mamici casnice (45)
Raspunsuri - Pagina 8
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by ange
Danizel,sa inteleg ca ne vedem la Moeciu??????????
georgi 75, o stii paia cu "o sa fiu o doamna,ce...mea!"
O stiu, o stiu...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
mariussimiuc spune:
Cuscra,io fusai aseara pe aici,dar nu m-ai bagat in seama. Si de tort n-am mai zis nimic,ca mi l-au mancat musafirii. Eu v-am invitat dar daca n-ati vrut sa veniti... Dar fac altul maine si pe cuvant ca va dau si voua.In cinstea mamei mele,ca e Ileana Cosanzeana.
Si asa care va sa zice,imi scoti nora la plimbare cu bulanele goale,ai? Las ca-i bun asa,pup-au-ar soacra de fata frumoasa!
Apai mai Flavio sa stii ca am sa intru si eu in randul vostru al babelor, ca de dimineata ma doare un picior,tocmai din sold,ca sa nu spun din alta parte.
Hai mai Cami,cum adica n-o sa mai fii interesata nici macar de doua oo in vacanta?
Andreea,pai chilotii is importanti?Io zic ca panorama mai degraba.Mai ales daca e pe acolo si vreun Brad Pitt... Eeee?
Nico,nici Robert nu are caninii,asa ca sfaturi astept si accept si eu.Deocamdata nu este cazul,dar nu se stie niciodata...
Georgi,sa ai de grija sa ma inveti si pe mine ca de nu...
Adriana,unde esti mama?Cin' te-a iritat asa de tare de nu vrei sa vorbesti cu noi?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
denizel spune:
quote:
Originally posted by ange
Danizel,sa inteleg ca ne vedem la Moeciu??????????
da, mai Ange, ne vedem la Moeciu .
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
andora spune:
Ai ma Miha ca poa sa fie Bradu' mamii bradut ca nu ma-nterneaza, da' un Nick Cage daca vaz sigur ma dau la iel Si-n chilotei chiar nu se cade... raman la varianta cu sortzu'
Denizelu' tu parca duminik ziceai ca vii? Si eu cu Flavia sambata?Si altele extra-rezervare mai sunt?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
denizel spune:
da, Andreea, eu vin duminica!!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
maria2mami spune:
Camiii....deciii...daca io' aduc sort din ala la Moeciu tu-mi aduci prajitura cu ananas
.....si io' care ma bazam pe tine
mmiha
impreuna spune:
Deci deja suntem 3 pe langa (outsider cum se zice:) care venim la Moeciu si vedem noi pe unde stam (eu am si cort, na:)
Da daca denizel vine duminica si andora numa sambata voi va mai vedeti?:)
Andreea hai mama sa-ti trimit poza, baga o tura pe mess:)
Miha ca sa intri in randul babelor iti tre certificat de babataie
Georgi si tu ai probleme cu uitaul? Esti baba, ce mai:)
Svetlana vezi poate o sa-ti semene copilu si va fi mereu cu dor de duca (la mine s-a mostenit, e jenetic:)
Cami hai ca iti fac eu un sortz din ala, iti bag imprimeu poza cu soacra-mea
Danelutza asa cald e la voi? Gata, m-am hotarat, vin eu in locul socrilor, da nu cred ca vrei mancare facuta de mine
ralucutza mai hai si tu pe aici, ca inainte erai tare activa. Cine te-o suparat ca dau
Corina azi nu ti-ai luat portia de DC?:)
Mihaela iar esti cu Amalia la plimbare? Mai, bine ca macar au raspuns oamenii astia la mail, banuiam ca nu se accepta contul comun
Adriana, Ioana azi ati disparut?:)
Geani pe aici nu mai treci?:( Astept sa vina soacra-mea acasa, a zis ca imi face ea rost de adresa sau merge pana acolo sa vada exact unde e cabinetul.
Hai ca iar m-a apucat limbaritza
Flavia (sotie si mamica fericita)
maria2mami spune:
www.dmail.ro/prodotto.php?cod=125442-108&np=1&PHPSESSID=1802866a593a5c7c05e04605f73f5263" target="_blank">Asteaaaaaaaa??????
mmiha
impreuna spune:
O blonda isi ia o slujba la domeniul public. Trebuia sa vopseasca banda de pe mijlocul unui drum de tara. Seful ei ii spune ca se afla in perioada de proba, si trebuie sa vopseasca cel putin 2 kilometri pe zi, daca vrea sa-si pastreze serviciul.
Verificand la sfarsitul zilei, el vede ca in prima zi facuse 4 kilometri, dublu fata de medie. A doua zi a fost putin mai dezamagit, pentru ca blonda nu vopsise decat 2 km.
Se gandeste ca oricum asta e media si trece cu vederea.
Dar a treia zi, cand blonda vopsise doar 1 km, ii spune:
- Ce problema ai? Vreo boala, vreo defectiune a echipamentului? Ce te opreste sa faci 2 kilometri pe zi?
Blonda ii raspunde:
- Stiti, cu fiecare zi sunt din ce in ce mai departe de galeata!
Flavia (sotie si mamica fericita)
mariussimiuc spune:
Flavia,cine-i babatia sefa,care elibereaza certificate?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!