielea mea. ( vorba sotului meu care spre deosebire de mine...
... ha, ha! si el e gras: bine ca avem piele multa, ca dalmatienii, altfel am arata precum cremvurstii!)
Hm...mi-am adus aminte ca plecam la mare, iar trebuie sa dam la turci aviz, ca le inundam malurile...
Ei, si ce?! Doar nu o sa ne depresam DOAR pentru atata lucru...
Cel putin pe mine nu o sa ma vedeti facand asta
pentru acest subiect.
Punct.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
crissy77 spune:
Noki, cum e cu Sarah? E mai bine la fundutz? Eu am dat cu Nidoflor si vad ca e mai bine. Nu mai e asa de rosu, in schimb pielea se aseamana cu coaja de portocala... Stau si ma gandesc, ce-om face cand vor veni caldurile adevarate? Ca doar nu-i putem tine in curu' gol toata ziua... Eu am lasat-o si ieri si azi fara scutecel cam jumatate de ora si a avut "grija" sa-mi lase amintiri in pat... noroc de o musama plasata strategic sub scutecul din bumbac... Si zici ca-s surori mandrele noastre? As fi preferat sa fie "surori" cu Stefanelul Dordiei... Cateodata stau si-mi imaginez: oare cum e sa ai un copil care mananca cu pofta? Oare o sa ajung si eu s-o vad pe Elise asa?
Dordia, io-te ia suta de kile. Te admir ca ai ambitia sa tii o cura de slabire. Mai zi-ne cum merge... Cine stie, poate ca ma ambitionez si eu! Oricum is ofticata rau ca soacra-mea arata mai bine decat mine si a nascut 3 copii... Dar imi trece repede cand vad tortuletul tiramisu in frigider
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
silvia_d spune:
Hai sa mai scriu si eu,ca doarme teroristu';
tot tb sa fie cineva pe ultimul loc-acel ultim loc e al meu,ma refer aci la capacitatea de a "suporta"un bebe plin de nervi,plin de draci,plin de nu stiu ce'...nu mai pot;repet,eu oricum acum m-am confruntat cu raul,am fost o rasfatata,etc etc,am femeie in casa care-mi face curat;totusi,acest terorist scoate untu'din mine;vrea numai in brate;daca-l las in patutul lui,urla de zici c-a cazut in cap pe ciment,zici c-are un arici in cur...stiu ca e de la dintisori,si mai stiu c-o sa m-astepte de-acu-ncolo multe zilusoare de felu'asta...dar greu mai e fetelor,sa fii mamik,greu de tot!
crissy77 spune:
Cata dreptate ai Silvia. E greu sa fii mamica... Eu parca tare as vrea sa o pun pe Elise inapoi in burtica... Mi-a dat Dumnezeu 9 luni de sarcina pe care aproape ca nu le-am simtit... si ca sa compenseze mi-a dat un copil care URASTE sa manance... Ea de felul ei e cumincioara, doarme dusa noaptea, doarme si ziua, sunt si zile in care e maraita si vrea sa stau numai la curu' ei dar nu exagereaza... Insa faptul ca nu mananca ma roade... Azi, de exemplu, plangea numai cand vedea biberonul. Si sa nu crezi ca plangea de nerabdare ca nu i-l dau... 

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
catutza spune:
La multi ani celor care azi i-si aniverseaza ziua onomastica !
Noi azi am foat la mama mea la curte, am stat la aer afara, a dormit Bianca tot afara la aer si i-a placut foarte mult.Am fost si la cumparaturi, i-am luat tricoute si pantaloni scurti.
Ma duc la baita si revin daca mai pot ca sunt si eu obosita.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)